Шпионират ли ви децата ви?

• 9 000
  • 146
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
О да често го забелязвам да ме шпионира когато съм в спалнята или излизам от банята сина на партньора ми , авно детско любопитство си мисля

Мхм...баш детско любопитство ще е ......

# 61
Обаче, на нея ѝ е доста забавно от факта. Това е доста по-притеснително.

# 62
  • Пловдив

23-26 годишна , мъж на около 40-42 ...син на 8-11 .......залагам 5 лева

# 63
  • София
Синът е на 16! Нещата са ........

# 64

Аз силно се съмнявам, че авторът е „тя“. По бих повярвала, че пише 16-годишното.

# 65
Важното е, че се ходи с роклички без бельо Innocent

# 66
Брррр, не знам гнусно ли е или гадно...

# 67
От къде прочетохте подробностите?

# 68
  • София
В други отговори на авторката. В темата за разведен мъж с дете.

# 69
  • По света и у нас
На 16 отдавна вече не си дете. По скоро превъзбуден тийн.
А гаджето на таткото се опиянява от вниманието - детинска работа от страна на приятелката.

# 70
На 16 отдавна вече не си дете. По скоро превъзбуден тийн.
А гаджето на таткото се опиянява от вниманието - детинска работа от страна на приятелката.

Не не се опиянявам нито го предизвиквам с къси рокли незнам от къде си го измислихте (богато въображение  имате ) обличам се прилично ,нормално за млад човек  , просто споделих а вие ме опрели чихте на каква ли не много жалко

# 71
Моите момчета не ме шпионират, но ми мрънкат като гледам голи сиси и задници на плажа. Малко на майтап е де, но забелязвам как ми следят погледа понякога и го отбелязват. Мен пък ми е странно щото на тяхната възраст аз гледах такива неща, а не кой какво гледа. В пред тинейджърска възраст са.

# 72
Защото още не са във фаза "пръч" и те осъждат дето гледаш различни женски обект от майка им. След 1-2 години ще прехвърлят фокуса.

# 73
  • Обран бостан ;)
Странна тема, на фона на факта, че като чукна зелената точка горе ми илиза, че само аз следя темата + Х скрити потребители, демек другите Х шпионират в темата. Wink

# 74
  • София
Да, децата имат една възраст на "морална полиция". Кой къде погледнал, къде отишъл, какво казал - помнят и критикуват всичко.

Общи условия

Активация на акаунт