🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 248
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 1 950
Знам, че на много от вас не ви харесва Косара, но според мен тя е в пъти по-красива и екзотична от Данка и преди, и след корекциите. Двете са различни нива просто.

# 1 951
Знам, че на много от вас не ви харесва Косара, но според мен тя е в пъти по-красива и екзотична от Данка и преди, и след корекциите. Двете са различни нива просто.
Косара обаче има излъчване на стрина Станка, по тази причина Даниела ми е по-симпатична визуално… Въпреки окепазените нос и скули.

# 1 952
  • София
За красота и  осанка - спор няма.
Но капацитета й 🤔…
Търкулнало се гърнето…
😂

# 1 953
Щяхме да имаме един истински интересен сезон, ако Косара беше решила да мине в отбор Мартинки, а в същото време и Васил да се пъне за нея.

# 1 954
Предпочитам стрина Станка пред бостанско плашило и бостанска лейка (след и преди отмъщението на хирурга).

# 1 955
  • България
Като фигура, коса, излъчване, говор, ум, стил на обличане, стилизация на косата, грим Даниела бие Косара. Даниела успя да не се вкара в нито една интрига в шоуто. За мен тя излиза с по-положителен образ.
Гледайки камбата на Косара май предпочитам нослето на Даниела.

# 1 956
Жените с две ноздри винаги са за предпочитане. Изобщо не може да става и дума за сравнение…
 Дацето и ум…. Явно не гледаме едно и също предаване…

# 1 957
Ай ви позджръвчи от Косара и бай Марто, с иджно смучи

# 1 958
Като фигура, коса, излъчване, говор, ум, стил на обличане, стилизация на косата, грим Даниела бие Косара. Даниела успя да не се вкара в нито една интрига в шоуто. За мен тя излиза с по-положителен образ.
Носът на Даниела е ужасно грозен. Всеки момент чакам да се разпадне това изпилено безумно нещо.

# 1 959
Щяхме да имаме един истински интересен сезон, ако Косара беше решила да мине в отбор Мартинки, а в същото време и Васил да се пъне за нея.
Мисля, че Мърчин пак щеше да избере Даниела, но щеше да се чуди до последно и да има нормален финал.

Telesilla, всеки път като видя Косара, се сещам за жената от тази снимка.
Скрит текст:

# 1 960
Носът на Даниела е ужасно грозен. Всеки момент чакам да се разпадне това изпилено безумно нещо.
Като я снимат под определени ъгли (които са много малко), носът изглежда окей. Но като се появят тея наръфани и изтънени ноздри на близък план и ми става страшно. Честно, не знам Мартин как я гледа толкова отблизо.

# 1 961
Мартин и Даниела направиха сезона, дай до последно да ги използваме и с годеж, това е. Даниела трябва да си поиска едно колие бонус към хонорара.

# 1 962
Извинете, не мога да се въздържа….
Сезонът без чалгарките и чалгаря щеше да бъде по-добър.

Скрит текст:

# 1 963
Най- вероятно Мартин и Косара са заедно след предаването или по- скоро в момента са в процес на “сваляне”, но връзката ще е тайна- предполагам и кратка предвид това, че женихът никак няма да се хареса на мама и тати, да не говорим, че има и две деца …

# 1 964
Ай ви позджръвчи от Косара и бай Марто, с иджно смучи
Ауу два нарциса се намериха Joy

Общи условия

Активация на акаунт