🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 292
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 1 770
Пуснах си “Преди обед”, Фирето издаде финала с първото си изречение. Тя не била изненадана, че си е тръгнала, защото Васил избрал Косара. Дефакто - няма да има победителка. Аз така го разбирам.

# 1 771
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Васко не е достатъчно финансово красив за Косара. Ако беше, тя щеше да го заварди и перушина щеше да хвърчи само ако някоя мома се опиташе да го приближи.
Според мен Косара е човека с парите, т.е. баща й де. Затова е толкова уверена че ще я търпят.Един Мартин в женски вариант.
Не, баща ѝ няма толкова много пари, а бизнесът му е чувствителен на циклите на икономиката, хората инвестират парите си в недвижими имоти, строят, когато има въдход.

Бившият, дългогодишно на гадже на Косара, футболиста от Казакстан, след като се получава контузия и спира спортната си кариера, започва да работи в инвестиционен фонд. По-точно го канят да работи при тях, явно за да им прави реклама, защото той от инвестиции не разбира, нито от продажби. Оттам се вижда с пари и зарязва Косара.
Затова и Косара се ядосваше, че го е подкрепяла в трудни моменти и са се лишавали от почивки заради спортната му кариера, а като се видял с пари и свободно време я е зарязал.
Явно Косара му е била трофей, най–желаната мадама в Стара Загора и готова да го следва навсякъде.

Косара била най-желаната мадама в Стара Загора ?

Уаааааууууу. Trollface

Недей така, че някой Старозагорец ще вземе да се гътне от смях. Wink

# 1 772
  • Somewhere beyond the moon and stars
Може и да не е, никой не е застрахован от лексикални грешки. Stuck Out Tongue Winking Eye
Пишем си за развлечение и между други неща тук.

# 1 773
Манивели, я ме светнете, че не схващам нещо .... срещата след писмата, Васко повика Козара и нещо си хортуваха в храсталака. Аз не разбрах защо Косето не отиде тогава на срещата, та се наложи да се кани Росица????
Ако Васко я е поканил, а тя е отказала, що не си стегна багажчето и да отлети за родните страни.
Не ми е ясна тази ситуация на мен - какво се предполага Васил да каже на Росица тогава когато я покани?
Нещо ми се губи логиката ...
Защо Васил дръпна Козара  да си говорят, като нищо не произлезе от този разговор. Тя му отказа срещата тогава ли?

# 1 774
Ох, като кажете това, че Марто бил интелигентен...
Обещах да следя тоя сезон за тая прочута интелигентност, но не видях нищо повече от обиграност и че човека е оправен с жените.
Да не говорим, че всичко това се редува с бързо свършващо търпение и понякога и фразата си не довършва.
Едно изказване няма, в което да има интелект: нещо да осмисли, обсъди, реши. Всичко е практичен опит. Там има какво да каже и за мъже и за жени. Но то всеки с опит и без много акъл се оправя.

# 1 775
  • Обран бостан ;)
Манивели, я ме светнете, че не схващам нещо ....
Скрит текст:
срещата след писмата, Васко повика Козара и нещо си хортуваха в храсталака. Аз не разбрах защо Косето не отиде тогава на срещата, та се наложи да се кани Росица????
Ако Васко я е поканил, а тя е отказала, що не си стегна багажчето и да отлети за родните страни.
Не ми е ясна тази ситуация на мен - какво се предполага Васил да каже на Росица тогава когато я покани?
Нещо ми се губи логиката ...
Защо Васил дръпна Козара  да си говорят, като нищо не произлезе от този разговор. Тя му отказа срещата тогава ли?

Доколкото помня я пита има ли шанс да изкупи греха си към нея заради с целувката с Ади.

Косара гледа, гледа, сметна, че има още луканка за ядене и му "прости". Wink

Вррррумммммм.

