След Ковид, локдаун и транспортна стачка за този випуск ДЗИ ще са като закачка - 12 клас - 2024/2025

• 39 457
  • 751
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Аз обичам организациите Blush Е, напрягат ме малко, особено, когато нещата не стават от първия път, но винаги накрая си струва резултатът и се чувствам удовлетворена.
Въпросът е, че тази година имаше много други неща преди самия бал - тежки изпити, очакване на резултати от тези изпити, неизвестност, стачки, ДЗИ 1 и 2, изпращане, концерти, други емоции, които съпреживявах с нея... и на моменти хич не ми беше до организация на самото парти за бала. Накрая и този неспирен дъждовен период тотално ме изнерви ....но все пак оцеляхме и се справихме. Hug Доволна съм, доволни са и хората, вчера ги прозвъни да им благодари за присъствието им и вниманието им към нея. Blush
Попътен вятър в света на възрастните желая на всички младежи и девойки!

# 736
При нас всичко мина чудесно, като изключим времето. Започнахме с украсата в 9.30 в събота и балоните от тему започнаха да гърмят.  На първия балон, абитуриентът си помислил, че сме толкова щастливи, че отваряме шампанско, но при следващите залпове, разбрал, че са балони.
Провалиха ни изненадата.
Той не е много по снимките, но все пак имаме.
Аз бях направила хапки за компания на просекото между 16 и 18 ч. Отказаха се да ходят на Александър Невски, но ние отидохме - потрес пълен беше - чалга, викове, димки, влекачи с балони ..
Дъждът спря и се снимахме и пред Шератон.
После се прибрахме и купонът започна.
Той се прибра в 6 часа сутринта, доволен как са изкарали. Разочарован беше само от Шератон - нискокачествена храна и напитки (най-евтиното вино на Домейн Бойар, неизвестни марки водка), а каквото са си поръчали допълнително е било на цени, по-високи от скъпите дискотеки.
Но беше доволен и щастлив, ние също!
Сега продължава маратонът от балове на приятели и започва едно весело, синьо лято!

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 09:25 от zigizagi

# 737
И аз не съм по сложните организации. Като Аманда съм. Обичам всичко да става бързо и на момента. Далечни планирания само ме изнервят и не ми носят нищо положително. На 24.05 му беше балът. Дойдоха двете баби вкъщи, да го видят облечен с костюма и да се почерпим. Няколко снимки щракнахме по градинките из центъра преди да дефилират по училища. За наш късмет, въпреки че беше адски студено, поне беше сухо. Приятел го закара до ресторанта, късно вечерта баща му отиде да го прибира, ресторантът беше на 30 км, после дискотека с приятели.
Роднинско събиране мисля да направя в края на юни. Тогава всички ще имат възможност да присъстват, а и ще са ясни резултатите от изпитите и с някаква увереност ще можем да съобщим в кой университет ще продължи.

# 738
Ние пък се справихме с балоните от Тему Hug и станаха супер снимки
Което беше голям+, предвид времето

# 739
  • Някъде в Европа...
И аз съм като Аманда. Сигурно е от зодията Simple Smile)))
😀 Лъвчетата знаем как 😀

Хепи, много благодаря! 😘 Приятели са се шегували, че спокойно мога да направя и ръководя туристическа агенция, но предложения за парти сгенция още не мо бяха правили. Без майтап, но на 25.05 една бивша съученичка ми писа да ми иска координати на агенцията украсявала масите и направила арката 😀..Е, ще я разочаровам като й обяснявам, че ползвах услугите на  фирма само за балоните и само защото нямаше да имам време да я направя сама 😁

Благодаря, момичета!
Аз просто съм си такава - обичам да организирам, развихрих се отрано, реално от януари месец подготвям тържеството, много детсйли умишлено пропуснах, просто защото е момче - а той ми беше дал пълен карт блснш за всичко, единствено държеше сам да си намери колата, която иска....Самата вечер въобще не съм била напрегната, не съм изпитвала безпокойство, знам, че "хората ми" са щури и ще се получи страхотно весело парти..Бях напълно освободена да се радвам на всичко случващо се в момента. Очите ми се пълнеха най-вече заради младежите - така се забавляваха, шегуваха се постоянно и с възрастните, баща ми им стана голям фен, по едно време се беше преместил трайно на техните маси 🤣🤣🤣
Виждах в лицата на всипки гости задоволство, оттам и пълната им отдаденост на забавлението и купона...

П.С. Далеч сте ми, иначе бих подарила цяла арка от балони, която в момента краси спалнята ми 😁 - черно, златно, бяло и прозрачни със златни конфети..това бяха цветовете на вечерта в заведението...

# 740
  • гр.София
Странно, а нашите са много доволни от храната в Шератон, както и от обслужването.Или просто нямат база за сравнение.Предполагам,че училищата са били в различни зали, нямам идея как са уговаряли и менютата.

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 10:19 от blanc

# 741
  • софия
Приятелка на дъщерята - НЕГ-че, беше доволна от храната в Шератон, но всеки е с различен вкус.

# 742
Браво  AIR, незабравим празник.
Нашият купон също беше на макс, но то не е само от организацията, а и от гостите. Просто сме заобиколени от такива приятели и близки. За което им благодаря.
Според сина ми и в Милениум е била хубава храната. Единственото, което ме издразни мен бяха тумбите отвън, свирещи кючеци и просещи от децата.

# 743
При нас малко пострада емоцията от това,.че училището по неизвестни още за мен причини се раздели на две в два различни хотела, но здраве да е.
Арка имам и аз, по-точно две колони Simple Smile ако някой има интерес. Жал ми е да я хвърля или спукам Simple Smile а ако беше хубаво времето, бих изкарала да си поиграят децата пред блока, а така ...не смея и да я предложа, не знам как някой би си я транспортирал,  но ако има интерес...

# 744
Хепи, дай снимки, за да се прецени дали може ли да се транспортира.

# 745
  • Отвъд алеята зад шкафа
Празниците минаха, сега се връщаме към делника и към предстоящите резултати от ДЗИ. Аз вече бленувам и морето, моето си място на плажа, с мента в ръка 😄

# 746
  • Варна
Здравейте!
Днес получихме потвърждение,че синът ми е спечелил карта за пътуване DiscoverEU . Знам че имаше деца, които миналата година пътуваха. може ли някой да разкаже по-подробно.

# 747
  • Някъде в Европа...
Празниците минаха, сега се връщаме към делника и към предстоящите резултати от ДЗИ. Аз вече бленувам и морето, моето си място на плажа, с мента в ръка 😄
5 дни ме делят от сутришните коктейли с ментата 😁, самаааа, предоволна и щастлива от всичко  минало. Дотогава - да вкарам в ред къщата и събера багажа 😈 ...

# 748
Да се преборим днес за математика? Или всички се отказаха ?

# 749
  • София
Нещо много било завряно това училище зад друго. Предполагам събралата се група деца е открила входа.

Общи условия

Активация на акаунт