🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 310
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 1 050
Аз не разбирам каква е драмата с годежа, нали така би трябвало да завърши всеки сезон - с предложен пръстен?!
Това, че ще се сгодят не означава че утре ще вдигнат сватба.

А де. ... Това показва колко много драмата е изсмукана от пръстите. Нещо трябва да се случи, иначе няма да е интересно. Simple Smile

# 1 051
Аз пък друго се зачудих. Епизодът днес беше от рождения ден на Росица, което е 23 или 24 февруари (не съм сигурна). А в спойлерите пишеше, че Марто се е прибрал на 3-4 март. Какво са снимали 10 дни?

# 1 052
Сестра ѝ на Даниела също е приела християнството. На врата ѝ виси кръстче.

# 1 053
Аз пък друго се зачудих. Епизодът днес беше от рождения ден на Росица, което е 23 или 24 февруари (не съм сигурна). А в спойлерите пишеше, че Марто се е прибрал на 3-4 март. Какво са снимали 10 дни?

Заключили са булката да не избяга?

# 1 054
  • Пловдив
Аз съм на снощния епизод. На Косара майка ѝ ми харесва, красива жена.
На Десислава яко се усеща произношението, лъха ми нещо хладно, пресметнато и в нея.
На Росица майката не я разбирам с тази постоянна усмивка, лъха на неувереност, очите ѝ шарят. Сега си обяснявам и неувереността у Роси.
Даниела нещо се нацупи 🤣 пак фасони...ще изгледам днешната серия сутринта.

Последна редакция: чт, 15 май 2025, 01:15 от Десиссслава

# 1 055
На Десислава яко се усеща произношението, лъха ми нещо хладно, пресметнато и в нея.
На мен пък тя много ми харесва. Нормално е да е малко хладна - притеснява се за сестра си, а е и за първи път пред камери. Но говори много спокойно, разумно. Личи си, че наистина ѝ пука за Данка, също че е по-земната от двете. И хем имат някаква прилика, хем са коренно различни.

# 1 056
  • София
Утре ще ви дочета - стигнах до 63-та стр. и ми спряха лайковете 😭.
 Васил, ако иска да се пробва с по-сериозна връзка, трябва да избере Ади.💍
Ако иска да излезе с трофей - Косара 👑.
Но ако Косара му бие шута накрая в кулминацията, ще излезе като … припикано мушкато 🥀
😂😂😂

И май ще има Гръм в Рая 😉 - очакван и желан край от всички 🤪

# 1 057
Утре ще ви дочета - стигнах до 63-та стр. и ми спряха лайковете 😭.
 Васил, ако иска да се пробва с по-сериозна връзка, трябва да избере Ади.💍
Ако иска да излезе с трофей - Косара 👑.
Но ако Косара му бие шута накрая в кулминацията, ще излезе като … припикано мушкато 🥀
😂😂😂

И май ще има Гръм в Рая 😉 - очакван и желан край от всички 🤪
Заслужава си го, защото се има за голям играч. Ферай също може да го подреди. Другите две го гледат като хипнотизирани.

# 1 058
  • софия
"Зендая от Асеновград" не е ли наш лаф или от социалките?
Че Росито го спомена пред мама, та се зачудих ......

Марто супер че блесна в цялата си алфа ..... вече се притеснавах, че интригант номер едно на родината е безвъзвратно е изгубил  форма. Слава богу всичко е наред, същия си е Trollface

Васко от няколко епизода го харесвам - трудна роля има. Покри всички дупки на сезона, и не беше чак толкова зле.
Ади, Роси, Синтия, даже и Ферайчето - всичките бяха потънали. "Видяхме" ги благодарение на Васето - дървен, лустросан, клише - вярно, но проблясват и свежи реплики и емоции при него и има ок от мен.
Туджаров разправя, че наистина бил различен извън камера и  много забавен.
Дали е вярно не знам, то от забавен до забавен разлика голяма. Подозирам, че хич не е джентълмен, че и с пиперлив хумор може би, "де@@ба". Grinning
Чакам му подкастите - надявам се Надкаст да му е "извън камера" и да е възможно най-естествен.

Косето май вярно ще го отреже..... аз напоследък все я подкрепям, харесвам я. Но мнооооого има да чисти тя - говора и е най-малкия проблем .
Мама Косарина ми хареса днес. За разлика от вчера, днес бях съгласна с повечето казано.

Двете сестри ми бяха ок.
Майката на Роси - хем ми харесва, хем и тя малко странна. Сякаш щадеше Роси и не смееше да и каже всичко ли.... не знам. Симпатични ми станаха и двете вчера и днес,  хем на Росито хич не съм и фен.

Финалът на Виктор и Бубето - що така претупано, бре, сякаш между другото, ей така за пълнеж го пуснаха...????!!:confused:
И Клауди си замина безславно.  Сякаш не е бела финалистка, а редова статистка....

Тука забележки имам,  Николов.
Значи, нас три месеца сън не ни хваща на Виторио с любовните трепери, финал чакаме  и си гризем ноктите...... и така да го претупате баси .... Joy
ШИгувам сА....
Всъщност финалчето ми хареса и на мен - непретенциозно и сравнително естествено. И все пак малко постно за  формат "Ергенът", затова - мрън....Grinning

Последна редакция: ср, 14 май 2025, 23:49 от freespirit

# 1 059
Заслужава си го, защото се има за голям играч. Ферай също може да го подреди. Другите две го гледат като хипнотизирани.
Може да се има за каквото си иска, но той е най-лошият ерген до сега - а летвата не е особено висока. 😂 Дори Виктор имаше някакъв чар в смотаността си. А Генчо изглежда като разговорлив и начетен, в сравнение с Васята. Харизма - нула, чувство за хумор - също нула.

# 1 060
Само аз май не харесвам майката на Козара. Красива? Чак пък…

# 1 061
  • София
Ех, тази Косара, направо я издигнаха до ранга на древногръцка богиня. А истината е, че просто си придава важност и много добре знае как да внушава, че е нещо повече. Стои с онази надменна осанка и тежкарско поведение, все едно ни прави услуга, че изобщо присъства.
Само че нито с поведението си, нито с думите си доказа защо точно трябва да я смятаме за толкова „специална“. Close Всичко е фасада, поддържана с премерени мълчания и поглед „аз знам, вие не“.

Какво нещо е самоувереността и вътрешната убеденост – можеш да нямаш нито блясък, нито чар, можеш да си с обикновен външен вид, дори леко подута от грим и претенции, но ако се държиш така, сякаш струваш злато, хората наистина започват да го вярват.

# 1 062
  • Viena
Марчин как се мазни на майката на Косара......

# 1 063
Кога е финала?

# 1 064
  • # супернатурална #
Хахах, Ади не я харесвам особено, но как имитира Косара Grinning И "ако иска да има отношения с такива хора"...и нещо за токсичните отношения. Много добре е напипала същността на двуглавата старозагорска ламя.
Не съм гледала до края, но щом Даниела е събрала някоя и друга симпатия/съжаление,значи Мартин яко се е о@къл. Жалко. На мен са ми най-забвани и като че ли един за друг.Но явно Мартин си е показал рогата.
Охх, Васил с това г@золизане на тъщата е много жалък. Поне да беше постъпил като Мартин, като е толкова влюбен.

Общи условия

Активация на акаунт