🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 137 773
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 2 475
Еми цигарите не са общо благо.

# 2 476

Синтия потвърждава. Но на нея как да ѝ пука за 100лв, като тя е с "различен статус и по-висок стандарт от останалите и е над нещата"
Още повече като пушач е използвала благото на целта.
Но Ивет какво я грее, тя  си е реално ощетена.

# 2 477
Оф,тая па ..общото благо.Че какво "благо" е да си пушач,това е гаден навик,нагли.Апропо,пушач съм.
Не съм фен на сладкото,ако ме изкрънкат да си дам парите за шоколади за някои,че превъртали,аз какво печеля?А,да,за тяхното благо.

# 2 478
Ако парите сa похарчани, не можеш да ги поискаш от продукцията. Не разбирам защо пушачите не си купуват сами цигарите. И въобще с какъв акъл ги споменава тези пари.... много са умни няма що.

В предишни сезони продукцията им се подиграваше, разобличаваше ги, държеше ги лишени от сън и гладни, готвеха и миеха сами чиниите си и всичко това само за да предизвикат битови скандали. След излизането от предаването, повечето от тях се държаха доста добре в подкастите и заровиха томахавките.

Тази група са най-простите досега, а  те си мислят, че са по-по  - най

Това е най-лошото, прости са като галоши, но с невероятно самочувствие. 😁 То обаче акъл се иска, за да разбереш колко си прост. Като добавим и тежкия диалект при някои и положението става "мамма миа".😵‍💫

# 2 479
Някой да каже на всички ергенки интелектуалки, че нещо е общо благо, единствено ако всеки “облажи” по някакъв начин.

Тези момичета хич не могат да обясняват

# 2 480
Няма такава мъка….😂
На СинЧия освен носа и клепачите , може и някой лоб да са и окръцкали по грешка….

Някой да каже на всички ергенки интелектуалки, че нещо е общо благо, единствено ако всеки “облажи” по някакъв начин.

Тези момичета хич не могат да обясняват

# 2 481
Работата е като баткото да изяде шоколада на сестричето. Да, ама не са 5-10 годишни. Както се казва по действията ги разпознаваме. От една страна продукцията, която не им е върнала парите и от друга се очаква нахалството на пушачките да бъде простено. Вярно е, че разиграването на парите е станало на някакво друго ниво, но ако Клаудия беше пич, нямаше да коментира тази ситуация.

# 2 482
Много е трудно да си прост в това шо0, всеки надцаква следващия, конкуренцията е жестока. По-добре да им прекратят под, над и whatever касти имат планирани.

# 2 483
  • # супернатурална #
След четири опита за изясняване на ситуацията, добре че беше на Лили дедукцията, та да схванем Grinning
Айде бе! Общото благо! Цигарите са си само мой разход! Може тези, дето изобщо са знаели къде отиват парите им, да ги е било страх да не ги бият, затова са се съгласили. Ивет, каквато е отвеяна, съм сигурна, че не е разбрала.
Пишете, че "жени като Косара и Синтия" са отказали рози, и затова Росица е на финал. Както и да сравня първите две с третата, не им отстъпва по нищо. Без да я величия кой знае колко-нива е над тях. Най-малкото не е турбо-мутро-простакеса. Ако Васил си беше изкарал главата от з@адника, щеше да го види. Косара може да заблуди само временно някой мъж с повече от две мозъчни клетки. Ега ти тегавата компания е тази жена.

# 2 484
В интерес на истината имаше и по-прости и тъпи в предните сезони. Споровете за битовизми показват, че не са си скубали косите все пак.  В С1 имаше една  пияндурка дето се изходи на леглото на любимката на Ергена. В С3 имаше грозни расиситки изказвания пак от пияндурка и видна бръмчалка.

# 2 485
  • София
Роси просто от самото начало се държи като жена, невиждала мъжко внимание. Малко да и се покаже и се възгордява все едно не знам какво се е случило. Затова и първоначално се изпокара с момичетата и отблъсна Виктор - като взе да лъже, че имало голяма химия и интимност между тях и едва ли не целувка.
Сега същата работа с Васил. По стечение на обстоятелствата - че жени като Косара и Синтия отказаха рози и просто нямаше коя друга, стигна финала и явно и се е вдигнало самочувствието.
Не знам и дали трябва да я съжалявам за отношението, което получи от Васил. В крайна сметка си е зле за нея, че самочувствието и се крепи на чуждата валидация. Извинете ме за думата, но толкова епизоди с Даниела оказват влияние Joy
Роси си е шемет, да. Но Даниела не я намесвайте тук - тя е точно обратното. Тя не се влияе от ничие мнение - ако не я валидират, ще премине напред, без самосъжаления 😉. Даниела не влага чувства изобщо 😂

# 2 486
Амитоуфу!

Няма да ги търся да ги гледам.

В интерес на истината имаше и по-прости и тъпи в предните сезони. Споровете за битовизми показват, че не са си скубали косите все пак.  В С1 имаше една  пияндурка дето се изходи на леглото на любимката на Ергена. В С3 имаше грозни расиситки изказвания пак от пияндурка и видна бръмчалка.

# 2 487
Росица пък направо ми пада в очите, не че се е била издигала някога, ама как може да публикува дмс Ивет. Мноооооого просто момиче.

И на мен. Преди съм писала- така и не разбрах припадащите по нея, както и за какво има да ѝ се завижда. Joy Но я имах за поне идея по- интелигентна от другите, въпреки едното ми наум, че в предавания като тези инетлигентни хора не влизат. Както и интроверти- нали и такава се опитваха да я изкарат, защото странила от масовката.
Накратко- с това си действие вече ми е пределно ясна, що за плоска тепсия е и тя. Това, че фенката на "50- те нюанса" е репостнала тъпия пост по никакъв начин не прави една от двете по- адекватни от общата сган на тазгодишния каст.

Сега я ме светнете, че забравих да питам за МарЧина- отлъчена е от стадото на АМ, КУЗара и Любка ли? Дайте подробности някакви, ако има такива, разбира се.

Какво се оказа-  великата майка, да се чете- тази на КУЗара на колко годиниЙ е?

# 2 488
И аз не я разбрах Росица шегува ли се или е сериозна. Публикувала е за превеждане на пари и за Ивет , и за нея.
И аз не й разбирам на Росито шегите- не се разбира ирония ли е, наистина ли е..
Цялата тази работа със споменването на парите, според мен, беше да покажат Ивет колко е дребнава или колко не е "готина" и се вижда, че са се настроили и срещу нея, след като тя ги нарече култ.

Последна редакция: вт, 20 май 2025, 12:38 от BobbyDyl

# 2 489
Е тя Росица дали въобще е искала позволение? Revtag имаш на всеки, който ти е в контактите.
Предвид, че Ивет го е репостнала, явно няма нищо против. Нямам думи - тотална липса на себеуважение и от двете. Както каза Спиритчето - Данка поне като проси, дава женска енергия в замяна. Те двете, а също и Яна - не. Само искат. 😁
Не го очаквах от Яна, мислих, че скромно и добро момиче.

Общи условия

Активация на акаунт