🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 137 777
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 2 460
Преди момичетата разбираха, че след предаването могат да поправят лошото впечатление, което са оставили от своето представяне или заради манипулации с монтажа и от редакторите.
Сега се надъхват взаимно и държат много лоша линия. Все по-жалко става! Отчитам изключенията като Елвира, Ива, Ивет, Анета, отчитам и сдържаността на Бранимира и Мартина. Но последните са като изтървани да не казвам откъде. За предстоящите не знам да се надявам ли, че ще си използват разумно възможността и времето в Надкаст. Или да спра да гледам Надкаста и да си спестя моето време.

# 2 461
Не можете да познавате годините на хората явно...
Изглежда на 46-7. Чак на 55, че и 60 някой писа, айде, моля ви се! Тогава на Люба е на 80 ли?

Просто в тази възраст хората могат да изглеждат много различно. Аз имам няколко приятелки на възраст средата, края на 40те. Ами те изглеждат поне 15г по-млади от нея, това е. Ако е на 42 е наистина доста състарена жената. На мен със сигурност не ми изглежда на 42 или на 47, а на 55 примерно.

# 2 462
ЦигариГейт продължава! Вижте сега, като бивш пушач считам, че да нямаш цигари на някое място, си е чудесна възможност да ги спреш. За издържалите над 30 дни си е направо прекъсване на навика.
Ако Клаудия е включила Ивет без нейно знание в списъка, пак излиза човекът, който трябва да даде парите, а после да си ги иска от продукцията. Отделно бих умряла от срам, някакво момиче да си дава парите за мен за елементарни неща и да не ги върна. А това, че 50 долара били нищо, е идиотщина - живеят в България, а в България 50 долара не са малко пари, но това не може да бъде разбрано от хора, които не си изкарват сами парите и разчитат на семейството или някое гадже да снесе малко кинти.

# 2 463
Какво е виза за цигари, нищо не разбирам??

Много грозно е да казваш какъв добър и свестен човек си и да не си връщаш заема… явно им е черта на всички💀

Поне научих от това предаване на бг един долар да не давам😂🙃
Според мен става въпрос, че може да се изнасят само определен брой кутии цигари на човек зад граница. Тоест, за да могат да си вземат повече, са ползвали визите за Шри Ланка и на непушачките. Ивет е платила цигарите, пренесла ги е през граница, дала ги е на Клаудия, но тя не ѝ е върнала парите.

Visa–та не важи ли в Шри Ланка?

# 2 464
С тези цигари все едно са били пандизчийки в женския затвор в Сливен, а не в “най-романтичното риалити”.

# 2 465
Граченова къде се обяснява?

# 2 466
Граченова къде се обяснява?

Прилича ми на Threads. Иначе обясненията са на ниво "само един човек във вселената може да ме разбере, толкова съм интелигентна"

# 2 467
Къде ги намериха всичките толкова спИЧиални с извънземен инЧИлект💊
ЖДНБ
Прилича ми на Threads. Иначе обясненията са на ниво "само един човек във вселената може да ме разбере, толкова съм интелигентна"

# 2 468
На мен майката на Клаудия ми хареса, но самата Клаудия - не.
Майката се опита да ни внуши все пак изтънко, че рожбата е ем красива, ем умна, но за жалост, аз нито красота успях да видя, нито акъл.

# 2 469
Роси просто от самото начало се държи като жена, невиждала мъжко внимание. Малко да и се покаже и се възгордява все едно не знам какво се е случило. Затова и първоначално се изпокара с момичетата и отблъсна Виктор - като взе да лъже, че имало голяма химия и интимност между тях и едва ли не целувка.
Сега същата работа с Васил. По стечение на обстоятелствата - че жени като Косара и Синтия отказаха рози и просто нямаше коя друга, стигна финала и явно и се е вдигнало самочувствието.
Не знам и дали трябва да я съжалявам за отношението, което получи от Васил. В крайна сметка си е зле за нея, че самочувствието и се крепи на чуждата валидация. Извинете ме за думата, но толкова епизоди с Даниела оказват влияние Joy

# 2 470
Е тя Росица дали въобще е искала позволение? Revtag имаш на всеки, който ти е в контактите.
Предвид, че Ивет го е репостнала, явно няма нищо против. Нямам думи - тотална липса на себеуважение и от двете. Както каза Спиритчето - Данка поне като проси, дава женска енергия в замяна. Те двете, а също и Яна - не. Само искат. 😁

# 2 471
Колко по-зле може да стане?

# 2 472

Синтия потвърждава. Но на нея как да ѝ пука за 100лв, като тя е с "различен статус и по-висок стандарт от останалите и е над нещата"

# 2 473
Сега вече ситуацията съвсем се изясни. Тези момичета не могат да обясняват. 😁 Значи. Преди да заминат, са кандидатствали и са платили визата си. Продукцията е трябвало да ги обезщети, но Клаудия им е казала да използват парите за цигари. Въх, 4 човека обясняват за случката и чак сега стана ясно. 😂

# 2 474
То така е, с този “вселенски” интелект. Добре, че беше ти да ни го преведеш.
Аз съм само от другия край на Земята, ако не го беше написала пак нЕмаше да го схвана!🌸🥤🥤

Общи условия

Активация на акаунт