🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 240
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 1 785
Не са участвали никъде, след като се "взеха".

Някой споделяше линк с видео, където си личало, че всъщност Виктор бил насилник, а Любомира едва ли не се разплакала. Или нещо такова беше…

# 1 786
Ох, като кажете това, че Марто бил интелигентен...
Обещах да следя тоя сезон за тая прочута интелигентност, но не видях нищо повече от обиграност и че човека е оправен с жените.
Да не говорим, че всичко това се редува с бързо свършващо търпение и понякога и фразата си не довършва.
Едно изказване няма, в което да има интелект: нещо да осмисли, обсъди, реши. Всичко е практичен опит. Там има какво да каже и за мъже и за жени. Но то всеки с опит и без много акъл се оправя.

Не е глупав и бързо съобразява и реагира в реално време. На Васил му личи например, че мисли и реагира по-бавно. Ще ти дам пример от снощи, но имаше и редица други по-рано. Той казва на Даниела, че пръстенът не значи нищо и след 3 мес. се разделят и моментално след нейните аргументи превключва, че го е казал само, за да я успокои. Имаше много точни преценки в разговори с другите момичета - запомнила съм един разговор с Любомира, когато отиде да иска от него съвет.  Повече за интелигентността му няма кой знае какво да научим от любовно реалити, но тези, които са го гледали в Игри на волята казват, че със съобразителност и ум е успял срещу физически много по-подготвени участници.

За Косара. Има право да не хареса Васил и да го отреже, но не ми хареса как го направи. Остави го да се гърчи и видимо държеше да му вмени вина защо не се получи между тях. Имаше един момент, в който той ѝ каза, че "може би" нещо и тя (не помня какво) и тя реагира светкавично с "искаш да кажеш, че И АЗ съм виновна". Синхроните ѝ винаги са как той е виновен, разочарована е и т.н. Честно казано да му беше казала "ни мъ кефиш", щеше да е по-добре, отколкото величественото превъзходство и неодобрение, което демонстрира. Всяка жена е разкарвала ухажори, които не харесва, не е като да е най-голямата победа на света.

# 1 787
Скрит текст:
Кога толкова бързо. Rolling Eyes
Аз за 7 мин. пускам душа и не мога да се накисна, като хората. Smile
Е, аз и сутринта се къпах, няма нужда да се кисна чак!

Айде пак котките…
Една жена да не посмее да се фръцне на един мъж.
То това не е фръцване като фръцване нейното... Тя така ще си се фръцка доде е жива, само дето няма кой да я търпи. Данните ѝ не са за красиво узряване, а тия мъже, дето тя ги търси, искат красавица завинаги до себе си. Ако не пасва на това, сменят.

Така е. Косара дано да гледа сега и да се поучи от това, което вижда и чете...тук. Има един разказ на Мопасан, в който се казва следното (перефразирам): "Тя беше отказала много предложения за брак, но ако знаеше, че това ще е последното - щеше да го приеме". Та така и с Косара, да поиграе още малко и да си избира някой, защото красотата е преходна, а децата са завинаги. Пари човек един ден има, друг ден - няма, после пак има, но щастието да родиш и отгледаш човек е нещо уникално и незаменимо.
Аха децата. А мъжът няма ли значение? Много жени мислят така и затова мъжът им им изневерява и, както се изразява Виктор, накрая положението е “Тя е гадна съседка. Тя не иска да се прибира при децата, които я побъркват. Тя е сама жена.”

На младо момиче, което се е фръцнало на двама ергени - на единия, дето се държи като гей, на другия - по нейни си причини и форумът веднага “да си наляга парцалите!!!”. Не че съм й фен, но какво е това фалшиво притеснение, зад което се крие просто злорадство. Тя може и да остараее и надебелее, ама има и дебели жени с мъж. Малко се преувеличава.
Всеки със съдбата си. Меган Маркъл е луда за връзване, ама на 36 се ожени за принц и го разиграва до откат. Сигурно и на нея са й натяквали познати и непознати сакън да не се развежда от първия си брак. Не че съм й фен и на нея. Или на развода. Но не е толкова черно бяло - или брак, с който хванеш до 25, или с котките.

Последна редакция: сб, 17 май 2025, 10:18 от Linda*kiss

# 1 788
Манивели, я ме светнете, че не схващам нещо ....
Скрит текст:
срещата след писмата, Васко повика Козара и нещо си хортуваха в храсталака. Аз не разбрах защо Косето не отиде тогава на срещата, та се наложи да се кани Росица????
Ако Васко я е поканил, а тя е отказала, що не си стегна багажчето и да отлети за родните страни.
Не ми е ясна тази ситуация на мен - какво се предполага Васил да каже на Росица тогава когато я покани?
Нещо ми се губи логиката ...
Защо Васил дръпна Козара  да си говорят, като нищо не произлезе от този разговор. Тя му отказа срещата тогава ли?

Доколкото помня я пита има ли шанс да изкупи греха си към нея заради с целувката с Ади.

Косара гледа, гледа, сметна, че има още луканка за ядене и му "прости". Wink

Вррррумммммм.

Е що не я взе на срещата тогава ... аз това не разбрах?

# 1 789
Мартин е един ограничен бохем и интригант. На всяка цена иска да пИчели и да му викат "ЕваллА!" Интелигентни жени не го интересуват, особено ако нямат бомби... Айде, може да са като Даниела - не съвсем прости, но едва ли ще го впечатли някоя доцентка по математика, която не знае що е то Галена, Азис и "Джанъм"...

