🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 012
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 1 905
  • софия
Е какви са сега тия сторита от Росица???
Нали е финалистка, а финалът още не е излъчен.
Васето може пък нея да избере
Баси съспенса.... Joy

Чисто телевизионно:
Три различни финала за тримата ергени виждам.
Най-неочаквано големият "Алфа" п.ъв се предаде още в средата на сезона.
"Захлупения" брат трябваше да избира между двете крайности - " сексът" vs "приятелството".
" Резервата"  - тук се чудя.... ако бяха  Ади vs Косара щеше да е подобно на финала на Виктор, но избраната щеше да е Косара, демек "сексът". Ама сега??
 Между Ади и Роси няма голям контраст като тип. Коя би избрал Васко и защо изобщо? Някакви изкуствено наложени уж  сходства които  имали с Ади, дрън-дрън  и нула химия.
На Роси не съм и фен, ама дали пък няма да я хареса бре, за тия 24 часа да запали фитила на тоя Васил.... Joy

Косето си я харесвам, ама беше смешна във финалната си драматична сцена.
От толкова напъване за Единствена и Специална се  докара на презряла неомъжена вуйна.
Косарче, още те харесвам, ама стягай гащите и влизай в час,  че си голяма досада с тия провинциални превземки.

Мартин не се спря. Освен пред Косето и маман и вчера коментатор - бат Васко пак ли е глътнал бастун, с тия двамата млади ергени, ако това са Ергените направо да го закриват това предаване.... и още подобни имаше ама ги забравих. Г@з де@йба Trollface

Хубав сезон, но малко разтеглиха финалните епизоди.
Без Мартин и Данчето вътре щеше да е по-добре. Като са се избрали - да излизат. Тежат ми.

# 1 906
Е какви са сега тия сторита от Росица???
Нали е финалистка, а финалът още не е излъчен.
То не че ако си беше замълчала, щеше да заблуди някой. 😁 Но наистина този сезон хич не ги контролират. Мартин прави гневни песни за Даниела месец преди финала, Силвия поства сторита от дивана си преди да е изгонена, Росица показва среден пръст на Васил, Фирето подхвърля в ефир, че нищо не се е случило между Васил и Адриана… Тотал щета.

# 1 907
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Роси иска да се развива като дигитален дизайнер. Трудно е в този бранш заради AI,но не е невъзможно човек да изкарва прилични пари.
Хостеса работи,защото като ДД няма много клиенти,но веднъж като намери ниша,в която да получава месечни пари,защо пък да не си работи от Бали?

100 пъти ще избера Роси пред булита, голд дигърки и мамини глезли,които си мислят,че само Принц нагоре ги заслужава.

# 1 908
Като ѝ потръгне с дизайна - нищо не пречи, но на този етап би било трудно. Пожелавам ѝ такъв успех, но е тегаво и то не само заради AI - пазарът е пренаситен. Един от рисковете да запишеш модерна специалност е, че в много кратък период излизат огромно количество кадри… И винаги има някой по-добър и по-евтин от теб.

Честно казано, ако трябваше да избера между Росица, булита или златотърсачки, щях да предпочета да си остана сама. 😁

# 1 909
Предпочитам Роси пред Косара, чиято мечта е да е на Вип сепарето или АМ-голямата бизнесдама, която от едно реалити, където даже нямаше кой знае каква роля се възстановява 6 месеца.

# 1 910
Предпочитам Роси пред Косара, чиято мечта е да е на Вип сепарето или АМ-голямата бизнесдама, която от едно реалити, където даже нямаше кой знае каква роля се възстановява 6 месеца.
АМ казваше, че се е преработила преди предаването и затова сега си почива. Не че самите снимки са я изморили.

Друг е въпросът, че така и не разбрах великият бизнес кой го движи в нейно отсъствие и ако наистина има човек, който го прави, защо ѝ се е налагало да работи по 14 часа на ден?!

