🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 559
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 525
Не е трудно да си по-приятна от Адриана.  Сестра ѝ също има такъв тип изказ и говор, обаче няма пренавит лелински вайб, макар че видимо си изглежда по-голяма, не е по-красива, но определено има по-приятно излъчване. Адриана може да бъде хубава много, ако поиска, но пак отблъсква нещо в нея.

# 526
  • here and now
Харесват ми милите, скромни, простодушни майки, които просто обичат дъщерите си и застават зад тях за подкрепа. Майката на Косара и на Росица са двете крайности на претенциозни  майки но от двете крайности се вижда коя е по за предпочитане нали? Едната щерка е на висок ранг в социума..и на първо място по харесване от мъжете. Другата въпреки всичките си физически дадености отблъсна всички - и мъже и жени и зрители.
Колко да е успяла, щом разчита на Чиливизията?

# 527
Харесват ми милите, скромни, простодушни майки, които просто обичат дъщерите си и застават зад тях за подкрепа. Майката на Косара и на Росица са двете крайности на претенциозни  майки но от двете крайности се вижда коя е по за предпочитане нали? Едната щерка е на висок ранг в социума..и на първо място по харесване от мъжете. Другата въпреки всичките си физически дадености отблъсна всички - и мъже и жени и зрители.
Еми превтасалата питка, чиято майка е много по-хубава, не се харесва чак толкова на зрителите. Сори.

# 528
Косе Босето също ще падне от високо и никой няма да я търпи дълго с това самочувствие и убеждението, че е безгрешна. Така че нито едната щерка е възпитана правилно, нито другата.

# 529
Не е трудно да си по-приятна от Адриана.  Сестра ѝ също има такъв тип изказ и говор, обаче няма пренавит лелински вайб, макар че видимо си изглежда по-голяма, не е по-красива, но определено има по-приятно излъчване. Адриана може да бъде хубава много, ако поиска, но пак отблъсква нещо в нея.
И двете влизат в някакъв филм. Адриана в 4D.

# 530
  • София
От разговорите с майките си личи, че Васил е все още най-привлечен от Косара. Това, което товари на майката на Косара е много по-откровено и обвързващо от това с майката на Роси / общи приказки/. И не съм съгласна с критиката към Расината мама. След като чу, че дъщеря й е позитивна и чувствителна, тя го застреля с въпроса Какво го дразни, за да види доколко я познава и как ще й отговори. Правилният отговор е Нищо не ме дразни, но…. Тя усети, че Васил е далеч…. 😉. Хитро, индиректно постави въпросите. Интересно е какво ще споделят с момичетата си 😀.
Виктор беше по-добър в разговорите с майките на Клаудия и Любомира, ти да видиш 😂.

Тъп монтаж на епизодите!!! Трябваше в четвъртък да бъде кулминацията - да завърши с избора на Виктор!
А сега все едно го заметоха…
Та, по повод гаджетата - 🌹😘 - поне ще са си приятелчета 😂

# 531
Пфу, като се хванете да плюете някого, както и да хвалите/оправдавате друг, чак се оливате. Косара беше харесана и от тримата ергени, особено от двама, но тук хиляда кусура и вменихте, чак и майката почнахте, обратно на Роси и нейната. Чак пък нямало да се ожени, щото на бг мамите не харесала. Има самочувствие не само, че мама и тати ѝ го създават, видимо и ергените са готови да се жертват. Хубави са и тя, и майка ѝ, нормално е да са със самочувствие, явно е имала проблемна връзка, нормално е да са по-предпазливи и взискателни.

# 532
И двете влизат в някакъв филм. Адриана в 4D.
Да, предобря с ефектите. Grinning Врум врум.

# 533
Пфу, като се хванете да плюете някого, както и да хвалите/оправдавате друг, чак се оливате. Косара беше харесана и от тримата ергени, особено от двама, но тук хиляда кусура и вменихте, чак и майката почнахте, обратно на Роси и нейната. Чак пък нямало да се ожени, щото на бг мамите не харесала. Има самочувствие не само, че мама и тати ѝ го създават, видимо и ергените са готови да се жертват. Хубави са и тя, и майка ѝ, нормално е да са със самочувствие, явно е имала проблемна връзка, нормално е да са по-предпазливи и взискателни.
Сериозно ли мислиш, че някой мъж ще търпи някоя постоянно да се оплаква какво ѝ прави лошо впИчатление и да върти интрижки? Е, сигурно има и такива, де… Но определено не са богатите, умни и успели мъже, в които се цели.

# 534
Постъпката на бай Марто да привиква майката на Клюкара си беше много просташка, неуважителна към Данка, и анти джентълменска отвсякъде.
Като мазен слагач, който бетонира позициите си при резервата, преди да е минал дори финала. Клюкара и тя същата фурнаджийска лопата като него - както му отказваше розите в началото защото уж била лоялна като играе за някой, рязко взе да му ги приема, та и от другите двама, лоялната тя.
Не спряха на клюкарят заедно откакто Данка стана избраница, ужким за съвет, под носа ѝ.
Той пропагандира как Васко не става и Клюкара слушка, но се натиска да стои до край с батьо си.
И накрая бай Марто, за да оневини тъпотата си, и да отклони вниманието от грешка, която няма да си признае, пита Данка 'Ама ако не искаш пръстен, казвай.. да не ти го давам, да се излагам'. Ма то няма накъде повече да се изложиш след това участие, споко.

Последна редакция: вт, 13 май 2025, 23:41 от anonymiss

# 535
Гледах някакви части от епизода. Май главно майката на Ферай изпуснах и ще си я пусна утре.

Но от наличното изгледано...

Виктор - никаква изненада.

От майки/сестри и тн, които успях да хвана - сестрата на Адриана ми беше най-приятна. И историята й или поне това, което спомена, е страхотно. На фона на 2 месеца, в които едвам издържат заедно двойки сега - 20 години е направо мечта, стига да се разбират и обичат реално хората.
Майката на Косара на видеото ми изглеждаше по-млада, отколкото сега като я показаха. Не ми допадна как се държа с Васил. И наистина все едно са пуснали Косара да я озвучава - направо един и същи глас и диалект. Аз нямам нещо кой знае колко против диалектите като цяло, де.
Майката на Росица пък ми се стори някак много потайна.

Косара и Ферай вече трудно ги издържам, като ги видя да говорят против Васил. Не че той е много велик, но пък те имам чувството, че откакто разбраха, че не са на челни позиции и не са за него само те важни и им потънаха гемиите и сега затова го нареждат така свирепо на синхроните. Да си ходят тази седмица най-добре...

Сестрата на Даниела е много симпатична външно, а и като държание не беше никак зле.

Като гледам Марти ще ходи да интриганства утре с майката на другото клюкарче... И ще има гръм в рая после - което е разбираемо, като си вре носа в чуждите работи.

# 536
Сега, ако трябва да сме честни, повечето неща, с които Васил дразни Косара, са си съвсем правилни червени флагове. Тя просто има маниер, който дразни, и не умее да изрази ясно какво я дразни, затова и ѝ излиза още по-дребнава. Не че не е, и не че съм съгласна с тъптоята как нещата трябва да се казват само под сурдинка -- с това конкретно не съм съгласна. Но с много други нейни виждания и усещания за Васил сме съгласни повечето и от самото начало има нещо гнило там като поведение. Но повечето от нещата, които я дразнят у Васил, наистина са белези на не читав мъж.

# 537
Че ще си намери мъж Косара, ще си намери. Просто ще бъде глух.
Мен ако питате, по-добре и сляп. Ама айде. Wink

# 538
  • Варна
Мартин ревнува от Васил. По-млад и хубав е от него, че и Косара го хареса, затова го плюе. 🤣🤣
Същото подозирам и за някои мами. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 539
Виктор поне беше забавен на моменти. А Васята е супер престорен и вдървен, не знам как се има за емоционално интелигентен, като той не показа никаква емоция в нито една ситуация...

Последна редакция: ср, 14 май 2025, 00:51 от Не се сърди, човече

Общи условия

Активация на акаунт