🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 012
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 1 995
# 1 996
На мен Данка ми е една такава късокрака, месеста и отпусната. Роси пък е с тяло на дънер, от онези по-старите.

Най-много потенциал да се подобри и надгради има Косара.

И не ми пишете, че нямала класа Smiling Imp Не видяхте ли как класно схруска Васко, че не ѝ е направил кефа и начесал егото да унижи Роска, казвайки ѝ, че е резерва веднага?

Жената е образована, класна и прогресивна. Прочела Данкините мемоари бърза да ги прилага. Следващата да духа супата е самата авторка Stuck Out Tongue

# 1 997
Аз я намирам Косара за красива. Иначе от всички най харесвам Бранимира и Росица. Роси трябва да поработи над увереността и самочувствието си, но е мило момиче, нежна натура...

# 1 998
Предпочитам Роси пред Косара, чиято мечта е да е на Вип сепарето или АМ-голямата бизнесдама, която от едно реалити, където даже нямаше кой знае каква роля се възстановява 6 месеца.
АМ казваше, че се е преработила преди предаването и затова сега си почива. Не че самите снимки са я изморили.

Друг е въпросът, че така и не разбрах великият бизнес кой го движи в нейно отсъствие и ако наистина има човек, който го прави, защо ѝ се е налагало да работи по 14 часа на ден?!
То за възстановяването й вярвам, няма лошо, да почива- все пак и хейта, който се изля върху нея и цялото това внимание насочено към теб за определено време ,си имат влияние... но те с тея дискотеки не се спряха, предните години толкова се криеха участниците, горките Grinning
 Голяма почивка да си на черешата през ден... ама явно така става- чалгарите един друг се привличат Grinning.. по принцип дори нямам против чалгата толкова, просто този начин на живот ми е много далечен.

# 1 999
# 2 000
Сякяш е гушнал Косара, на предната снимка се виждаше тя.

# 2 001
И не ми пишете, че нямала класа Smiling Imp Не видяхте ли как класно схруска Васко, че не ѝ е направил кефа и начесал егото да унижи Роска, казвайки ѝ, че е резерва веднага?
Искам да я видя сега като дойде момента Марто да не ѝ уйдисва на класата как ще го схруска него! Smiling Imp

# 2 002
Уж Мартин прегръща Косара, но това нищо не означава, може да е приятелски.

# 2 003
Е, две думи да е казала неправилно Даниела ,на Косара цели изречения не и се разбират.  Косара един смислен разговор не е провела , а за книгата-не я е писала ,но я е чела. Grinning
Шегуваш се Кенди
По-назад бях събрала на Данка селянизмите от само 5-10 минути диалог.
Две думи на пет изречения е по-реална статистика. Косара има дразнещ акцент, но говори по-правилно

# 2 004
Колко момичета от Ергенът е валидирал Мартин. Ако може да се пусне като въпрос във финалната тема за сезона

# 2 005
  • София
Мартин, Косара и Ана Мария се вихрят на дискотека във Велико Търново

Ей, Ана Мария накрая ще го докопа Мартин! С постоянство и упоритост току виж ѝ капнал в ръчичките. Grinning

# 2 006
  • Обран бостан ;)
Мартин, Косара и Ана Мария се вихрят на дискотека във Велико Търново

Ей, Ана Мария накрая ще го докопа Мартин! С постоянство и упоритост току виж ѝ капнал в ръчичките. Grinning

По-скоро той ще я ...., ако вече не я е .... Trollface

п.п. Не си ли дават сметка, че всичко за което се самоизтъкваха в Ергенът ще изчезне яко дим. Иди обяснявай на следващите си гаджета, че си свястна жена, готова за сериозна връзка.  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 007
Сторитата, които качихте по-горе, не са видими за хора, които нямат акаунт в Иг. Марто и Анчето опитват да танцуват с чаша на челото, а Анчето дори и друса виме с пачки в него. Иджилия!
От тези снимки ясно лъснаха, какви селяндури са... Даже и Данка, въпреки нейните меркантилни претенции, изглежда класа, над тези.

# 2 008
Видяхме я и Данка в колата как щрака с пръсти на чалгията, обаче я видяхме и на партито - с прилични дрехи и адекватно поведение. Каквато и да е, определено няма да я видим с пари в деколтето, за разлика от набедената за интелектуалка Ана Мария.

# 2 009
Те където отиват, тя оттам се връща.

Общи условия

Активация на акаунт