🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 137 879
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 2 370
Пълна използвачка е Клаудия, и как го обявява, все едно видите ли Ивет к’ва е лоша, как се осмелява да си иска парите за услугата която ни направи… ох , джприсанчи трЕбат спешно!💊💊

# 2 371
Дори няма значение за какво са били парите - услужила им е, за да си купят нещо. Редно е после да й върнат парите, а тая злобна кифла даже си позволява да коментира - как можела да си иска парите, ми ей така! Егати наглото същество, честно! Много злобно погледче имаше, Косара блидньееши ду ньея!

# 2 372
Догодина дано Нова вземат да правят Ергенът, че в техните предавания бая двойки направиха- и в хелса, и в капките. 😀

# 2 373
Клаудия с този “ждъ те заколя” поглед ме учудва, че е имала цели три връзки…таЯ да не ти е в къщата….ВикитУ хубаво я усети и ѝ бягаше по тъч линията. Бубето е къде , къде по-безобидна.
Майка и (на Клаудия) била родена 82година. Аз си мислех, че е към 60 годишна…, но то с тази щерка рано е остаряла….

Последна редакция: пн, 19 май 2025, 20:28 от Labubu8

# 2 374
Слушам и аз Клаудия. Изобщо не ѝ вярвам на версиите. Противоречи си доста пъти. Все мълчала с Виктор и не правила усилия да поддържа разговора, за да го изпита. По късно обаче - с момичетата мълчала, защото не можела да клюкари, но с Виктор си говорела много и то се виждало от излъченото. Питала директно Виктор дали има смисъл да стои и той всеки път ѝ казвал да, но не била като Роси да се самозалъгва. Не се интересувала от групата на отворените, но в следващ момент - висяла само в тяхната стая, а в своята стая се прибирала само да спи. Аутсайдерите сами са си виновни, защото... не искат или се притесняват да ходят при готините. Роси била скучна, защото говорела само за пътувания, но иначе Клаудия с готините момичета повече мълчала, защото не можела като тях да обсъжда другите. Ивет и Роси след шоуто се били наговорили да лъжат, но по-нейна информация Роси казала на Ивет... "кажи си всичко". На играта с въпросите казала, че има проблем с Даниела -защо? - Даниела я третирала като Яна и Алекс (тук се обърках, Даниела не беше ли взела под крилото си Яна, а мисля, че имаше и добри отношения с Алекс) и била от хората, които се правят на принципни, но не са такива. Стана ясно, че не е имала конфликт с Даниела, гледала ѝ на карти, предрекла ѝ едва ли не, че ще спечели шоуто и т.н. Има още цял час, но загубих търпение.

# 2 375
  • Out of the Mix
Майка и била 82година. Аз си мислех, че е към 60 годишна…, но то с тази щерка рано е остаряла….
JoyJoy
Добре, че хвърлих око и при вас.
Направи ми вечерта. Joy

Как 82-ра, бре?!  Dizzy Face

Все пак и Люба е нейният ген също, няма как, крушата...

# 2 376
Клаудия с този “ждъ те заколя” поглед ме учудва, че е имала цели три връзки…таЯ да не ти е в къщата….ВикитУ хубаво я усети и ѝ бягаше по тъч линията. Бубето е къде , къде по-безобидна. Майка и била родена 82година. Аз си мислех, че е към 60 годишна…, но то с тази щерка рано е остаряла….
Че тя Бубето е на 30, значи 95-та е родена. Как майка ѝ ще е 82-ра? 😳

# 2 377
На Клаудия майка и. Не се изразих правилно.

Клаудия с този “ждъ те заколя” поглед ме учудва, че е имала цели три връзки…таЯ да не ти е в къщата….ВикитУ хубаво я усети и ѝ бягаше по тъч линията. Бубето е къде , къде по-безобидна. Майка и била родена 82година. Аз си мислех, че е към 60 годишна…, но то с тази щерка рано е остаряла….
Че тя Бубето е на 30, значи 95-та е родена. Как майка ѝ ще е 82-ра? 😳

# 2 378
Ааа, ясно, аз реших, че на Бубето. 😁 На Клаудия по-може… Ама и тя изглежда възрастна.

# 2 379
  • София
Това с фокусирането върху Роси ми прилича на обсесия 😉 и за мен има две обяснения:
1. Видели са, че Роси, колкото и да е странна, събира симпатии като жертва и сега се опитват да представят, че едва ли не тя е агресивната, а те - жертвите на Роси. 😂
2. Другото е абсурдно
Скрит текст:
Васил да е избрал Роси и да не могат да си намерят място 😂😜

# 2 380
Това с фокусирането върху Роси ми прилича на обсесия 😉 и за мен има две обяснения:
1. Видели са, че Роси, колкото и да е странна, събира симпатии като жертва и сега се опитват да представят, че едва ли не тя е агресивната, а те - жертвите на Роси. 😂
2. Другото е абсурдно
Скрит текст:
Васил да е избрал Роси и да не могат да си намерят място 😂😜
Фокусирането върху Роси идва от Неделчо и Туджаров, защото те подхващат темата за нея.

# 2 381
Ако пушите и случайно срещнете Клаудия, почерпете я една цигара Sweat Smile

# 2 382
# 2 383
Благодаря за резюмето, с една дума много кликбейт за нищо😂

# 2 384
  • Somewhere beyond the moon and stars
Какъв е “най-мощният афродизиак” и къде се намира? Joy

Общи условия

Активация на акаунт