🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 268
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 1 860
Аха. Това пише, че е качено преди повече от седмица. Значи е изтрещяла доста преди да разбере каква е работата с последната роза.
Беше го качила, кога той на синхрон каза, че май е вариант Д. Тя за пръв път го е видяла по телевизията.

# 1 861
Косара ми прилича на хъски, освен сини очи и въртоглав характер, друго няма да намериш там.
Сега си обясних защо въпреки всичкия хейт, който отнася тук, че и като обсъждам Ергенът с приятелки, продължавам да си я харесвам и ѝ се кефя Joy

# 1 862
Беше го качила, кога той на синхрон каза, че май е вариант Д. Тя за пръв път го е видяла по телевизията.
Пак не е разбрала какво е казал значи. 😁 Питаха го тя ли е план Б, той отговори “Може и да е, д**ба”.

# 1 863
И за Васил да се изкажа — безвъзвратно го отписах, след като без да мигне излъга Роси цели два пъти, доста нагло беше. Всеки лъже, но от човек на неговата възраст, пред камери и с цял екип зад него очаквам по-фини неистини а ла Мартин.

Но реално вече го бях отписала на срещата в аквапарка с Адриана, като го видях увиснал на въжето в какво буренце се е превърнал за отрицателно време. Още в началото писах, че е бухтичка, ама никой не ми повярва Grinning А за Косара и Бранимира се пишеше какви бузи, дупари и намсикво били отпрали, а са доста по-фини от него.

# 1 864
Извън майтапа..да разбирам че Косара е с основно ли образование?

# 1 865

Доколкото знам, тя е завършила Търговската гимназия в Стара Загора (приятелят ми е родом оттам и още в самото начало, като я видя, каза, че му е била съученичка, но от друга паралелка). За висше след това нямам информация.

# 1 866
Търговската гимназия в Стара Загора е добра, до колкото ми е казвано. Иначе във ФБ на Косара пише, че е учила в НБУ, но какво точно и дали е завършила, не е ясно.

# 1 867

Доколкото знам, тя е завършила Търговската гимназия в Стара Загора (приятелят ми е родом оттам и още в самото начало, като я видя, каза, че му е била съученичка, но от друга паралелка). За висше след това нямам информация.
Сигурно от там е научила как да се изтъргува Simple Smile

# 1 868
Реално Косара не отказа роза, защото той не ѝ предложи. 15 минути човекът се потва, обяснява колко е невероятна, тя на всеки комплимент с досада само измучаваше "Мда..",  накрая му каза "Чи мен пузнаваш ли ма пуне малко, упузна ли ма какъв чувек съм? Щи приема ли роза спуред теб?" Почти както привика Росито да я пита имала ли уста. Онзи ми ти ерген загуби ума и дума, запреглъща и потвърди, че такава велика жена като нея няма да приеме роза и няма смисъл въобще да дава.
Предложи ѝ, каза имам роза за теб, тя му спести подаването на розата. И въпросът дали е казал на Роси целеше да му напомни, че има навика да послъгва. И това ли не е повод да го отхвърли?

# 1 869
Ферай с новите придобивки, със здраве да си ги използва. Хич не ѝ стоят добре, знам, че са много скоро сложени и ще спадат във времето, но май е избрала прекалено голям размер.
Скрит текст:

Поначало не е имала никаква нужда от корекции, но всичките са се получили добре според мен. Сега има много по-лачен и търговски вид, без да прекалява.

Има потенциал, дано не го пропилее. Излезе от предаването като симпатичен, чаровен и комичен образ и общо взето е харесвана. Умили много хора с майка си и се раздели достойно с Васил. Малко съскаше по него, но не е нещо фатално. Ако поизчисти диалекта и се разграничи от Даниела, може да бъде новата Зейнеб, която също не блестеше с ум навремето. Ще си носи тоалетчетата в сутрешните предавания, ще чурулика, ще се рафинира малко, ще си има редовен и социалноприемлив доход и след десетина години макс ще я отмъкне някой батко, какъвто не би намерила в дискотеките.

Много ми хареса една нейна реплика, може би най-зрялото изказване в предаването. “Приемам ситуацията, каквато е. Понякога в живота нещата не стават така, както бихме искали.”

# 1 870
Страшно е, че най-глупавата участничка всъщност остана най-симпатична. И после се чудим защо ергените са льольовци. С тези женоря, които вкарват всяка година, кой нормален ще се навие да влезе?

# 1 871
Гледам НадкасТ. Пак коментират хейтърите. Аз стигнах до извод. Щом като плюя тук и по-скоро бих казала, че съм щастлива, явно нещо не съм наред. 😐 Нали понеже нормалните и щастливи хора, не хейтят. 😁

# 1 872
Да вдигнат хонорара и ще има по-добър избор на ергени.

# 1 873
Аз ще запомня едни вилици. 😂😂😂

# 1 874
Баба казваше: всеки си е башка луд! Така че, споко, нормални няма, нито дефиниция или рамка за нормалност. Nerd

Общи условия

Активация на акаунт