🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 137 784
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 2 430
Обвързан е този лекар , едва ли ще е новият ергем

# 2 431
Анна Мария изяснява ситуацията с Ивет.

# 2 432
Сетих се още нещо за Клавдий, потърсила била в гугъл "красиви мъже в България"   и й излязъл и Виктор. После на кастинга като видяла негова снимка между другите, казала " това е ергена", а пък водещите кастинга се притеснили, че е изтекла информация и я питали откъде знае. Такива глупости говореше, все в този стил.

Последна редакция: вт, 20 май 2025, 02:06 от dany_nik

# 2 433
Аха. Е, така вече е по-ясно, тогава Ивет не е имала право да си изисква парите директно от Клаудия, а от продукцията. И все пак отговорът “Ти за едни 100 лв ли си” е много неуважителен и показателен.

П.С. Обаче си личи, че АМ прекарва много време с Косара. Почнала е да пише, както тя говори. “Не ми дремИ”. 😂

# 2 434
  • България
Аз не вярвам на една дума на АМ. Тя си противоречи в подкаста от едното в другото изречение.

Майката, родена 1982, е сега на 43. Клаудия е на 23. Майката й е родила на 20. Нищо толкова фрапантно.

# 2 435
Ето и версията на Ивет за случката.

# 2 436
  • България
Подли кучки са тази година масово.

# 2 437
Подли кучки са тази година масово.
Толкова лъжат и мажат всичките, че не мога да им хвана спатиите. 😁

# 2 438
И Росица пощурява

# 2 439
Росица отдавна е пощуряла. Поне да ѝ бяха смешни шегите. 🙄

Иначе ме кефи как за 100-те лв има повече постове, отколкото за финала. Достатъчно показателно за нивото на сезона.

# 2 440
И аз не я разбрах Росица шегува ли се или е сериозна. Публикувала е за превеждане на пари и за Ивет , и за нея.

# 2 441
И аз не я разбрах Росица шегува ли се или е сериозна. Публикувала е за превеждане на пари и за Ивет , и за нея.
Ама тя наистина е оставила Револютите им. 😳 Лелеее… Изобщо не бях погледнала линковете.

# 2 442
  • Варна
Скрит текст:
Аха. Е, така вече е по-ясно, тогава Ивет не е имала право да си изисква парите директно от Клаудия, а от продукцията. И все пак отговорът “Ти за едни 100 лв ли си” е много неуважителен и показателен.

П.С. Обаче си личи, че АМ прекарва много време с Косара. Почнала е да пише, както тя говори. “Не ми дремИ”. 😂
Aбе, че непушачките да си дадат парите на пушачките, може не всички да са били съгласни.
Според АМ "са се разбрали", но явно само в нейната глава и главите на пушачките. И аз щях да се подразня. По-нагло нещо от пушач няма... Flushed

# 2 443
Да, вече разбрахме и версията на Ивет - явно Клаудия е взела решението тези пари да се ползват без да иска съгласието ѝ… Ок, няма проблем, но защо, Бога ми, е решила, че не е нужно да се връщат? С Ивет дори не са приятелки. Защо си мисли, че някой е длъжен да ѝ дава 10, 100, 1000 или колкото ще да е лева?! Супер неуважително.

И все пак Ивет изгуби симпатиите ми заради това, че е позволила на Росица да ѝ публикува Революта… Напомня ми на жената по-долу на снимката. Но както казва Ряпата - “Започва новият епизод на “Онлайн просякини търсят балъци”…
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 20 май 2025, 03:49 от Lilly_85

# 2 444
Ако парите сa похарчани, не можеш да ги поискаш от продукцията. Не разбирам защо пушачите не си купуват сами цигарите. И въобще с какъв акъл ги споменава тези пари.... много са умни няма що.

В предишни сезони продукцията им се подиграваше, разобличаваше ги, държеше ги лишени от сън и гладни, готвеха и миеха сами чиниите си и всичко това само за да предизвикат битови скандали. След излизането от предаването, повечето от тях се държаха доста добре в подкастите и заровиха томахавките.

Тази група са най-простите досега, а  те си мислят, че са по-по  - най

Общи условия

Активация на акаунт