🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 463
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 645
Добре и сега какво - Мартин нарочно заговори майката на Косара, първо:

- за да подразни Даниела, тя да му вдигне скандал и той свободен да тръгне за София;

- и второ, да повлияе на майката на Косара, тя да каже добри неща за него и в София, вече на чист терен, Косара и Мартин да са заедно;

Голям план, голяма стратегия, ето това вече е сценарий за турски сериал. Направо звучи нелепо.

Съгласна съм, че е нелепо, но дъртият коцкар знае, че нищо не губи, ако се подмаже на майката. Може пък, номерът да мине. Ще ги покани в Джанъм, без да трябва да търпи другите кокошки от курника на  Ергенът. Първия път майката ще присъства на срещата, след това ще пуска щерката сама, защото му има доверие.

А, на него му е важно да я отметне в списъка на завоеванията.

# 646
Най-после приключихме с Виктор, той до последно си остана най-скучен и с напълно отсъстваща мъжка енергия, както е модерно сега да се казва. Изобщо не вярвам да харесва жени.
Срещите с майките бяха страшен криндж, Васил преглъща тежко, изпънат като струна и се чуди какво да лъже и маже.
Косарината майка в лице грам не си прилича с дъщеря си, продължавам да си мисля, че може и да е от друг брак. Диалект и манталитет се приучават и там съвпадат, да. Големи претенции, и на какво отгоре. Кухи бръмчалки са и двете.
Интригата с Мартин и Даниела е единственото останало забавно за гледане. Дано си заслужава сеира довечера, че да не заспим.

# 647
Много ми хареса сестрата на Ади! Дано вземе пример от нея и се поуспокои малко, особено докато говори.

Майката на Ферай я изпуснах, но тази на Косара ме докара до джиприсанчи! Рядко противни същества. С такива претенции отдавна трябваше да са оправили изказа, Косара най-вече.

Майката на Роси най-добре го прецени Васил, че е дърво и по мое мнение не го хареса. Както казва Ицето first part 50/50,second part i am not like Grinning
Въпросът й за дразненето според мен беше провокация да види какво не харесва Васил в нея. За това кратко време, в което не са общували много много, той го призна, все пак намери да каже там нещо, което не му харесва. Аз бих си замълчала в такъв момент.

Отивам да ви чета.

# 648
  • До морето
Нямаше особени изненади снощи освен промото с Мартовите комплименЧи. Това, дето били приятели и искал ей така да каже две ласкави думи на майката на Косара, и пред мен не би минало. Чиста заявка със скрит подтекст си е.

Това си е направо гейм- чейнджър! Аз се чудя на продуценЧиЧи как изпуснаха тази сюжетна линия. Не просто да я покажат, а да я направят една от основните. Единият ерген от "ден 1" ясно показва интерес към чужда булка. Тя също, но понеже е много принципна, първо най-настървено защитаваше Виктор и щеше да го прави милионер, после се хвърли на Васил, а всъщност съм убедена, че е бясна , че не е първоначално разпределена като "мартинка".
Уж на майтап, уж като закачка,  той заобиколи категоричната забрана на Виктор и продължи да й  дава рози ВСЕКИ ПЪТ. Така ги финтира всичките, че нито другите ергени, нито някоя от ергенките е направила коментар за това, не са пуснали клюка, не е станала интрига.

Ясно се забелязва, че откакто Мартин живее в една къща с момичетата, Косара коренно промени отношението си към Мартин, както и се настрои против Васил, това също не беше достатъчно добре показано от продукцията. Да не говорим, че официално избраната също досега не е показана да знае или да се дразни от другаруването му с Косарка. А можеше да видим как Даниела ревнува.

Продукцията - пълни аматьори сте!!! Тая линия можеше да ви направи сезона.

Последна редакция: ср, 14 май 2025, 10:09 от Boho chic

# 649
Интересно си беше снощи,поне за мен.
Ергените ни когато се притеснят са:Вико се хили като изоглавен,Васко се стяга и седи с изправен гръб като истукан,а Марто се изчервява целият и ако има чашка веднага я повдига да спечели време,ако трябва да отговаря нещо. Grinning Абе добри момчета са,нямат фрапиращи червени флагове издържат се.
Сестрата на Ади много ми хареса,и двете харесвам.
Майката на Косара е същото "уникално същество" като дъщеря си.Живеят си в някакъв розов балон.
Марто нито следва Косара нито ѝ харесва публикации.Виж при Ана не пропуска нищо и сторита и све.На Мартина също и на Люба харесва снимки и ги следва. Ще видим след края де колко има значение това.

# 650
Яд ме е, че тази година са отишли само родителите/сестрите на момичетата. Щеше да е страхотно да има срещу между мама - нотариус и Данка с цялата й женска енергия, и книгата. Особено, ако мама знае какво пише в книгата й Grinning

# 651
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Нямаше особени изненади снощи освен промото с Мартовите комплименЧи. Това, дето били приятели и искал ей така да каже две ласкави думи на майката на Косара, и пред мен не би минало. Чиста заявка със скрит подтекст си е.

