На финалната права сме вече и всяка ще гушне здраво, Юнско човече!

• 30 610
  • 644
  •   1
Отговори
# 135
Честити да са Матео и Виктория! Да са здрави, а на мамите бързо възстановяване желая 💙

# 136
Честито, мамчета! Heartpulse Blue Heart Heartpulse Имаме си първите бебенца в темата! Нека растат много здрави, да бъдат спокойни бебешоци и да ви оставят да се наспивате. А на вас бързо и безпроблемно възстановяване Two Hearts

# 137
Ехаа!Честито нека да жив и здрав и с много късмет!🍀🍀Надявам се всичко да е минало леко,в коя седмица се появи?

Благодаря 🤗 37ма. Доста по-рано от предвиденото. Датата за секцио беше 29.05.
Слава Богу е добре дребния 🍀

# 138
Еха! Честит да е Матей! Здравичко и спокойно бебоче! Бързо възстановяване на мама!

# 139
Ехаа какви хубави новини! Да бъдат здрави и щастливи Вики и Мати! Бързо възстановяване и най-хубавото предстои! Heartpulse

# 140
Ах, какви прекрасни новини! Честити да бъдат Виктория и Матео! Да растат здрави и щастливи! Бързо възстановяване на мамите- героини! HeartHeartHeart

# 141
Ехаа, ударен старт на сезона! Честито, момиченца 🩷💙 Да растат здрави и успешни Виктория и Матей. Много мило ми стана 😇 От сърце желая прекрасни мигове заедно 🍀 Девойки, започна се, малко ни остава

# 142
Честит да е Матео!

Благодаря за милите думи момичета!

Родих естествено с епидурална упойка в Надежда! Като цяло съм доволна. Още се възстановявам, но не беше чак толкова страшно колкото си мислех. Сега се шашкам с кърменето и грижите покрай Вики Simple Smile

# 143
Lena, 37 ма седмица ти беше насрочено или бебето само тръгна?Как мина секциото,сигурно изобщо не ти се обяснява в този момент ,но би било доста полезно ако споделиш опит:)Налага ли се бебето да е в кувиоз или е достатъчно развит в тази седмица?

Darly, и аз ще раждам в Надежда,как е обстановката?Има ли консултант по кърмене?

# 144
Благодаря от сърце на всички 🍀
Rubitooo, сам тръгна в 37ма. В 17:20 ми изтекоха водите, в 18:00 бяхме в Майчин Дом (Варна) и в 18:56 го извадиха. Никакви проблеми с упойката, под постоянно наблюдение бях...имаше музика, шегуваха се 🤪
Беше глътнал доста околоплодни води и се оказа с много ниска кръвна захар и го сложиха в кувьоз. Вляха му глюкоза, на кислород беше и му пуснаха антибиотик (за 3 дни ще е) заради предполагаема инфекция,  заради която най-вероятно са тръгнали и водите.
Още снощи около полунощ се стабилизира и вече е добре.
Полунощ ме и раздвижиха и преместиха от интензивно в стаята за престой. Всички са много отзивчиви и вдъхват спокойствие 🤗не мога да се оплача от внимание и грижи.
Дребният остава при тях засега, но мога да го виждам.
Вярвам, че всичко е и ще е наред 😇🍀

# 145
Lena,съжалявам,че се налага да сте отделени,но звучи ,че сте в добри ръце!Много ти благодаря за информацията в този момент❤Стискам палци да се съберете с бебчо възможно най-скоро❤Доста бързо са те раздвижили,боли ли?

# 146
Lena,съжалявам,че се налага да сте отделени,но звучи ,че сте в добри ръце!Много ти благодаря за информацията в този момент❤Стискам палци да се съберете с бебчо възможно най-скоро❤Доста бързо са те раздвижили,боли ли?
Предполагам,  че като приключат с вливката на антибиотик и не се налага още, ще ми го доведат.
Боли, но бавно и славно стават нещата.

# 147
Rubito, обстановката като цяло е добре, има консултант по кърменето, да, вчера работихме с нея, но си е борба при мен. Сега ме коригираха, че това не е консултант по кърменето, а акушерка, но минава по стаите и помага.

# 148
Честито на новите мами Heart Да са ви живи и здрави бебчетата и да ви носят много щастие.

Определихме дата за секцио- 02.06 и вече нямам търпение да мине това време. Бебока е 3100 гр в 37 г.с. Grinning

За тези, които ще раждат в Токуда, питах за гел лака - моята АГ каза, че няма проблем да съм с лак.

Относно изследванията за Васерман, ХиВ и др. - важат същите резултати, които съм направила в началото на бременноста. В моя случай ще са изтекли 6м.Close

Друго не ми е казвала да трябва да правя предварително. Куфарът ми вече е почти стегнат и остава да чакаме голямата дата. Grinning

# 149
  • Пловдив
Честити ни бебенца Виктория и Матео! Да са здрави и силни! Бързо възстановяване на мамите и скорошно и спокойно прибиране вкъщи Heart

Общи условия

Активация на акаунт