🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 456
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 1 125
В последния епизод Роси (в синхрон) сподели това, което предположих и аз, а именно, че в къщата са разбрали, че Гретхен (Бранка) е влязла без каст и с 6 месечна афера с Вико.
Това е накарало повечето да избягат при Васко, а не че е толкова чаровен.
Е, че тя Бранка сама си им каза още на първия ден, че е специално поканена и че Виктор е тичал след нея 8 месеца навън и тя го е рязала. Връзка не са имали. 😁

# 1 126
  • here and now
А защо тоя годеж го изкараха като да сключват брак?
Голяма драма, голямо нещо...

# 1 127
  • Варна
Мартина в "Преди обед ".
Хубавица е .

# 1 128
Мартина хубавица?
За мен е много зле тази жена.

Ех, Марто показа си рогата. Късно, но ги извади целите. Интригант подъл, още може- покажи.

# 1 129
А защо тоя годеж го изкараха като да сключват брак?
Голяма драма, голямо нещо...
По принцип годежът е обещание за сключване на брак. Според мен, ако не ти тежи думата, дадена на годежа, толкова ще ти тежи и подписа, положен по време на бракосъчетанието. Не виждам смисъл някой да се сгодява, ако няма намерение да се жени. Друг е въпросът, че за сеир, водещ до известност, много хора и това правят.
Нещо като сватбата на Петканови в Биг Брадър едно време или приемането на годежен пръстен от русата Златка по време на Капките, в които участва, малко след което се взе със солариума с избелените зъби.

# 1 130
  • Бургас
Отвратих се от Мартин с тази среща с майката на Косара. Ако целта му беше, освен да стъпче Васил  и да натрие носа на висикомерната Даниела, успя. Чак ми става жално за нея.
То бива да е комплексар и женкар, но чак толкова показно ми идва в повече.

# 1 131
Не можах да ви изчета, но да си дам мойЧи 5 'стинки за снощи.
Майката на Ферай ми стана много мила с това "Мамо, аз бързам от работа всеки път да те гледам". И двете с Ферай много се разчувстваха и им повярвах. Няма я у майката на Ферай онази натруфеност, поза, скептичност, изпитателност или високомерие, както при други майки. Едно просто "От къде си?" е най-простичкият и логичен въпрос, когато се запознаваш с накого.
Майката на Косара бие по начумереност Бранимира. Как пък веднъж не се усмихна тази жена, дори и на дъщеря си?! Но ми хареса това, което й каза: "Време е да отпуснеш малко моята ръка и да станеш по-решителна".
Майката на Росица, според мен, много добре хвана нещата, но тя си познава и дъщерята, де. Пак питам, тя ли беше психолог? Даже мъжът ми, който гледа насила и с едно око, точно това ме попита - тази психолог ли е?
Мартин се държа не само тъпо, но и гадно. Напомни на Васил за облога на онова парти и не само, а ми се стори, че подигравателно, под формата на уж шега, му намекна, че във всеки момент може да изпее за баса. И какъв по-удобен момент, когато самият Мартин мисли, че е вече в безопасност и няма какво да губи, за разлика от бат' Васко... Много мазно и подлизурско беше отново подливането на вода на Васил пред майката на Косара и опита да блесне като топ кандидат за нея. Жената може да е всякаква, но не е вчерашна и се надявам, че разбра, макар да се съгласи с него, че "и тя не вижда Косара и Васил заедно". И с право се разсърди Даниела за придърпването на Косарината майка. Не беше ок и за мен. Можел да си говори с когото си иска. Да, ама ние чухме и видяхме и какво си говореха, все пак. Та, хич не е безобидно за избраницата. И върхът, за мен, опита за манипулация от страна на Мартин относно евентуалното предложение за годеж. Сори, но го усещях доста наср@н почти през целия епизод. Това скачане като ощипана госпожица беше толкова смешно и нелепо, че и Даниела започна да се чуди какво става. Или брак, или нищо, как пък не. Ако си мисли, че ще може да извърти тази ситуация като един от неговите тестове, то да си посипе главата на стратег с пепел. Даниела имаше право и реагира съвсем правилно. Той може да избира какво да й предложи, но тя, пък, има право да откаже. Брак след 2 месеца пред камери, ОМГ!

# 1 132
  • София /Абсурдистан
Някой питаше кога са снимали, на компютъра когато Ферай говореше с майка си, се видя дата 23 февруари, сега видях, че и други във Фейс-а са го забелязали.
Един колега на синът ми е съсед на Виктор и също твърди, че си е чист гей. Сега, може да е би- любопитен, не може да се твърди със сигурност.

# 1 133
Чакай сега, ти описваш поведение, а при Виктор коментираме функцията мислене.
Аз в началото много му симпатизирах и се дразнех откровено на тези, които му приписваха друга ориентация.
Но да извиняваш постоянно липсата си на влечение към момичета, които сам си избрал като атрактивни, с детски травми, дълбока аналитичност, нерешителност, липса на време и както казват доксан докуз причини, вече си бие на абсолютна незаинтересованост към отсрещния пол.
Още повече Косара, която е феромон уловка за всички мъже, беше в неговия отбор и той не съумя да прояви и йота физическо вълнение поне.
И извинението все Бранка..., Бранка щото дюшеш му идва, младо зеленчуче още незряло, но с претенции, че много го разбира тоя любовен живот и каканиже мамините психологически теории, с които скоро няма как да се обвърже, още повече с толкова объркан организъм като Виктор.

Последна редакция: чт, 15 май 2025, 12:30 от проксима

# 1 134
  • софия
Хахахахха и какво стана, цял сезон ВалиДаца рива, че трябва да я валидирват и като опря до баш валидацията тя учудена. Не разбрала била, че за това е влязла.
 Много се смея, хора. Хич не ми е скучно. Предишни сезони,  освен втори беше мъка да се гледат последните епизоди, сега ми е таман.
 Марти парти си показа най-накрая магариите. Цял сезон го чакам.😁

# 1 135
Еееее, из*ка се на метеното МарЧин Sad Напълно е права Даниела да се сърди. Тя е жена и ги усеща нещата. То е очевидно, че Мартин си набеляза Косара почти веднага, не го и скри, непрекъснато й даваше рози. Бъркам ли или той също така не вярваше в междуполовото приятелство? И сега се опитва да убеждава, че става дума просто за приятелство, мхм. Всичко лъсна. Разказа на косарината майка за интереса си към нея, за това, че тя едва ли не си е сбъркала отбора, насоли Васята... Бонус към това е че явно още не е забравил как той едва ли не кликваше и имаше Сходства И с Даниела на онази обща среща. По-интересното обаче е че откакто Косара и Мартин се сближиха "приятелски", тя започна да намира кусури на Васил. И не че не съм съгласна с нея за тях, но обикновено влюбения човек е склонен да си затваря очите за някакви такива неща, така че лъсна и това, че тя И във Васил не е била особено влюбена, както се опитваше да се изкара.

# 1 136
На мен Косара не ми е отблъскваща с визия. Доста е отпусната за моя вкус и това създава усещането за тьотка, но съм сигурна, че доста мъже въздишат по нея. Екзотична е, няма спор. Само че, да се вземе в ръце (или "в тяло" е по-точно), че сега се ядва положението горе-долу, защото е сравнително млада и може да мине за чаровница с бузки, но с всяка годинка, ще трябва да полага все повече усилия, за да изглежда като ... в Инстаграма си.

# 1 137
Точно си мислех,че любовта е нанесла трайни поражения върху характера на Марто и той ме опроверга!😂 Тези,които го познават от ИнВ ще се съгласят с мен ,че Мастагарков вероятно още е на джиприсанти 😉🤕
  Обсъждахме ли тук клипчето ,в което Косара и А-М танцуват в чалготека пред сепаре на мазен чичак в бяла тениска?🤮
Толкова за класата и претенциите на Косара!

Последна редакция: чт, 15 май 2025, 12:48 от Lili Roze 748420

# 1 138
  • в сърцето на един мъж...
Косара е влюбена в идеята да е първа сред първите, да е специална и победителка. Тя не харесва нито Виктор, нито Васил, още по-малко Марчин. Но се ласкае от вниманието и сега, когато не го получава, всичко я дразни. А и кой знае като са сами, както каза Даниела - не е ясно какво й шепне Марчинчо на ушенце... Много рязко се промени тя откакто той е в къщата.

# 1 139
И накрая кво- цял сезон  разкостваме участничките до последно, ама най- накрая ергените го отнасят най- много......JoyStuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт