🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 137 818
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 2 340
Според Клаудия Ивет трябва да преживее тези 100 лева, които пушачките, включително и Клаудия са изполвали визата на Ивет за цигари, но са забравили да ги върнат на Ивет. Ако не може да ги преживее тези 100 лева, така де не стига, че услуга им прави ами и пари ще си търси от тях, да се обади на Ади от екипа на продукцията и тя щяла да възстанови на Ивет тези 100лв.

На по-голяма излагация скоро не бях попадала No Mouth

# 2 341
Какво е виза за цигари, нищо не разбирам??

Много грозно е да казваш какъв добър и свестен човек си и да не си връщаш заема… явно им е черта на всички💀

Поне научих от това предаване на бг един долар да не давам😂🙃

Според Клаудия Ивет трябва да преживее тези 100 лева, които пушачките, включително и Клаудия са изполвали визата на Ивет за цигари, но са забравили да ги върнат на Ивет. Ако не може да ги преживее тези 100 лева, така де не стига, че услуга им прави ами и пари ще си търси от тях, да се обади на Ади от екипа на продукцията и тя щяла да възстанови на Ивет тези 100лв.

# 2 342
Мале, от къде са намерили толкова много агресорки на едно място, какво е това чудо. Всички разказват как са скачали на бой и са се репчили една на друга. Аз и без да ги виждам тези неща, тази година нямах нито една любимка, а ако ги бяха показали...

# 2 343
  • Варна

Скрит текст:

За банкова карта Visa иде реч.

# 2 344
  • # супернатурална #

Интересно е, че някои хора са толкова тъпи, че не се сещат да премълчат излагациите си.

Извинявайте, но паралела с другия заем е не намясто. Двете не са си били гадженца.

# 2 345

Скрит текст:

За банкова карта Visa иде реч.
Е, явно Росито не си е дала американ експреса на Клаудия за цигари, ето защо ѝ е от черна по черна. На всичкото отгоре Роси само за почивки ѝ говорела. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 2 346

Жива да не бях (ако това е истина)! И какво ще дири тоя в Ергенът? Ще слага импланти на ергенките наред или просто да набира още клиентела, ползвайки ефира? Close

# 2 347
Ако е този наистина , ще се избият за него😂

Новия Ерген  https://hotarena.net/laifstail/plastichen-hirurg-shte-e-ergen-nomer-5

Жива да не бях (ако това е истина)! И какво ще дири тоя в Ергенът? Ще слага импланти на ергенките наред или просто да набира още клиентела, ползвайки ефира? Close

# 2 348
  • София
Клаудия хич не ми харесва какъв тоалет е избрала, за да се яви в каста. Не можах да я изслушам дори на бързи обороти.

Интересно ми е дали Ади и Васята са заедно след предаването? Предвид поведението на Роси в социалните мрежи е ясно какво е станало, пък и едва ли очакваме нещо различно... е може и сам да си е тръгнал де, ще видим, но все пак...

# 2 349

Много грозно е да казваш какъв добър и свестен човек си и да не си връщаш заема… явно им е черта на всички💀

Според мен става въпрос, че може да се изнасят само определен брой кутии цигари на човек зад граница. Тоест, за да могат да си вземат повече, са ползвали визите за Шри Ланка и на непушачките. Ивет е платила цигарите, пренесла ги е през граница, дала ги е на Клаудия, но тя не ѝ е върнала парите.

# 2 350
Благодаря. Виж, затова не съм се замисляла изобщо.

И карта да и е дала или да е дала да и използват визата все услуга и е направила. Много нагло от страна на Клаудия. Тази жена не е на център.

Според мен става въпрос, че човек може да изнася само определен брой кутии цигари на човек зад граница. Тоест, за да могат да си вземат повече, са ползвали визите за Шри Ланка и на непушачките. Ивет е платила цигарите, пренесла ги е през граница, дала ги е на Клаудия, но тя не ѝ е върнала парите.

# 2 351
Клаудия е много проста в подкаста. Поредното моме вирнало нос в небесата. имайки се за много специална. Да не говорим, че лъже като дърт коцкар. Адски агресивна злобарка, направо нямам думи колко е зле. Друго нямам какво да кажа.

# 2 352
Кой па е тоя терлик бе Joy
За новия ерген говоря....сефте го виждам ..Grinning

# 2 353
Ако новият ерген е пластичен хирург, си представям как сядат до езерцето, девойката нещо му говори колко е романтично, а той, втренчен в нея, я пита "Коте, колко мл филър каза, че имаш в устните?"
ИЛИ ще искат да са си приятелчета и да им прави безплатно подобрения

# 2 354
Е, как кой - новият ерген дето влиза след предаването, за да довърши финала 🤣🤣🤣 Оп, извинете пластиките на някои.😁

Общи условия

Активация на акаунт