🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 292
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 705
Майката на Адриана изглеждаше доста възрастна и много ... как да кажа... запусната жена когато бяха видео разговорите с майките. Ама нали не харесвате такива коментари, трая си.

# 706
Остана ли родителка, която не беше разкостена в темата? Аз ако съм в предаването, също не бих причинила това на родителите си. Отишла съм да си се излагам самолично. Ще викна някоя приятелка-непукист.

# 707
Не съм ровила защото не ми е важно,може би са си сменили всички имената едно време когато са ги принуждавали. Мисълта ми беше ,че щом при сестрата личи по говора, че е туркиня,няма как при майката да не личи и явно Даниела се срамува от това.
Което ме подсеща да кажа Евала за Ферай ,в нито един момент не показа,че нещо я притеснява относно  произхода й.
Помаците са мюсюлмани в повечето случаи, но не говорят турски, въпреки имената им. На Ферай й се чува влиянието на често говорения турски. Което според мен си е и малко до региона. На родените в София не можеш да го чуеш. На Даниела (Айгюл) от Чепеларе никакъв турски не й се чува. А само една престореност прозира. Но това вече си е характер.

Последна редакция: ср, 14 май 2025, 14:56 от Linda*kiss

# 708
Майката на Даниела си е българка. Предполагам, че става въпрос за тежки семейни отношения, щом и двете щерки се отричат от името на баща си и приемат моминската фамилия на майка си и нови имена, при това на ранна възраст. Не е нужно да ровим там, защото според мен причината е доста по-дълбока от едните помашки корени.

Знаем ли кога Витя и Люба ще имат някакво участие? Сутрешен блок, подкаст, ала-бала? Повечето хора май изобщо не тръпнат в очакване да разберат какво се е случило след предаването. 😁

# 709
Има “победителка”, а все още само Даниела се нищи… Някакъв unconscious bias сякаш има…
Вико и Люба потънаха в забвение. Никой не вярва, че Вико го влече Люба, само Люба го вярва това.

Очаквам подкастът с Клаудия да е интересен.

# 710
Не, че се задълбочих и в снощния епизод, ама наистина не разбирам драмата Мартин да си говори с Косаркината мама. Данка какво драматизира?
Иначе всите мами и систъри са за сочене с пръст, щом са се вдигнали до Шри Ланка, за да се покажат по ТВ-то.
Хареса ми само майката на Ферарито - скомна жена, дето остава в страни от тая глупост.
И истерията на щерката й, че Васята не е отишъл да я утешава ми е странна - що да показва предпочитания към нея пред всички останали жени? Косара нали я беше прегърнала? Що ще?
Поне вече Виктор няма да ни измъчва с екранно присъствие. А дано, де!

# 711
Майката също е симпатична. Не схващам защо я крият или може би тя се притеснява от публичност.

Може би не говори толкова добре български език и ще изплаши ергенино, който уж още не знае от какво семейство е Данка.

# 712
Не, че се задълбочих и в снощния епизод, ама наистина не разбирам драмата Мартин да си говори с Косаркината мама. Данка какво драматизира?
И аз се изненадах, най-вече от защитата на Данка във форума. Колко ревниви жени има. 😁 Отишъл Марто да се направи на интересен пред майката и да си открадне малко ефирно време, че остана на заден план… И шок! Как СМЕЕ да говори с тази жена?! Не ми се мисли какво ще стане, като се приберат в София и сервитьорките в Джанъм се завъртят около него. Сигурно и тях трябва да игнорира. 😁

# 713
Един плюс за Косара - наистина беше прегърнала Ферай, когато само тя беше сама. Васил е пън. Имам чувството, че ако не е отрепетирал нещо в главата си 100 пъти, е супер неуверен и му лъсва нерафинираната страна, да не кажа голташките му маниери.

# 714
  • София
Все пак има разлика между помаци и турци, нали така. Чисто етническа, имам предвид. Ферай си каза, че "нашите турските сватби са по два дни", Даниела не я знам каква е, може да е помакиня.

Не че това има някакво значение, тя е неприятна не заради произхода си, а по съвсем други показатели.
Искам вече Мартин да я разкара.

# 715
Още ли нямат поява някъде Виктор и Люба? На мен са ми интересни, харесват ми , може би за първи път в това предаване харесвам двойката, която се получи. Много непринудени бяха, Виктор беше много сладък по детски с това " Искаш ли да станем гадженца?" Joy в общи линии харесаха ми, сега чакам да кажат какво се случва извън предаването с тях.

# 716
Аз ги харесвам много като химия още от първата среща. Тогава още нямаше никакви спойлери и не мога да кажа, че съм била повлияна от развоя на събитията.
Много се надявам да има ТВ епизод за случилото се след сезона, а не да разказват само по подкасти. Интересно ми е дали и как им се е получило навън.

# 717
Още ли нямат поява някъде Виктор и Люба? На мен са ми интересни, харесват ми , може би за първи път в това предаване харесвам двойката, която се получи. Много непринудени бяха, Виктор беше много сладък по детски с това " Искаш ли да станем гадженца?" Joy в общи линии харесаха ми, сега чакам да кажат какво се случва извън предаването с тях.
Вариант 1: Стиснали са си ръцете по братски - планът проработи, хората се вързаха, че не всичко е било уговорено предварително.

Вариант 2: Люба е хванала Виктор на калъп с бармана и го е зарязала.

Последна редакция: ср, 14 май 2025, 15:48 от Lilly_85

# 718
В Студио''Ергенът'' единственият приятен човек ми беше Клаудия. Гримирана по точния начин и с боядисана коса изглежда перфектно. Явно, че тя наистина е доста натурално момиче, що се отнася до изразяване на емоции и поведенчески, та затова и изглежда малко хард на моменти, но мисля, че е свястно и добро момиче. За мен лично е красива, по един доста изразителен начин, има нужда да се ошлайфва в говореното, но все пак е много млада. За мен обаче е странно и нелепо в такова шоу да вярваш на думите на Ергена - той й казвал, че е специална, а тя после видяла друго, аз не бих имала наивността да смятам, че го казва само на мен, защото той е в роля все пак. Това всъщност доказва защо тя се държеше толкова напористо - явно детската наивност я е тласнала да смята, че той много я харесва, защото й говори сладки приказки. Само Мартин тази година си отвоюва/договори правото да бъде ясен в предпочитанието си, иначе съм убедена, че те са длъжни да я играят тази игра. Както съм сигурна, че винаги всички отначало знаят кой ги привлича и дали въобще има такъв човек - то просто си е химия.

# 719
  • Обран бостан ;)
Един плюс за Косара - наистина беше прегърнала Ферай, когато само тя беше сама. Васил е пън. Имам чувството, че ако не е отрепетирал нещо в главата си 100 пъти, е супер неуверен и му лъсва нерафинираната страна, да не кажа голташките му маниери.

Ако пък я беше прегърнал щеше да има :

"Защо само нея ? Всички трябваше да прегърне. Никакъв мъж не е ...."

На жени да угаждаш е кауза пердута Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт