🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 137 620
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 2 955
Аз съм ЗА Роси. Адриана страда от словесна диария и е доста трудна за изтрайване.

Ако сме на принципа да се избере “по- малкото зло”, съм съгласна с теб.
То и Адриана си му беше навита на Васята на техния 24- часов опознавателен маратон. ☺

# 2 956
Не съм ѝ била фен, странна ми беше и не я разбирах. Но не мога да си изкривя душата, че днешният епизод си струваше гледането само заради срещата с нея. Секси и някак като в живота им се получи вечерта. Набедената за много страстна Клаудия може да си води записки. Също и Даниела. Роси беше в "женската си енергия" - без много хитрости и хватки, малко несигурно и тромаво, но ѝ се получи готина и секси първа среща. Малко късничко де, ден преди финала.

# 2 957
Как са пострадали?

# 2 958
Сега си доглеждам епизода, че го хванах от средата. Васята сериозно ли им избра почти еднакви колиета, поне цвета да беше сменил...

# 2 959
  • here and now
Единствената ми любимка в този сезон беше Анета.

Ще я видим лимонката на финала... Що ли си мисля, че феновете ѝ ще се поразаочароват ....

Никакви очаквания нямам за финала на този хаотичен сезон. Но поне ще свърши и дано не се повтаря с този продуцент.
Е как бе маме? Не видя ли химията... Някои взеха Менделсон да чуват вече...

Мен да ме валидират, на пияно, когато нямат друг избор, би ми било ... унизително...

# 2 960
  • Leeds, UK
От липсата на интуитивност, не от “стиснатост” или “ дашност” конкретно.

# 2 961
Ще я видим лимонката на финала... Що ли си мисля, че феновете ѝ ще се поразаочароват ....
Със сигурност ще се разочароват ако реши да влезе в друго предаване. Пример е Гърдева. Въпреки ,че Росица достатъчно се показва в тик ток.

# 2 962
Единствената ми любимка в този сезон беше Анета.

Никакви очаквания нямам за финала на този хаотичен сезон. Но поне ще свърши и дано не се повтаря с този продуцент.
Е как бе маме? Не видя ли химията... Някои взеха Менделсон да чуват вече...

Мен да ме валидират, на пияно, когато нямат друг избор, би ми било ... унизително...

То важното е КАК те валидират. Ако е страстно, чувствено, нежно и красиво не е важно кой избор си и дали си пийнал. Тя Косара му беше първия избор ма беше пълна скръб. Там и алкохолът не помагаше.

# 2 963
  • # супернатурална #
Съжалявам, че дъщеря ми не прояви интерес да го гледа този сезон. Щеше нагледно да види "Как не трябва да се държи една жена и как не трябва да допуска да се държат с нея."

Точно това казах на мъжа ми преди малко- на децата ни (момче на 16 и момиче на 19)  би било донякъде полезно да изгледат няколко епизода от този сезон, за да видят как НЕ трябва да допускат да се отнасят с тях, как те самите да не се държат с противоположния пол, както и за да се научат да разпознават серия червени флагове.

Пак да напомня, че Росица не знае това, което ние, зрителите знаем. Не е гледала синхроните и  не е присъствала на чуждите срещи. Избира да вярва на човека, когото харесва, докато се опознават. ПитА го в прав текст-той я излъга.
За разчитането на някои сигнали освен вродена интуиция, трябва и солиден житейски опит. Който не помогна на Елена от с2, а там ергенина ОЧЕИЗВАДНО и наистина не я харесваше. В нито един от моментите. Докато тук става въпрос за доста по-младо момиче, с вероятно по-малко опит с мъжете. И поне днес Васил се показа искрено привлечен-и защо не? Росица изглеждаше добре (без бялата рокля, да я изгори) , държеше се мило, флиртиваше, беше искрена, беше залачлива (когато го метна, че не може да играе билярд).
Всяко с този вид и ентусиазъм дали навън привлича подобни жени?

# 2 964
  • here and now
Косара пазеше имидж и не му се е натискала. Ако беше поддала ... е тогава щяхме да гледаме химия....
Пак казвам, ще видим като изтрезнее на финала дали и коя ще валидира...

Г. Краули , но присъстваше на партитата и коктейлите и мисля, че е видяла и разбрала повече от нас, че и план Б не беше даже...

# 2 965
Анета и на мен ми е любима!
Роси спаси епизода и на Васил финала, независимо от цялостното й бегло присъствие в сезона. Не знам дали не е човек на продукцията, щом са покрили сцените, за които се говори. Също така в спойлерите имаше фалшив, че тя отпада след рождения ден на Любомира и вероятно нарочно е пуснат, за да е по-голяма изненадата, че стига до финал.

# 2 966
Леле, Росица с този изящен гръб, пръска морен сексапил. Излъчва крехка деликатност, лека срамежливост и нежна изисканост.
Не им е било лесно на завистничките й. Светлинни години пред тях с възпитание, излъчване, светоглед, съвсем друго ниво на общуване.

# 2 967
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
OMG, Адриана утре пак ще ни утрепва с рокли,този път от Тему за клиентки от Филиповци.
Не мога с това момиче,честно. Откъде й хрумват въобще тези модни недоразумения?

Хайде сега, 2-ма млади симпатяга, пийнали шампанско и  в настроение.Нормално би било да искат да си легнат накрая. Роси беше красива днес.

# 2 968
Бе чак сексапил с оная бяла рокля тип фуста де да знам, можеше да избере нещо по-подходящо. Втората й рокля й се получи.

# 2 969
Имам чувството, че Васил няма да избере нито една от двете. Затова купи и два медальона. За всяка от тях. Да им остане за спомен. Затова и не задълбочава отношенията си с нито една от двете. Плъзга се по повърхността. Алеко го е научил как да извлече ползи без особени усилия...

Общи условия

Активация на акаунт