🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 719
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 1 410
Ох, защо така солите Адриана… Ако бях мъж, 100 пъти бих избрала нея пред Косара и Росица.
За клуба по плетки и аз бих я взела. 😂
Joy Точно си мислех да напиша и като я вземе, какво? Ще си плетат заедно вечер?

# 1 411
Адриана много се гордее с пировата си победа.

# 1 412
  • София
Е не мога да я харесам тази Адриана и това е. Красива не ми е изобщо.

А Ферай какво тяло има с това ядене...

# 1 413
Васил е намерил верния път към Косара- комплименти и да й казва колко е най-, най-, най.

# 1 414
Хора, опасявам се, че Васко вдига кръвно. Измъчи се този човек. Joy

# 1 415
Мартин е прав. Васил не се държи нормално.

# 1 416
Ади както винаги скача преди да й кажат ХОП. Много му се натиска на Васил. За съжаление май му е опция, защото Косара не е неговият човек, а той точно нея харесва - малко като Виктор с Бранка.

# 1 417
Ако Ферай не беше тръгнала да имитира Даца нескопосано, щяхме да гледаме друг финал. Не знам аз ако бях мъж и не беше изцепила тия неща пред мен, нямаше и да ги погледна тия другите лели. В тоя формат трудно се говори за опознаване и влюбване в характер, а чисто визуално колкото и да е тъпичка нямаше конкуренция.

# 1 418
Хора, май ще свърши днес?

# 1 419
Козара очевидно се смята за дар Божи за всеки простсмъртен по таз земя.. бягай Васе, бягай и не се обръщай.. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 420
Тази е по-натоварваща от Пам и Елена взети заедно.
Жестоко 😂😂😂 А е 3 пъти по-малка.

# 1 421
Косара стои като сфинкс, горда, недосегаема и величествена, а плебеят плахо й се оправдава, като шестокласник, пушил зад училището.

# 1 422
Хора, май ще свърши днес?
Търпението ми ли? Да Trollface

# 1 423
Васил извика Косара предпоследна, за да може, ако му откаже роза, да има резервен вариант с Роси и две жени за финала. Повтаря случката с писмата.

# 1 424
Хора, опасявам се, че Васко вдига кръвно. Измъчи се този човек. Joy
И аз се притснявам да не го свари посред шриланската влага някой ранен инфаркт от напъване да се хареса на таз непревземаема диалектично бузеста крепост.

Общи условия

Активация на акаунт