🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 277
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 1 515
  • София
Имам чувството, че Даниела има около 78 зъба в устата си.

# 1 516
Много съм доволна,че Косата отказа на Васил. Щеше да го тури под чехъла!

# 1 517
За Клаудия си помислих, че продукцията я придума да остане, за да има церемония. Роси не мога да я усетя - вярва ли на измъчения му отговор, толкова ли е заблудена или и нея е натискат продуцентите.

# 1 518
  • here and now
Мартин хубаво ги храни другите ергени, ама колко луканки продадоха...
Ако беше само той, сезона щеше да е 3 епизода...

# 1 519
И сега Мартин ще клекне пред Даниела и....джаф,джаф...Като кученце.

# 1 520
  • София
Адриана е онзи тип досадни "лелки", които се натискат да са забелязани. И сега се взе много насериозно, защото не вижда Роси като конкуренция, тя вече знае, че тя ще е избраната. Само дето заобиколи тънкия момент, че преди Косара да си тръгне, тя беше план Б.

# 1 521
  • Be realistic - plan for a miracle.
Много я манипулират редакторите, според мен.
За Клаудия си помислих, че продукцията я придума да остане, за да има церемония. Роси не мога да я усетя - вярва ли на измъчения му отговор, толкова ли е заблудена или и нея е натискат продуцентите.

# 1 522
Косара беше смешна. Щеше да се пръсне от надуване.
Росица - глупаво момиче, просто не знае на кой свят е.
Адриана - неприятна персона, необяснимо защо, като наглед уж трябва да е много приятна, ама е неприятна.
Ферай - ами тя беше супер готина днес - красива, усмихната, честна.
Васко - харесвам го, това е! Харесваше Косара, но му беше ясно, че се е надула като въшка и просто трябваше да изиграе тоя безсмислен празнодумен театър, щото се е хванал на хорото. Сякаш и на него му олекна.
Марто - еййй няма пó от него, умре му циганката да се самохвали.
Данка - не мога да ѝ отрека, че им направи сезона, Господ да ѝ е на помощ от тук нататък, тя си знае какви ги е дробила и как ще се оправя.
Добутахме до края, ще изтраем там и другата седмица това, което ще е и Адриана да се надуе още повече, получавайки евентуалния призив "искаш ли да сме си гадженца" и после кой от къде е.

# 1 523
Ами Роси си продължава с глупостите не ѝ е виновен Васил. Цял сезон вижда кой кани постоянно и по кого си пада Васко и сега го пита директно.. С поглед"излъжи ме" естествено, че ще я излъже как да ѝ каже. Това в случай, че е трябвало да използва задължително розата, иначе спокойно можеше да не ѝ я дава и нямаше да се наложи да лъже.
Съжалих го с Косара и се питам заслужава ли си някой да те докарва до нервен срив едва ли не.
Заслужава ли си този човек. С Ади му е толкова по-лесно.

# 1 524
Много съм доволна,че Косата отказа на Васил. Щеше да го тури под чехъла!
Оооо, освен от нейния чехъл, го спаси и от този на госпожа Джиляна. А и тя се спаси от този мазен ерген.

# 1 525
Добре де, как ще питаш аз план Б ли съм, такъв ли беше замисълът? Васил я излъга в очите, ама реално какво да каже - Косара отказа и остана само ти.
Като цяло можеше да замаже нещо, вместо да каже 'да, това ми беше първоначалното решение', но и Роси трябва да се усети, естествено, че е защото Косара се спаси.
Можеше да каже, че е бил сигурен, че ще му откаже и просто са си поговорили. Но недоумявам защо продукцията е ок да очерни Васил така.

# 1 526
Много я манипулират редакторите, според мен.

Това ще да е новият хуманен подход на Ники Николов към участниците. Доста прилича на стария.

# 1 527
На мен лично Косара ми изглеждаше план Б. Васил направо грейна тя като се отказа.

# 1 528
На Косето спИцИален самолет ли ще подсигурят,с личен иконом и т.н. до БГ? А червен килим?

# 1 529
Въпреки увлечението си по Козара, бат Вася се усети, че комуникация между тях няма. Колкото и да е замаян от неземната и красота, дори и той се усети, че учити не са достатъчни да поддържат връзката.

Общи условия

Активация на акаунт