Живот на кантар - тема 7 - финал и след него...

• 119 221
  • 2 214
  •   1
Отговори
# 15
Мисля беше казала,че нейния племенник е приятел на Мартин

# 16
  • Сливен
Ех, чак сега видях новата тема. Хванах малко от началото, на предаването и сега пуснах - реклами. Иначе - сестрата на Вили, я помислих за нейна дъщеря, много си прилачат.

# 17
Е това ако не е сценарий е пълна идиотщина от страна на майка му

# 18
Може и да е сценарий, но може и така да си е свикнала с баничка и боза. Макар че не виждам нищо лошо в такава закуска, много слаби хора я хапват

# 19
Е как да не е лошо,бърз въглехидрат  супер мазен при това и докато баничката евентуално може да има истинско сирене,то бозата не носи нищо ценно - цялата закуска е просто празни калории.
И да го дадеш на човек,който 3 месеца е бил затворен на строг режим е пълен абсурд.

# 20
Може и да е сценарий, но може и така да си е свикнала с баничка и боза. Макар че не виждам нищо лошо в такава закуска, много слаби хора я хапват

Хапват такава закуска, но не всеки ден. То това е като с алкохола. Мнозинството хора употребяват, но не по бутилка всеки ден.

# 21
"Една красива дама с червена коса...." Мартин май сериозно се е загледал в Ани.

# 22
Тодор в хотел ли живее?
За детето си трябва да вземе мерки той. После ще е по-трудно.

# 23
Мисля, че ако запишат по един от семейството на всеки участник за втори сезон са запълнили квотата за участници.

# 24
Благодаря за новата тема 🤗.
Усмихна ме епизода,много ми харесва как им направиха равносметка и ги показаха и вкъщи.
Стискам палци Вили или Ани да спечелят утре,страхотна промяна и в мисленето,в Ани се съмнявах,но изглежда самоуверена и готова да се промени,осъзната.

# 25
Нансито със стайлинг трепач Joy

# 26
  • На Изток от Рая
Ако поне половината от участниците успеят за задържат постигнатото ще бъде голям успех за предаването и ще дадат добър пример за хората с наднормено тегло. По улиците е пълно с потенциални участници, но не всички са готови да се "разголят" пред камери и вместо това могат да се обърнат към специалисти, за да променят живота си.
На промото Сонай направо се е стопил

# 27
Нансито със стайлинг трепач Joy
Направо се стреснах, като погледнах към екрана. А как отваря уста да артикулира, страх ме е мандибулата да не се откачи по някое време.

# 28
Изцяло безсмислен епизод за мен, отидох да си върша друга работа. Можеше за десетина минути да им покажат семействата и да минаваме към същинския финал, но не - пълнеж си трябва. :/

# 29
  • София
Ти си мъж, предполагам от ника, Джорджо? Затова не ти е било интересно Simple Smile На мен ми беше супер, вълнувах се, ревах, надъхвах се... супер епизод беше Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт