Аз имам помпи , но ще ги оставя вкъщи, предният път кърмата ми дойде чак в деня на изписването, ако нещо тръгне по-рано мисля да слагам бебока по-често на гърда и някой ще ми ги донесе помпите в болницата стерилизирани. Чудя се, ако трябва да се ползват там редовно помпи, то ще трябва и шишета , и стерилизатор да се носи, четка и почистващо средство. Много се надявам и аз бебето да си засуче или пък да ми дойде кърмата вече вкъщи. Мътна Индия ми е кърменето на мен , но каквото дойде.
Супер, че сте предвидили малко грижа за себе си за последните дни, фризьор е много добра идея, че после в първите седмици няма много време и енергия човек за тези неща.
Аз избирам някакво бижу за моята лекарка, че ми се искаше нещо по-специално да ѝ взема, още се чудя какво.
Поздрави и не се шашкайте, всичко ще мине, страхът е по-голям понякога от реалността! След секциото ви дават винаги обезболяващи, аз даже се раздвижвах в леглото, мърдах крака, най-досадно беше, че трябва да лежиш един ден на легло и малко скучно беше, но като има и други момичета може да си говорите.