🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 053
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 1 980
Абе и двете не стават.  Няма нужда от спорове Joy

# 1 981
Ивайло, според теб Йоана ли е единствената красива участничка от този сезон?

# 1 982
Според мен, поне половината бяха красиви докато мълчаха.

п.с. кой е Ивайло?

# 1 983
  • Варна
Според мен, поне половината бяха красиви докато мълчаха.

п.с. кой е Ивайло?

Герасимов (президента) 😁

# 1 984
Ивайло, според теб Йоана ли е единствената красива участничка от този сезон?
Росица,  ако говорим единствено за външен вид Sunglasses

# 1 985
Не бях гледала последните епизоди и пуснах само този от четвъртък. Напушва ме смях като гледам разговора на Косара и Васил. Тая мома е толкова банална и прозрачна според мен, че няма накъде. Според мен понеже не беше невероятно, единствено, безусловно обожавана, предпочете да си тръгне, за да остави по-силно впечатление в предаването. Поведението ѝ според мен няма абсолютно нищо общо с Васил и къде е сгрешил. Физиономията ѝ е толкова самодоволна през цялото време, че ако аз бях мъж и някоя ме гледаше така и се държеше по този начин с голямо удоволствие щях да ѝ бия шута.

# 1 986
  • Варна
За мен  Мартина, Росица, Адриана, Ана,Елвира, Ивета,Йоана и Силвия са симпатяги. Най-несимпатична ми беше Ана-Мария.

# 1 987
  • София
То не е чак толкова диалектът проблем на Косара,  а по-скоро, че не сме я чули да каже нещо кой знае колко смислено по време на разговор... Не си спомням да е разсъждавала по каквато и да е друга тема освен колко е велика нейната особа, какво предлага и колко другите не стават. Ади поне по много теми си говори с Васил и Даниела казва и смислени неща покрай енергиите.
Така е. Няма речник момичето и си е повярвало, че всичко знае и може да е гурО (както го пишат много девойки от този тип).
В един от епизодите на Надкаст Ния-Косара направи едно много точно наблюдение: каза, че Адриана им дава нелоши коментари и по-зрял поглед върху ситуациите, но Косара, Ана-Мария и кликата около тях неглижират Ади и не слушат какво говори, защото не е от тесния им кръг. А реално има много какво да научат от нея, при желание.

Косарчето си беше повярвало, че ще е кралицата на сезона - обожавана от всички ергени, едва ли не тя да си избира. Като не и се получи и си тръгна с кисела физиономия. И предварително изчислено да е преди финала, защото не би понесла да е втора и неизбрана, нито пък без роза на който и да било етап. Прозрачна е.

# 1 988
  • Варна
Е,сега Марто ще валидира Косарчето срещу Идно смуЧи. 😁

# 1 989
Косара и през ум не й е минавало, че няма да е първа, но не й понесе, че няма да е сама на финала, а там ще има още едно момиче, както и че Васил ще е там. Да имаше как сама с един пръстен да си тръгне, щеше.

# 1 990
Васята да вдига парти, че се отърва от тая чалгарница. Данка и тя печели, че няма продължение на отношенията. Това май е първият сезон, в който всички печелят.

# 1 991
Попадна ми сторито на Мартин и АМ с балансирането на чаши в Тик Ток. Простотия отвсякъде. Мартин и да има нещо в главата, нагоните му доминират отвсякъде. Не съзнават ли , че яко се излагат с това поведение? Към Мартин е, АМ е ясно, че това ѝ е натюрела, голямата интелектуалка.

Продуцентите са много слаби този сезон. Всичко знаем - кой с кой е и съотвено, с кой не е, преди финала. Интрига нулева. Договори нямат ли тези участници? Във предишните сезони имаше интрига до края и макар да имаше спойлери, не ни беше 100% ясно какво ще се случи на финала.

# 1 992
Не съзнават ли , че яко се излагат с това поведение?
Не, разбира се! Много, от точно такова тесто, се стремят точно към това. Излагат се пред нормалните хора с други ценности, пред другите са the best и съответно започват и те от своя страна да се стремят към същия живот. И точно те пълнят подобни риалитита.

# 1 993
Щях да кажа, че Данка има хубава фигура, докато не видях сестра й. Сестрата има по-хубава фигура, според мен. Обаче топ на топа фигура има Ферайката, с плочките на корема. Роси също е цялата крака и е наслада фигурата й за окото. Всички други Мартинки, Анна-Марийки с големите бомби, са ми като надуваеми секс кукли. Косара, Силвия и Адриана са ми точно стринки.
Момичето от Дубай пък беше с най-странните рибешки устни, незнам как са успели да й направят тази форма.
Любка изглеждаше като анорексичка. Беше ми грозно слаба, с висналите сиси.
Клудия пък имаше много странен нос, остър с повдигнати ноздри на горе.
Яна, за мен беше лудата с диагноза.
Изобщо идеални там нямаше, ама и няма нужда. Момичетата бяха много цветни, различни и интересни всяка със своето си излъчване и вайб. Единствено за Васил, не мога нищо хубаво да кажа. Толкова кофти парче се оказа, че и с външен вид не може да компенсира.

# 1 994
То не е чак толкова диалектът проблем на Косара,  а по-скоро, че не сме я чули да каже нещо кой знае колко смислено по време на разговор... Не си спомням да е разсъждавала по каквато и да е друга тема освен колко е велика нейната особа, какво предлага и колко другите не стават. Ади поне по много теми си говори с Васил и Даниела казва и смислени неща покрай енергиите.
Проблемът е, че Ади говори на а не със...

Общи условия

Активация на акаунт