🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 224
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 735
SHE_IS, няма да се разберем с теб явно Smiling Imp Точно на постната от теб снимка сестрата на Данка е толкова грозновата, че даже донякъде разбрах желанието на Данка да се коригира.

# 736
В това видео се държат странно двамцата, все едно има някакво скрито напрежение между двамата. Няма очен контакт, като цяло все едно са си сърдити за нещо. Не го изгледах цялото, само до половината, толкова издържах.
Да! Някакви заядливи един с друг са и си говорят дръпнато.

# 737
Изобщо не е грозновата сестрата на Даниела, просто е съвсем обикновена.

# 738
Няма как човек с правилни и миловидни черти, нежно излъчване и приятно поведение да е грозноват. За мен е много привлекателна, без грим и подобрения при това.

# 739
Предполагам, че родителите на Ферай не са помаци, а гагаузи. Мисля, че така се наричаха. Има много гагаузи по черноморието ни от Варна до Румъния. Разликата май беше, че те са христяни, но говорят турски ( помаците са мюсюлмани, но говорят български). Като цяло всички сме си българи, но с  особености Simple Smile
Да, гагаузите са християни, които говорят турски, но и обичаите им са християнски. А Ферай подчерта, че по твхния турски обичай сватбите били еди колко си дни.
Имам колежка гагаузка от Варна.

# 740
Нищо интересно не разбрах от това видео/ разходка, освен, че Любомира предпочитала да има пръстен, а не само предложение да му бъде гадже.
Люба като я гледам на видеата, все се чудя защо не си е оставила естествения светъл цвят на косата..
 Гледах й инстаграма преди време, добре й се получава като модел- в доста проекти е участвала. Не знам защо не се представя като модел, а като актриса.. явно иска да пробие в тези среди сега.

Последна редакция: ср, 14 май 2025, 17:31 от BobbyDyl

# 741
https://www.btv.bg/shows/the-bachelor/sled-tseremoniata/zad-kada … vo-ljubomira.html
Зад кадър с Туджаров: Би ли си причинила всичко отново Любомира?

# 742
Изпуснах епизодите от миналата седмица, както и финала на Виктор (човек може да роди и да го изпишат от родилното, преди Виктор да си намери отговорите или да приключи предаването 😂🐣), но като гледам видеото с Люба и Виктор, ами, не ми приличат на гаджета. Явно само по договор ще се явяват известно време заедно и после всеки по пътя си.
Дано тази вечер успея да видя нещо от епизода, пък и аз да погледам майките

# 743
За мен сестрата на Даниела е доста хубава, при това без грим.

# 744
Предполагам, че родителите на Ферай не са помаци, а гагаузи. Мисля, че така се наричаха. Има много гагаузи по черноморието ни от Варна до Румъния. Разликата май беше, че те са христяни, но говорят турски ( помаците са мюсюлмани, но говорят български). Като цяло всички сме си българи, но с  особености Simple Smile
Като цяло всеки е какъвто е по произход и какъвто се себеопределя. Населението на никоя държава не е хомогенно. То пак в България няма толкова придошли към актуалния момент, колкото просто нормалните исторически уседнали етноси. Представям си какви дискусии щях да са, ако бяхме тип Западна Европа.
Голям казус. Тази Даниела е само за такива риалити формати. Напълни форума. Даже Мартин остана в сянката й. А той толкова искаше да е шоуменът.

# 745
Най- обикновена е сестрата на Даниела.

# 746

Благодаря за линка!
Баааси отворкото бил тоя Виктор. Що не го видяхме в целия му блясък по време на формата? СтанА ми жал за Бубето.

# 747
Мъжете този сезон са представителна извадка. Ето защо трябва Ергените да минават школовка и защо рените ревем... Виктор не виждам специално с какво толкова дразни, нормални изцепки на човек на тия години.

# 748
Клаудия с боядисана (не на петна) коса и израснали поне сантиметър бели корени. 🙄

# 749
  • София
Сестрата на Даниела е нормална жена. То с днешната мода, не се учудвам, че на някои се вижда грозна. Затова всяка 2-ра тийнейджърка ходи да се тунингова. Ама така като чета тук, може би го правят с подкрепата на майките си.

Общи условия

Активация на акаунт