Инсулинова резистентност - тема 4

• 27 454
  • 932
  •   2
Отговори
# 930
А, щом и от веднъж ти докарва дертове неразположения, няма смисъл наистина. Аз тая спирачка я нямам Grinning Ако проям да не е инцидентно се чувствам различно, разбира се, а съм се разглезила да ми е все добре. Но си е до мое решение, не да нещо друго.
И такива неща обикновено ям веднъж и до там - най-често на гости или при излизане по повод, а не да имам количество. Колкото са ми сервирали там и стига толкова. Вкъщи храната е каквато си трябва. Аз на картофи нямам наяждане, винаги мога и още, вкъщи не ми е оферта да ги готвя. Ще се огранича с малко ако наумя, но ще ми е неприятно че го правя. Нямам нужда от тая негативност.

# 931
Доколкото знам течна, и да е 30 %. Заквасената има май повече вгх. Аз слагам течна сутрин в протеина, заедно с буца масло.
Аз скоро пробвах кафето с краве масло и сметана.... ми няма по-вкусно нещо. За мен, де Satisfied
Това е голяма вкусотия. Аз пия разни варианти - с масло и сметана, с кокосово масло и сметана, с масло само. Винаги е разбито в блендер. Лъжица масло така в кафето - то плува отгоре и изобщо не е гот. Разбито е съвсем друга бира.

# 932
Много дълго време пиех кафето с краве масло. Супер ми беше, хич не съм го блендирала.
Но от известно време минах на нес и го пия със сметана.
Масло ям на резенчета, с черен пипер и люта чушка. Blush

Общи условия

Активация на акаунт