🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 142 314
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 570
Мартин любезен, комуникативен, не знам си какъв прекрасен, но е неуместно в ситуацията да се представя с любезности пред майката на друго момиче в рамките на формата. Това да не е сватбен банкет, та си говорят любезно гостите и се опознават?
Хм, на мен пък би ми направило лошо впечатление да НЕ си размени любезности с новодошлите. Но ще видим и утре за какво точно си говорят.

# 571
Успешен не знам дали е - нали три пъти е фалирал, по думите на Косара.
Това говори още по-добре за майката на Косара.

# 572
  • here and now
Мартин любезен, комуникативен, не знам си какъв прекрасен, но е неуместно в ситуацията да се представя с любезности пред майката на друго момиче в рамките на формата. Това да не е сватбен банкет, та си говорят любезно гостите и се опознават?
Хм, на мен пък би ми направило лошо впечатление да НЕ си размени любезности с новодошлите. Но ще видим и утре за какво точно си говорят.
Но той спИциално я извика да си гУворели...

# 573
Той щото с всичките си размени такива любезности и похвали щерките им ли би направил лошо впечатление?

# 574
Успешен не знам дали е - нали три пъти е фалирал, по думите на Косара.
Това говори още по-добре за майката на Косара.
Последно? Дъщерята е перфектна и ѝ трябва перфектен? Или дъщерята също трябва да се раздава? Защото на Косара проблемът ѝ е точно, че тя смята, че тя не е длъжна да прави компромиси. Майка ѝ каза същото на Васил - че трябва да я гони. Хвалебствията противоречат с действията.

# 575
  • София
Цитиридис може да изиграе Васил. Има нещо в погледа.
А-а, Цитиридис има много чаровна усмивка 😉 . Понякога на Васко очите се усмихват топло и нежно 😉. Има моменти, в които излиза от черупката си и е нормален / обикновено с Ади 😉/

# 576
Косара и майка й не са отишли в кръчмата на Марто, нито у тях, че да им дължи специално отношение на любезен домакин.
Нали можете да си представите как би реагирала Косара на мястото на Даниела?

# 577
Той щото с всичките си размени такива любезности и похвали щерките им ли би направил лошо впечатление?
Това не го знаем - бяха ни излъчени само 5 секунди. За това предлагам да изчакаме, преди да коментираме. Много е възможно и Данка да преувеличава. Тя избесняваше и като той си говореше с Диана, а там нямаше нищо.

# 578
  • here and now
В промото МарЧин покани майката на Косара. После Данка попита чия е била инициативата и той си призна, че е негова...

# 579
Косара и майка й не са отишли в кръчмата на Марто, нито у тях, че да им дължи специално отношение на любезен домакин.
Нали можете да си представите как би реагирала Косара на мястото на Даниела?
Ще вземе да млъкне за дълго. Ех, размечтах се. 😌

# 580
Ще прави компромиси Косара след брака, както майка си, преди това няма нужда. Така и трябва, още повече, че не ѝ липсва избор.

# 581
Ще видим дали ще окаже такова внимание и на майката на Росица и на сестрите...

# 582
Може да чувства Косара по-близка и да е разменил 2 думи с майка й, но спрямо другите е леко неуважително, може да се счита и за нагласено.

# 583
  • София
Но той спИциално я извика да си гУворели...
А защо само с майката на Косара?

# 584
Защото показва така специално отношение. Ако покани и всички други, няма да е специално. А и само на нея е предлагал рози от “чуждите моми”. Точно както се каза по-горе - нагласено.

Общи условия

Активация на акаунт