🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 463
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 420
Мда, Росица е голям дразнител. Явно дразни и майка си, щом жената попита и Васил кое го дразни у дъщеря й. Между другото не мисля, че са много близки - Росито доста хладно прегърна майка си. Росито си е бая чешит.

# 421
  • София
Много е смешно колко си вярва Любомира като финалистка при положение, че многократно ставаше ясно, че тя е резервата след Бранимира. И след финала, пак е след Бранимира. Толкова е ясно, че Виктор грам не е я харесва романтично, че е странно какви ги говори Люба.

Любомира толкова си вярва, защото е влюбена – точно както и Виктор си вярваше, че ще се получи с Бранимира. Само дето разликата е, че при него имаше химия и искрено увлечение, докато при нея по-скоро се вижда самозаблуда. Всички видяхме, че Виктор беше увлечен по Бранимира – излъчване, динамика, напрежение. А с Любомира всичко изглеждаше… компромисно. И розата, и “предложението” му накрая – без страст, без визия, просто “да са гаджета и да видят как ще върви”. Ми то е ясно как ще върви – по инерция, докато изгасне…

# 422
Майката на Росица ме плаши, супер странна и неадекватна. Въобще не е изненадващо, че Росица не е на център.

# 423
  • here and now
Не ми хареса майката на Росица засега. Да видим.
От двете ѝ думи започна да ми става ясно, защо дъщерята е каквато е.

# 424
  • София
Не му е лесно на човека. Добре го насадиха. Аз го съжалявам. Толкова много срещи, а на него не му идва леко речта.

# 425
  • Stockholm
Заралийски е диалекта на Косара и мам.

Да, верно, обърках се Joy

# 426
На Даниела сестра ѝ е доста áрна, на Ади сестра ѝ също... има ли начин да пуснем един сезон "Островът на стоте балдъзи"?
Харесва ми идеята. Сега искаш ли да си станем гаджета? 😂

Тъкмо нямам пръстен, дадено Grinning
Дай поне роза, де! Ей ти една 🌹, с добро да ме споменуваш.

# 427
Имам усещането, че мамите и щерките тет-а-тет ще остане за следващия епизод... Отврат е с тоя монтаж.

# 428
Нищо такова не е Росица от всичко, което Васил изреди за нея. Та толкова е - 3-5%, този път съм съгласна. Но той просто реди тия неща, за да каже нещо. Интерес имал към нея... Друг път!

# 429
Абе сексуален интерес има Васята към всичките, би ги минал, ама дотам.

# 430
Боже,  това дежа вю ли беше с тия %? Дали ми се счу погрешно? Мамите и на двете моми нещо..., а?

# 431
Майката на Косара си е доста зличка и подмолна женица. А Косара я копира във всяко отношение и е силно зависима от нея. Трудно ще се намери жених Косара с тоаи цербер до нея. Бургаският диалект е крайно, крайно отблъскващ и при двете.

В  Бургас не говорят така - мек е говорът и там, но не е са така изядени думите, все едно не могат да си отварят достатъчно устите, за да артикулират. Косара е от Стара Загора, но и от там нямам чак такива впечатления като семейния им говор на майка и дъщеря

# 432
Майката на Роси го гледа доста хищно Joy Няма да се учудя после на синхрон да каже, че е имала чувството, че иска да я целуне Joy

# 433
Мама Росичкова е достойна конкуренция на Ксения. Ех. Можеше да е легендарна битка.

# 434
Васил: (към майката на Роси): "...ако излеземе от тук заедно..."

Общи условия

Активация на акаунт