🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 137 629
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 2 970
  • # супернатурална #
Косара пазеше имидж и не му се е натискала. Ако беше поддала ... е тогава щяхме да гледаме химия....
Пак казвам, ще видим като изтрезнее на финала дали и коя ще валидира...
Ако Васил беше целунал така левашки Росица, както Косара, и тя шеше да го отсвири. С Роси или повече се постара, или му дойде отвътре, или пък тя го предразположи и отпусна...но просто се получи. И  не е като с К и А да е занулил трегера, та да отдаваме химията само на алкохола.

# 2 971
Алис, то тогава Косара трябва да е еталонът за женско достойнство. Признава ги мъжете, само ако я гледат с обожание и са ѝ в краката, а за най-малка простъпка ги зачерква напълно. Росица даде да се разбере многократно, че съзнава, че не е първи избор, не е толкова заблудена. Аз я разчитам като младо момиче, влязло е в романтично шоу, експериментира. Не ѝ беше добре, че е пренебрегната, шоуто не ѝ беше естествен хабитат, поизмъчи се. Но и не го е приела, че този е мъжът, за който ще се жени, че да е удар по достойнството ѝ да се поцелува на една романтична вечеря с него.

# 2 972
  • here and now
Тя не го отсвири при нулев интерес към нея, ти тук за едното целуване...
Може да не е занулил дрегера, ама с Росица промила беше по висок. Все пак Косара се дърпаше, а Росето се бута....

Lemon Verbena за мен е удар по достойнството да стоиш и да чакаш да се откажат фаворитките за да те валидира пиян мъж.

Косара е еталон за проста млада жена.Тя не напусна заради достойнство, а заради манипулациите на МарЧин. Говорим за изборът на мъжа и изборът на жената да стои на стендбай, докато не ѝ дойде редът.

Не е моето това.

# 2 973
Между другото аз не съм сигурна какво е ставало след като са се махнали операторите. Ако Васил не е обвързан навън де, щото такива слухове се носят. Но, че много му се искаше да я последва се видя. Не е добър актьор, че да го изиграе. Направо не искаше да я пуска. Нещо, което с Ади го нямаше на тяхната среща.

# 2 974
Росица, според мен остана нарочно, за да натрие носовете на булитата, дето я тормозеха, а не щото много харесва тоя мухъл Васил. Получи й се, ама точно затова е проста.

# 2 975
На мен ми писна този сезон от фасони и пишман стратези. Физика или химия не знам, но тази среща не беше тотал щета спрямо повечето в сезона.
Васил и Ади не искаше да пуска след тяхната среща. Нали я покани на обяд после.

# 2 976
  • # супернатурална #
Росица знае какво представлява Косара. И вероятно си мисли това, което всички мислим за нея-че само няколко срещи са достатъчни на един мъж да се отврати от нея. Средноинтелигентен, нали. Беше въпрос на време и Васил да я прозре. Роси само не е схванала, че е малко по-бавен. Не само в говора и мигането.

# 2 977
Косара пазеше имидж и не му се е натискала. Ако беше поддала ... е тогава щяхме да гледаме химия....
Пак казвам, ще видим като изтрезнее на финала дали и коя ще валидира...

Г. Краули , но присъстваше на партитата и коктейлите и мисля, че е видяла и разбрала повече от нас, че и план Б не беше даже...
Косара си мислеше, че с 3 изнасилени целувки с Васил ще приключат нещата и тя ще е the one без да се налага да прави нищо повече, но тоя филм вече сме го гледали и продукцията нямаше как да допусне да се повтори. Това момиче има интерес само към Мартин от ден 1, но докато се разкарат Мартина и онези другите, Даниела вече беше твърде циментирана. Косара имаше реални шансове да я измести, но не ѝ стигна смелост, а и най-вече ѝ беше приоритет да не се излага в самото предаване.

# 2 978
  • here and now
Росица знае какво представлява Косара. И вероятно си мисли това, което всички мислим за нея-че само няколко срещи са достатъчни на един мъж да се отврати от нея. Средноинтелигентен, нали. Беше въпрос на време и Васил да я прозре. Роси само не е схванала, че е малко по-бавен. Не само в говора и мигането.
Васил прозря, че Косара не го иска.. Други индикации не е давал..

# 2 979
Косара - Васил : мъжът в двойката беше Косара.
Адриана - Васил : мъжът е Адриана.
Росица направи така, че Васил да бъде мъжът - нежен, джентълмен, мъжествен, а Роси беше жената - мила, закачлива, отстъпчива. Кой каква роля играе не знам, но така изглеждаха нещата и затова тази вечер срещата им се получи.

# 2 980
Самото му влизане по никое време в предаването е ясна индикация, че е там само за хонорара. Не го казвам с упрек, а като факт. Той тези жени нито ги е избирал, нито (много) му пука.

# 2 981
Интересно ми е Роси в стори не беше доволна от видяното след предната им среща.  Дали ако е спечелила ще показва публично, че не е доволна от Васил.

# 2 982
  • here and now
Самото му влизане по никое време в предаването е ясна индикация, че е там само за хонорара. Не го казвам с упрек, а като факт. Той тези жени нито ги е избирал, нито (много) му пука.
Именно. Избра си в началото една по-намазана и като не му върза, почна по Алеко да ги кара подред...

# 2 983
Най-вероятно не е спечелила. То нещо се случва между тях буквално в 12 без 5.

# 2 984
Това момиче има интерес само към Мартин от ден 1, но докато се разкарат Мартина и онези другите, Даниела вече беше твърде циментирана. Косара имаше реални шансове да я измести, но не ѝ стигна смелост, а и най-вече ѝ беше приоритет да не се излага в самото предаване.
Никакъв шанс нямаше да има Косара да измести Данка. Тя горката две приказки не може да върже. Но пък Мартин щеше да я гони навън да я мине зад гърба на другата, защото му е много секси. Което явно е и станало в крайна сметка.

Общи условия

Активация на акаунт