🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 137 633
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 3 000
Аз подочух, че Косара си е харесала Мартин, но умишлено не е приемала роза и не е сменила “лагера”, за да не изглежда като златотърсачка .

# 3 001
Mamma Mia, какъв Дрийм дейт, каква романтика, какви искри, каква химия, какви целувки без край....чак се потнах, нямам нужда от финална церемония.....Ех, Роси точно да обърне мача, и тоз Бат Васко май  принципите му ще го спасят и ще се подсигури с дружинната ръководителка накрая.....Добре, че имаше малко вино и семейни скандали да ми напомнят кое шоо гледам Stuck Out Tongue Winking Eye Ама трябва да им се признае, много красива среща направиха....Виктор да се учи от Бат Васко как се наслаждава на момента, вместо да губи време в размисли....

# 3 002
  • София /Абсурдистан
За да се разсеете - малко постче, което добричкото Янче много харесва (да не се чете от лица под 18).
Скрит текст:
А ето и как иска пари от скамър / фейл профил.
Скрит текст:
Това изби рибата Joy

# 3 003
Почти насмогнах с коментарите и май само аз съм на страната на Данка в спора за кафето. В какво да си го вземе от къщата? Едва ли имат чаши за изпът. Или трябваше да си го носи в бутилка от минерална вода? 😁 Голяма работа, че накарала Мартин да спре. Той пък голям мъж се извъди - пред него и зад него 4 коли екип с камери, него го било страх да отбие за 5 минути. Айде бе. 😁 Дразнеше си я умишлено. Като в детската градина.

# 3 004
Ако съм на мястото на Роси, ще кажа, че съм го ... и му е малка... Mask Да ходи да се доказва после Smiling Imp

# 3 005
  • България
За първи път от седмица гледах епизода, че даже и го доизслушах.
Росица ми се стори много нервна, бръщолевеше глупости, твърде лесно се даде накрая предвид че е последният приоритет на бай Васко.
Смешни ми бяха нейните прийоми за свалка с билярда, за пръв път чувам подобни, но се сещам че по подобен начин се сваляхме с моя мъж на втората ни среща. Точка за Росица. Най-работещата "валидация" в сезона.
Беше пренавита и не мисля, че харесва Васил особено много. Влизаше в роля на по-заинтересована и по-емоционална отколкото й идва отвътре.
Срещата беше забавна, накрая и двамата искаха да се валидират от толкова месеци сексуално въздържание.
Бай Васил не допусна това, защото:
1) Росица е от натрапчивите жени, с които като спиш веднъж, почват да те преследват дълго време
2) Гони имидж, бай Ники го е посъветвал така, не искат нежелани бременности от Ергенът, ние сме консервативна държава и секс след една среща ще се гледа с лошо око
3) на другия ден ще се види с Адрияна и тя директно ще се откаже и предаването ще приключи

Според мен Васил няма да избере нито едната.
Аз харесвам и двете моми, но за тяхно добро е да ги отреже, докато не са влезли в режим на преследване.

# 3 006
И аз не мисля, че Росица харесва Васил - Виктор ѝ беше много по-интересен, но реши да се възползва максимално от ефирното време и най-накрая ѝ се получи. Обаче имам чувството, че много щеше да се надуе, ако ѝ беше обърнал внимание по-рано.

Данка и Мартин в банята също ми бяха интересни. От това колко са близки физически си правя извода, че вече са правили секс. Което обяснява защо Мартин охладня - вече не му е интересна.

# 3 007
За мен най-хубавата среща този сезон. Без скучни моменти, без тъпи разговори, без неловки паузи, имаха какво да си кажат, разговора им течеше леко, а пък и целувките си бяха натурални и хайде ще кажа страстни.
При Мартин и Даниела, кой да се покаже по-голям тарикат. В началото беше забавно, сега не ми задръжат вниманието.
При Виктор и неговите то беше мъка...мъка...по скоро бих слушала драскане с нокти по дъска. В повечето време или вършех други неща или превъртах.
Единствено на билиарда, нейния флирт (ако това беше флирт) дойде ми в повече . През останалото време всичко си течеше леко и натурално.

