На финалната права сме вече и всяка ще гушне здраво, Юнско човече!

• 30 678
  • 644
  •   1
Отговори
# 195
Таткото ще си вземе две седмици платен отпуск, вместо тази отпуска по бащинство от държавата, понеже семейният бюджет ще бъде доста ощетен. 😀😀😀 Той така или иначе има възможност да работи от вкъщи, само два дни му се налага да бъде в офиса, така че пак може да помага като работи от вкъщи, но се надявам до тогава да сме изградили някакъв график.

# 196
Таткото ще си вземе две седмици платен отпуск, вместо тази отпуска по бащинство от държавата, понеже семейният бюджет ще бъде доста ощетен. 😀😀😀 Той така или иначе има възможност да работи от вкъщи, само два дни му се налага да бъде в офиса, така че пак може да помага като работи от вкъщи, но се надявам до тогава да сме изградили някакъв график.
И ние бяхме пред същата дилема, а и нашият работи хибридно, но в крайна сметка реши да си запази отпуската, защото към края на годината ще пътуваме и иска да има повече дни. За две седмици реши, че ще жертва бюджета. А така или иначе през половината седмица си работи от вкъщи, а когато се налага остава и цялата седмица, та ми каза да го оставя той да се оправя как щял да си ги вземе Joy

# 197
И ние бяхме пред същата дилема, а и нашият работи хибридно, но в крайна сметка реши да си запази отпуската, защото към края на годината ще пътуваме и иска да има повече дни. За две седмици реши, че ще жертва бюджета. А така или иначе през половината седмица си работи от вкъщи, а когато се налага остава и цялата седмица, та ми каза да го оставя той да се оправя как щял да си ги вземе Joy

И ние имахме същата чуденка 😆 Но в крайна сметка решихме да си се възползва от 2те седмици, които му се полагат и да си вземе още 1 седмица отпуска, точно за да му остане все пак отпуска за почивки/пътувания по-нататък. Но пък ние и двамата сме изцяло хоум офис, така че дори и като се върне на работа, планът е да се включва в грижите за бебо и през деня. 😊

# 198
Момичета, в 9:24 проплака моята Анабел! HeartHeartHeart

Роди се 2850 кг, 48 см със секцио. Няма по-хубаво чувство на света от това да целунеш детето си в първите му мигове на този свят.. Стискам палци на всяка една на която й предстои да мине леко! HeartHeartHeart

# 199
Честита принцеса, Змейчо! Heartpulse
Да ти е живо и здраво съкровището! Ти бързичко да се оправяш! Доколкото помня с теб карахме с еднакъв термин, та още повече се развълнувах Heartpulse

П.С. Не знам дали вие имате проблем с личните съобщения, но на мен не ми дава да изпращам. Теди, ако получиш 10 еднакви съобщения, извинявай. Сигурно толкова пъти натиснах да изпрати, но нямаше реакция.

# 200
  • Варна
Змейчо Честита радост! Да бъде здрава и много щастлива. На теб бързо възстановяване.
genome Не съм получила нищо даже😁 Уж трих съобщения от кутията за да имам място. За сега с теб сме на една и съща дата ако бебоците не решат нещо друго 💗

# 201
Змейчоооооо, честито ти малко змейче! Честита да ни е и малката Леа. Да бъдат здрави и скоро да се гушкат 24/7 в мама🍀 Поздравления, момичета!

# 202
Змейчо Честита радост! Да бъде здрава и много щастлива. На теб бързо възстановяване.
genome Не съм получила нищо даже😁 Уж трих съобщения от кутията за да имам място. За сега с теб сме на една и съща дата ако бебоците не решат нещо друго 💗
Оо, значи ако си дочакат ще се засечем между етажите, ако сме добре и ако искаш.
А за съобщенията не знам какъв е проблемът, но видях, че е репортнат в темата с въпроси към администраторите, защото явно не е само при мен.

# 203
  • Пловдив
Змейчо, честито съкровище! Да бъде здрава и щастлива Heart Бързо възстановяване на теб!

# 204
Честити принцеси Леа и Анабел! Здравички, щастливи и послушни бебки! На мамите  бързо възстановяване! Аз бях на лекар преди малко. Изписа ми желязо, каза да спирам магнезия и акарда. Всичко е наред с води и плацента, белка е около 2.700. Издаде ми направлението за раждане както и всички необходими документи. Понеделник съм на тонове и на консултация с анестезиолог. Според нея скоро ще родя, но се моля да почака поне до края на другата седмица, че сме до никъде. Тези дни ще полежавам повечко и да се надяваме, че ще издържа поне още 1 седмица.

# 205
Момичета,  един въпрос относно адреси
Сега, с бащата всичките ни адреси са различни. Бебето на чий адрес ще се води, на моя ли, че съм забравила? А моите и двата са в различни градове, само настоящият е в София

# 206
Мисля, че беше настоящия на майката като четох последно. Аз затова смених моя постоянен да е настоящия ми във Варна, че се водих в друг град, а с бащата сме с различни постоянни.

# 207
Честито на мамите, които дадоха живот на рожбите си! Много се вълнувам за всички!

Споделете как сте?

# 208
Момичета я дайте съвет!33+5седмица съм,секциото ми е с дата след по -малко от месец.Първо дете ще ми e,започнах да сортирам дрешки за прането и буквално ме обзе някаква паника,как времето наближава,какво ме очаква,ще се справя ли..направо чак ми се скапа настроение,а го чаках това с нетърпение.На друга случвало ли се е и нормално ли е?

# 209
Напълно нормално е. Моето секцио е след няколко дни, днес бях на последни тонове и последен преглед и нямам търпение да си видя бебенцето. Вчера обаче бях тотална паника и не исках да идва момента, плаках си как няма да го усещам повече и какво ще правя. Буквално на часове ми се сменя нагласата.

Общи условия

Активация на акаунт