# 1 776
Скрит текст:
Васко не е достатъчно финансово красив за Косара. Ако беше, тя щеше да го заварди и перушина щеше да хвърчи само ако някоя мома се опиташе да го приближи.
Според мен Косара е човека с парите, т.е. баща й де. Затова е толкова уверена че ще я търпят.Един Мартин в женски вариант.
Не, баща ѝ няма толкова много пари, а бизнесът му е чувствителен на циклите на икономиката, хората инвестират парите си в недвижими имоти, строят, когато има въдход.

Бившият, дългогодишно на гадже на Косара, футболиста от Казакстан, след като се получава контузия и спира спортната си кариера, започва да работи в инвестиционен фонд. По-точно го канят да работи при тях, явно за да им прави реклама, защото той от инвестиции не разбира, нито от продажби. Оттам се вижда с пари и зарязва Косара.
Затова и Косара се ядосваше, че го е подкрепяла в трудни моменти и са се лишавали от почивки заради спортната му кариера, а като се видял с пари и свободно време я е зарязал.
Явно Косара му е била трофей, най–желаната мадама в Стара Загора и готова да го следва навсякъде.

Косара била най-желаната мадама в Стара Загора ?

Уаааааууууу. Trollface

Недей така, че някой Старозагорец ще вземе да се гътне от смях. Wink

Сега какво искаш да ми кажеш, че това не е вярно и тя не е специална? Dizzy Face

# 1 777
А не отиде на среща, щото ѝ бяха подути крата 😆

# 1 778
А не отиде на среща, щото ѝ бяха подути крата 😆
В спойлерите пишеше, че по едно време Косара е влязла в болница и се чудя дали този епизод не е бил точно след случката. Много измъчена изглеждаше.

# 1 779
Може, не знам. Или се е мъчела от греховете на Васко към нея. Абе... мъченица горкана! Нострадална Геновева съща.

# 1 780
Вчера носът на Даниела или по-скоро едната й ноздра ми се стори по-зле от първите епизоди, сякаш ще се разпадне всеки момент. Опита се да си отмъсти на Мартин заради разговора с майката на Косара, но срещна друг човек и се сепна, не очакваше това студено и хапливо държание от него. Посърди се безрезултатно и обърна пак на хаха хихи, мушкане в ребрата, тупане, блъскане.. Като някаква свалка в основните класове.. Мартин изглежда друг човек, заради увлечението си по Косара ли е, заради времето-скуката прекарано насаме с Даниела ли е, но сякаш изобщо вече няма чувства към нея и едва я търпи.. Тя от друга страна искаше да й предложи брак пред цяла България да е сигурна работата, но не знам с какво самочувствие е решила че след два месеца познанство някой трябва да се жени за нея.. Тя Емануела не е успяла за шест години, неотразимата Даниела реши че ще я мине и задмине 😄
А Мартин във вчерашния епизод единственото което го интересуваше е Косара да зареже Васил. После се успокои и стана по-весел и благосклонен към Даниела с мисълта за успеха, който е пожънал.. Абе събрани там интриганти и клюкарки, едно голямо надцакване гледахме този сезон, преливащ от всякакви енергии и валидации 😏

# 1 781
Някой може ли да пусне линк към подкаста, в който са участвали Виктор и Любомира? Не намирам такъв. Мислех, че са били в Надкаст, но там няма такова видео. Благодаря!

# 1 782
Не са участвали никъде, след като се "взеха".

# 1 783
Каква интелигентна жена за Мартин, ши го убидите ве! Като ѝ се ухили насреща и каже, че който носи бяло хихи, и който има балдъза, само интелигентни жени ще останат покрай него.

# 1 784
  • Sofia
Някой може ли да пусне линк към подкаста, в който са участвали Виктор и Любомира? Не намирам такъв. Мислех, че са били в Надкаст, но там няма такова видео. Благодаря!

https://www.btv.bg/shows/the-bachelor/sled-tseremoniata/zad-kada … -i-ljubomira.html

Общи условия

Активация на акаунт