Това си е направо гейм- чейнджър! Аз се чудя на продуцениЧиЧи как изпуснаха тази сюжетна линия. Не просто да я покажат, а да я направят една от основните. Единият ерген от "ден 1" ясно показва интерес към чужда булка. Тя също, но понеже е много принципна, първо най-настървено защитаваше Виктор и щеше да го прави милионер, после се хвърли на Васил, а всъщност съм убедена, че е бясна , че не е първоначално разпределена като "мартинка".
Уж на майтап, уж като закачка,  тойзаобиколи категоричната забрана на Виктор и продължи да й  дава рози ВСЕКИ ПЪТ. Така ги финтира всичките, че нито другите ергени, нито някоя от ергенките е направила коментар за това, не са пуснали клюка, не е станала интрига.

Ясно се забелязва, че откакто Мартин живее в една къща с момичетата, Косара коренно промени отношението си към Мартин, това също не беше достатъчно добре показано от продукцията. Да не говорим, че официално избраната също досега не е показана да знае или да се дразни от другаруването му с Косарка.

Продукцията - пълни аматьори сте!!! Тая линия можеше да ви направи сезона.

Те си записват - споко. Wink

Доста хора коментират как Васко не се бил държал подобаващо с майките, а защо не поканиха неговата майка, да видим как щяха да се представят кандидат снахите, а ?

А най-интересно щеше да е майките и сестрите да се срещнат с майката на Васко.

Е, те тогава да видиш словесен кеч. Trollface

Аре ю реди ту ръмбааааал. Sunglasses

# 652
  • София
Мартин, ако Косара му беше дала шанс, щеше да тича след нея с изплезен език. Още от началото си я хареса точно нея.
Миналата седмица ѝ обясняваше как избрала грешния лагер. Тази седмица дърпа майка ѝ, за да се набие там на очи.
И аз да съм на Даниела бих ми било обидно. Много е очевидно, че я харесва. Не мисля, че е стратегия, а по-скоро, че не може да се запре и действа импулсивно като човек, който има много силно привличане.
Ох, не ми е нормално Даниела да ревнува чак и от майката на Косара. В реала какво ще прави, трябва да държи Марто под ключ, за да е спокойна.

# 653
Мартин, ако Косара му беше дала шанс, щеше да тича след нея с изплезен език. Още от началото си я хареса точно нея.
Миналата седмица ѝ обясняваше как избрала грешния лагер. Тази седмица дърпа майка ѝ, за да се набие там на очи.
И аз да съм на Даниела бих ми било обидно. Много е очевидно, че я харесва. Не мисля, че е стратегия, а по-скоро, че не може да се запре и действа импулсивно като човек, който има много силно привличане.
Ох, не ми е нормално Даниела да ревнува чак и от майката на Косара. В реала какво ще прави, трябва да държи Марто под ключ, за да е спокойна.

В реала, свят ще й се завие с Мартин. Той си е той - тепърва на 40 години няма да се промени и да зареже баровете, партитата, приятелите и мацките, за да стои вечер вкъщи с Данка и да гледат сериали или само да обикаля с нея по почивки, обосено, като не обича да пътува. Те са тотално несъвместими, така че след шоуто, ако още не са се разделили, то това е въпрос на време.

Последна редакция: ср, 14 май 2025, 10:13 от Lady Cassiopeia Duval

# 654
Очевидно не ревнува от майката, а усеща симпатиите към самата Косара и това не ѝ харесва. На мен, ако се случи, бих реагирала много по-остро. Как пък няма да съм с мъж, който хвърля белтъци по други. Или съм първа и единствена за някой, или не съм с този мъж. Мъже има много на този свят. Доколкото виждам Даниела и тя така разсъждава, така че я разбирам, специално в това. За други неща ни се разминават мненията, но не и в това.

# 655
Много ми хареса сестрата на Ади! Дано вземе пример от нея и се поуспокои малко, особено докато говори.
Ама наистина ли ви харесва? Че тя е същинска Маги - нравоучителна от пясъчния си замък - да отидеш за подкрепа на сестра си, пък да се хванеш на разговор да изтъкваш как имаш 20 годишна връзка (при все почната като тийнеджър, даже не са 20 години в периода 30-50). И отгоре на това правеше намеци как на сестра й е време. И ох горката, че заслужава и тя нейното щастие. Това е скрито надменно и токсично отношене на по-голямата към по-малката сестра. Никой ли не го забеляза това? В Адриана поне има повече живец. Не съм й фен, но макар и пренавита е една идея по-добре от сестра й  даскалицата.

# 656
Даниела иска цялото внимание на  Мартин да е към нея. Не е толкова  глупава, че да не се усети, че интересът му не е към майката, а към дъщерята.

Snowche, Hands Thumbsup

# 657
  • До морето
Тя не ревнува ОТ майката, ревнува от ясната заявка, която той дава, викайки майката на личен разговор. Защо го прави? Каква е причината да отиде един мъж, който няма абсолютно никакво касателство да говори с тотално непозната жена, за да й каже, че имала прекрасна дъщеря. Тя, майката щото не знае, 26 години живее в съмнения струва ли си тая дъщеря или не,  та чака Мартин да й потвърди. Дет се вика "да я валидира" .

Я, си представете майките на тримата ергени да бяха там и Даца вместо да си приказва с проекто-свекървата, да отиде да се опознава с майката на Виктор, да й обясни какъв чуден син има, например....разбира се, че е неуместно, меко казано.

# 658
Дали сестрите си приличат - май да...

А това е майка им

# 659
Симпатични са и трите (Дана е била симпатична преди да си ореже носа и да си добави още 32 зъба в устата).

Общи условия

Активация на акаунт