# 1 790
Реално Косара не отказа роза, защото той не ѝ предложи. 15 минути човекът се потва, обяснява колко е невероятна, тя на всеки комплимент с досада само измучаваше "Мда..",  накрая му каза "Чи мен пузнаваш ли ма пуне малко, упузна ли ма какъв чувек съм? Щи приема ли роза спуред теб?" Почти както привика Росито да я пита имала ли уста. Онзи ми ти ерген загуби ума и дума, запреглъща и потвърди, че такава велика жена като нея няма да приеме роза и няма смисъл въобще да дава.

# 1 791
  • Somewhere beyond the moon and stars
teta75, отказа му среща тогава, да.

# 1 792
Хахах, снощи не можах да гледам циримонията, но Spiritlight така живо я преразказва, че мога да си спестя гледането.

# 1 793
Адриана както е пренавита сега рязко ще смени плочата след/ако успее да впримчи Васил.
Има два типа жени според преди и след. Едните преди са трудни, цупят се, дърпат се щото знаят, че след ще дават всичко от себе си и искат да са сигурни в чии ръце попадат. Както беше Бранимира. Другите преди са готови на всичко само докато впримчат мъжа и после се почва с изискванията, претенциите и водене на къс повод. Ади дори не веднъж го заяви - сега от мен да мине ама стане ли мой...други ще са правилата на играта.
Такива като Ади много искат да се женят. Затова преди сватбата поведението е едно мяу мяу. После пък не искат да се развеждат (а мъжете сами рядко подават документите) и става много тегаво положението - истерии, боравене с вина и прочие.

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 23:42 от Linda*kiss

# 1 794
Добре, перефразирам - да му импонира във всички (или повече от един - външен вид) аспекти.

Revoker, не мисля, той че е разкрил точно какво търси в момента. Ето, ще дам предположение - едновременно красива и интелигентна жена, която разбира от бизнес и няма против партитата, да го държи в напрежение и да му подхранва интереса, общо-взето да е до него на равна нога във всички основни аспекти. Само че този вид доста трудно се откриват.
Не забравяй: - да не ѝ пречи ако ѝ изневерява (за спорта)
                        - интелигентна, но все пак достатъчно кифленски и трофейски изглеждаща (силикони, това онова..)
                      - да е млада, но да не иска семейство, защото не ми се вижда желен да дундурка бебе

Еми...good luck Marto
Но аз все пак си мисля че не търси нищо, парите сами да идват от някъде, той да се забавлява, да си легне с която му се прииска.....

# 1 795
  • Обран бостан ;)
Реално Косара не отказа роза, защото той не ѝ предложи. 15 минути човекът се потва, обяснява колко е невероятна, тя на всеки комплимент с досада само измучаваше "Мда..",  накрая му каза "Чи мен пузнаваш ли ма пуне малко, упузна ли ма какъв чувек съм? Щи приема ли роза спуред теб?" Почти както привика Росито да я пита имала ли уста. Онзи ми ти ерген загуби ума и дума, запреглъща и потвърди, че такава велика жена като нея няма да приеме роза и няма смисъл въобще да дава.

И првилно.
Според мен Косара си вкара не един, а два автогола с фразата "давам ти приятелски съвет", тоест "с теб сме само приятели".
 Ако дотогава имаше поне 1% шанс да получи роза, след това изказване нямаше.

Всеки мъж преминал през пуберитета знае, че влезе ли във френдзоната няма излизане.

# 1 796
Косара имаше всички основания да отреже Васко. Нито има професия, нито има каквито и да било амбиции да постигне нещо значимо в живота, нито има елементарни социални умения. Да, не е зъл или кръгъл тъпак, но това не го прави мечтан ерген.
Тя защото има (престижна) професия и катери със завиден успех и амбиция кариерната стълбичка, социалните ѝ умения са достойни за написване на научен труд и е завършила университет от Бръшляновата лига Rolling Eyes .
Ш' я убидиш!
Защитавах Васил до "де*б@", ама да казваме, че Косето има основания да го отреже заради цитираното е нелепо, защото тя не покрива никой от тези критерии, отделно е зла и куха.

# 1 797

Мерсаж мерсаж..ами като отказа..за кой нуй остана в тва дългометражно шоО...

# 1 798
  • в сърцето на един мъж...
Добре, перефразирам - да му импонира във всички (или повече от един - външен вид) аспекти.

Revoker, не мисля, той че е разкрил точно какво търси в момента. Ето, ще дам предположение - едновременно красива и интелигентна жена, която разбира от бизнес и няма против партитата, да го държи в напрежение и да му подхранва интереса, общо-взето да е до него на равна нога във всички основни аспекти. Само че този вид доста трудно се откриват.

Е Мартина е точно такава, ама той я заряза заради друго.
Аз честно казано за цялото предаване не видях Косара да показа някаква кой знае каква интелигентност или пък причина, за да е смятана за кралицата на шоуто. Отделно - как е отказала роза, като никой не й я подаде тая роза. Той Васил даже не се и протегна да я вземе тая роза.

Мерсаж мерсаж..ами като отказа..за кой нуй остана в тва дългометражно шоО...

Е как бе - да се валидира като красавицата на сезона и да се намърда в музикален клип Simple Smile Ся като й тръгне една кариера... Ще я търсят милиардери, че да ги прави милионери Simple Smile

# 1 799
Сега какво искаш да ми кажеш, че това не е вярно и тя не е специална? Dizzy Face

Не познавам Стара Загора, но ще се учудя ако няма по-хубави жени от нея.

Сега предстоят балове, ще има снимки в нет-а, ще видим. Wink
На всяка втора бутилка Загорка пише специално Wink

Общи условия

Активация на акаунт