# 1 911
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И винаги има някой по-добър и по-евтин от теб.

Само някакви си 1.4 билиона гладни индийци:)

Роси сякаш е хостеса в Nobu - фенси,японски ресторант в ЛА.
Ани (от Маями) в подкаста беше споменала,че Роси е хостеса в известен ресторант,в който и тя е ходила.
Самата Роси беше пускала снимки от там,а честно казано,не мисля,че й е в бюджета да се мотае в такива ресторанти,колкото и "скъпчийски" американски живот да се напъва да показва.

# 1 912
Четох, че Любомира е участвала в този епизод https://www.youtube.com/watch?v=8-t7TS3ouow&t=1429s на "Съдби на кръстопът". В сайтовете дават тази снимка  от участието й, но в епизода, който посочих такъв кадър отсъства. Аз не се справям добре с разпознаването на физиономии, а ми е интересно в кой епизод в крайна сметка е участвала.

# 1 913
Много хубаво би било Роси да се реабилитира накрая, да имат една красива и естествена последна среща и Васил да избере нея. За съжаление, смятам, че Роси няма такъв капацитет точно в този момент там и не виждам как би блеснала дотолкова, че Васко да я преоткрие. Но пък, ако прдоукцията реши, могат да го направят! Това ще донесе и позитив на сезона, ще е и голямата изненада, защото Адриана изглежда като сигурен избор. А и послание, че и последните могат да бъдат първи, че никога не трябва да се отказваш дори и когато знаеш, че си план Б и т.н. Пък и образа на Васко да поизчистят.
За мен това би бил перфектният финал, без значение какво ще стане после, нооо.. Адриана ще е. Там ще е и красивата и естествена среща, обаче и неочакван пламък или осъзнаване трябва да измислят, за да направят Васко убедителен. На него му е все тая коя от двете навити-пренавити ще му изберат.
Дано все пак Роси не се доизложи от пренавиване, има някакъв потенциал момичето и може да се усъвършенства с времето. Очаквам поне Васил да е откровен с нея в някаква степен, дължи й го.
Дано се е усетил и той самият, че не го представят в особено хубава светлина и финално да опита да не излезе съвсем черен.

# 1 914
Абе..къде е Витко ?  И Любката...ко стана...изпаднаха в забвение ли.....що ли....
Аз вече забравих че са били вътре Joy

Нещо интервюнце...по телевизоря...не.

# 1 915
  • Бургас
Не знам дали някой забеляза на коктейла как Васил след като отвори отвори шампанското той понечи да налее първо на себе си, но се усети.

# 1 916
Не знам дали някой забеляза на коктейла как Васил след като отвори отвори шампанското той понечи да налее първо на себе си, но се усети.

Да. Видях го това и аз.

# 1 917
Абе..къде е Витко ?  И Любката...ко стана...изпаднаха в забвение ли.....що ли....
Аз вече забравих че са били вътре Joy

Нещо интервюнце...по телевизоря...не.
Не можаха да вземат по един Оскар и сега се срамуват в ъгъла Grinning

# 1 918
Във Фейсбук се върти блиц интервю с Ферай, момичето каза, че достъпът до храна е бил ограничен. Явно, колко много са ги хранили е било само за пред камерите. Икономии е имало и колко много е яла Ферай се оказва дъвка за зрителите.

# 1 919
ШоОто не ми липсва, но вие да, затова изгледах 5 мин от коктейла в ЮТ(без звук) да се справя с абсистенцията….
Ферай с бялата рокля : бюста и изглеждаше добре, съвсем съразмерен и пропорционален на тялото и. Нямаше нужда от “гърдиозно”подобрение, тази мания при вас ми идва хентай и не мога да я проумея.
На Косара в цветната рокля също гърдите и изглеждаха големи и хубаво и седеше, само да не се беше гримирала на Чингис Хан. Очите изглеждаха змийски и злобни. Къчигурично да потърси в азиатския ЮТ правилен грим за такъв тип око.
На Роси, рокля не забелязах само километрични крака🙃
Ади се е нагласила като от KTV бордей за милф.

Т’ва И. Друго не видЕх. 💊🥤

Общи условия

Активация на акаунт