🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 569
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 345
  • България
Следващия сезон ще се запиша въпреки че съм обвързана, за да галя слончето, да правя пръстени, да рисувам и да се пека на слънце и да се цамбуркам в океана. Може и една задача с дървени навеси да дадат.

# 346
  • София /Абсурдистан
Васил с къси гащи на срещите с майките, можеше да се пооблече малко.

# 347
На мама и сложната принцеса,  97% неразбрана. Тая леля си я бива  - хвани щерката, лашни майката. Тия и двете се имат за Савската царица, пардон, малката е все още принцеса  Joy

# 348
Майката на Косара говори 1:1 като нея. Не мога да ги различа!

# 349
Ако сестрата на Даниела беше влязла, щяха да се избият за нея.
Да бе...

# 350
Васко ще каже ли на Росината майка, че Роса му е план Д?

# 351
Никога не съм чувала такова нещо! За диалекта - ок, ама и гласовете им са еднакви!

# 352
Васята е трагичен ,мега фалшив, не се търпи този екземпляр

# 353
Аз честно казано не намирам прилика между Косара и майка й. Имат единакъв тежък диалект естествено, от коя част на България е този диалект? Майката на Косара всъщност ми напомня на външен вид малко на Даниела. Innocent

# 354
  • Stockholm
Марто може да си отдъхне. Вижда се ясно  селскостопанския произход на Данка. Това, което го притесняваше беше  бащата - бохем, сравнявайки го със своя. Но след срещата с Деската, няма проблеми Joy
Сега остава да се разберат с бившия за заема и всичко е шест Joy

# 355
Оф, аз съм на слушалки и мия чинии, не гледам екрана, наистина майката на Косара звучи едно към едно с нея. То просто няма разлика, такива гласове еднакви не съм чувала досега майка и дъщеря. Чак такъв еднакъв маниер на говорене, не говоря за акцента, просто всичко, тембър, тон...

# 356
  • България
Аз ще се наема да се срещна с майката и бащата на Мартин да врътнем някоя схема SatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfied

# 357
Майката на Косара би била една страхотна италианска съпруга на мафиозо, стил "Кръстникът", която те овиква как така ще сложиш пармеджиано реджиано в Карбонарата, а не пекорино романо.

# 358
Никога не съм чувала такова нещо! За диалекта - ок, ама и гласовете им са еднакви!
Да, чак вдигнах глава да видя с кого говори Васил, защото не гледах към екрана.
Но и у нас е така с мъжете Wink

# 359
Е, с къси панталони е Васил, защо? Панталон с ръб ли трябваше да сложи на тия жеги за мама Джиляна?

Общи условия

Активация на акаунт