# 3 008
Извинявам се, че пускам новата тема чак сега, но може би е за добро, че се случва след срещата на Росица, която определено показа, че нещата при Васил не са толкова категорични.

Добре дошли в новата тема

# 3 009
Аз го разбирам Васил защо не си легна с Росица. Тя ясно му показа, че е повече от навита, но и Адриана също недвусмислено показа на 24-часовата им среща, че няма нищо против да сподели спалнята с него. Васил безпроблемно би могъл да си легне и с двете, но на следващия ден ще избере само една или дори никоя. И излиза, че просто се е възползвал от тях, което по никакъв начин не му влиза в наратива да се представи по телевизора като супер точния пич. Отклонявайки безмълвните оферти за пренощуване, всъщност проявява уважение към тях,  пазейки достойнството им.

Е..може да влезе и на утрАтА да каже че са били комарески или ловили пИпИруди  цЕла нощ...така хем вълкъг сит...хем агнето цяло .. Joy

# 3 010
Ай бегайтИ в новата тема!🥤💊

Аз го разбирам Васил защо не си легна с Росица. Тя ясно му показа, че е повече от навита, но и Адриана също недвусмислено показа на 24-часовата им среща, че няма нищо против да сподели спалнята с него. Васил безпроблемно би могъл да си легне и с двете, но на следващия ден ще избере само една или дори никоя. И излиза, че просто се е възползвал от тях, което по никакъв начин не му влиза в наратива да се представи по телевизора като супер точния пич. Отклонявайки безмълвните оферти за пренощуване, всъщност проявява уважение към тях,  пазейки достойнството им.

Е..може да влезе и на утрАтА да каже че са били комарески или ловили пИпИруди  цЕла нощ...така хем вълкъг сит...хем агнето цяло .. Joy

# 3 011
Много нелепости имаше в това предаване, ама мъже така да се дърпат на жени за секс не бях виждала. Аз съм женена от 20+ години, изпуснала съм кога се е обърнала каруцата така…

# 3 012
Извинявам се, че пускам новата тема чак сега, но може би е за добро, че се случва след срещата на Росица, която определено показа, че нещата при Васил не са толкова категорични.

Добре дошли в новата тема
Идвайте в новата тема Simple Smile

# 3 013
Въобще не съм пуританка, обаче да смятате, че след първа среща и по телевизията в предаване е по-нормално да си легнат, отколкото да откажат да го направят е ненормално, ми се вижда... ненормално!

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 10:09 от DiaMia

# 3 014
За вчера:

Поне 10 пъти съм писала колко НЕ харесвам Роси, обаче вчера направо удари в земята всички писателки, киселячки, мрънкачки, силиконки и латерни в този сезон. От план Д до план А за 12 часа - ето това си е умение. Направо може да напише книга. Много добре й се получи флирта, беше лека, приятна, забавна, ненатоварваща и ненатрапчива. Браво Роси. Това беше най-хубавата и романтична среща за всички сезони до сега. За пръв път видях Васил толкова отпуснат и естествен. За един ден му завъртя главата и то с такава лекота. Вече искам тя да спечели. В промото се видя, че накрая на серщата и двамата не искаха да свършва - нито тя искаше да си тръгва, нито той искаше да я пусне. Не знам след такава хубава среща, Васил как ще издържи постоянното дърдорене на Ади.

Сем. Киселячкови - на Мартин толкова му писна от Даниела, че имам чувството, че му се иска да направи, като в американските филми - да стане рано, да събере багажа, да грабне куфарите и да избяга, оставяки прощално писмо на възглавницата до нея. И двамата не се търпят, но Даниела е направо АД

Екипът - страшни некадърници сте. Може ли първите 30 минути от епизода да ни занимавате с гледки, океани, палми и хотели, а хубавата 24-часова среща да я разделите в 2 епизода. Изложихте се

Връщам се да ви чена

Общи условия

Активация на акаунт