Шпионират ли ви децата ви?

• 8 998
  • 146
  •   1
Отговори
# 90
На 16 отдавна вече не си дете. По скоро превъзбуден тийн.
А гаджето на таткото се опиянява от вниманието - детинска работа от страна на приятелката.

Не не се опиянявам нито го предизвиквам с къси рокли незнам от къде си го измислихте (богато въображение  имате ) обличам се прилично ,нормално за млад човек  , просто споделих а вие ме опрели чихте на каква ли не много жалко

Нема страшно, нова си още тука. Затва не си им свикнала на госпожите, ама де що е време, пред тебе е, немой се впряга.
==================
По темата - те вече нощните лампи и хладилниците ви ви шпионират, вие на децата кусури връзвате.

# 91
Търча да се поправям  Smiling Imp

В темата - Летни ритуали за стил, които носят радост всеки ден - Ялекса ни е споделила

"И аз съм така дойде ли лятото не мога да търпя прилепнали дрехи по мен най ми е добре с рокля и без бельо , незнам някой вероятно ще ме опонира че не хигиенично и морално но когато имам възможност прер повечето време съм така"

Ама роклите не били къси. Все си мислех, че с къси рокли човек се разхлажда лятото, а не като си маха бельото, ама явно е заради прилепналите неща, сигурно заради потенето Innocent

Както и да е, точно вкъщи сигурно най-вече се размотава така за радост на таткото и 16-годишния.

Да отбележа само, че точно летните материи много подчертават и показват носи ли се бельо отдолу или не, пък колкото и свободни да са дрехите.

# 92
  • Обран бостан ;)
Темата ме подсети за един филм:

Скрит текст:

Ще взема да си го пусна, че малко съм го позабравил. Wink

# 93
  • По света и у нас
Темата стана “какво още открихте за Ялекса по другите теми”, а тя защо се е разписала на лични, никой не разбира. Търси приятели май и да се прави на жертвичка по отделно на всеки?

Както и да е. Бънди, стига разнася тия фантасмагории за белокоси дедовци с 20 годишни мацки, не сме 95та година. Нито дедо може да тича като 20 годишен войник, нито има енергия за 20 годишна.
Стига пропагандирахте заблуди като холивудски педофили.

# 94
Ти пък сега, PriMadonna, това ни е шпионската тема, какво друго да правим в нея? Stuck Out Tongue

# 95
  • По света и у нас
Я кажете тук на колко от вас писа Ялекса?

За сега сме 2 - босилка и аз.
На някой дедо да са му пускали фъндък 😉?

# 96
И на мен ми писа.

# 97
  • Обран бостан ;)
Както и да е. Бънди, стига разнася тия фантасмагории за белокоси дедовци с 20 годишни мацки, не сме 95та година. Нито дедо може да тича като 20 годишен войник, нито има енергия за 20 годишна.

Не мога да си обясня с какво те ядосва поста ми.

Първо - ако беше си направила труда да гледаш поне трейлъра, щеше да разбереш, че филма е комедия.

Второ - който и мъж да има отношение с 20 годишна, това не е педофилия.

Нормално е мъжете да харесваме по-млади жени.
Нормално е това да ви дразни.
Това е живота, вече не сте "примадони" - свиквайте.

# 98
А на мен не, баси дискриминацията

# 99
Скрит текст:

Не мога да си обясня с какво те ядосва поста ми.

Първо - ако беше си направила труда да гледаш поне трейлъра, щеше да разбереш, че филма е комедия.
Второ - който и мъж да има отношение с 20 годишна, това не е педофилия.
Добре. Не е педофилия. Но ако е дърт мъж с 20 годишна, се води геронтофилия. Ако той прилича на козел или път тя прилича на овца, се води зоофилия. Да не издребняваме с термините обаче.
Нормално е мъжете да харесваме по-млади жени.
Това е живота, вече не сте "примадони" - свиквайте.
Даммм...

Нормално е жените да харесваме умни красиви богати мъже.

# 100
  • Обран бостан ;)
Даммм...

Не, мечтите на жените, особено тук във форума,  отдавна не ме дразнят. Wink

# 101
Даммм...

Не, мечтите на жените, особено тук във форума,  отдавна не ме дразнят. Wink
Доста нелогично ме контрираш, Бънди Rolling Eyes

Тук изобщо не се има предвид мечтаене Wink

# 102
Даммм...

А защо - "ВИ" ?
Аз съм беден. Това, че харесвате богати мъже с какво ме засяга?
Да му мислят те, богатите. Техните проблеми не са мои проблеми, нямам време и тях да ги мисля.
Да си се оправят сами, щом са богати, могат да си решават проблемите с пари. Даже тези с харесващите ги жени.
Trollface

# 103
Имам си всичко аз.
Каквото си наумя, постигам го.
Нито състоятелни мъже, нито млади ми липсват.
Гледайте си долче вита-та, че животът е кратък.
///
Шпионира ме детето ми - прослушва ме от разстояние дали спазвам дисциплина на ума и тялото. Висш шпионаж.

# 104
  • По света и у нас
Не ни дразни, че харесвате 20 годишни, защото вие харесвате и 40 и 50 годишни.
1.  Вие сте поослепели и виждате всичко в “Блър” като матираща бленда. Само много дълбоки бръчки могат да ви отблъснат.  2. Понеже вие изглеждате спаружени, спаружеността е нормализирана за вас, съответно нашите бръчки и спаружености са ви ОК.
Това за което те коментирам е , че малките патки са склонни да вярват на тези холивудски измишльотини и току виж се излъжат да се хванат с дедо, пък после ходят разочаровани вовеки….. а аз като добра стрина си ги уча момите да подбират по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт