Частни училища – информативно-дискусионна тема – 68

• 54 334
  • 751
  •   1
Отговори
# 195
Вчера излезе второ класиране на ПЧМГ минимален бал 80.5! Трето класиране предполагам няма да има?

# 196
Точките, необходими за ПЧМГ на второ класиране са точно с 10 повече от миналата година. На мен ми се вижда огромна разликата.

# 197
Кои частни училища имат прием слес 5 клас?

# 198
Вчера излезе второ класиране на ПЧМГ минимален бал 80.5! Трето класиране предполагам няма да има?
След второ, като останат места започват да се обаждат на следващите по резултат.
Точките, необходими за ПЧМГ на второ класиране са точно с 10 повече от миналата година. На мен ми се вижда огромна разликата.

Е , то тестовете не може да са абсолютно еднакви по трудност всяка година. Тази година бала в ДГ ще скочи с около 15 точки.

# 199
  • София
След второ, като останат места започват да се обаждат на следващите по резултат.

Е , то тестовете не може да са абсолютно еднакви по трудност всяка година. Тази година бала в ДГ ще скочи с около 15 точки.
за пети или за осми клас говорим?

# 200
За 5 клас децата над 80 точки са поканени за записване. Обаче пише че ще имат 3 паралелки, пък са поканили 104 деца.
Третата дата за тест съвпада с финала на МБГ. Тоест ... Догодина може да не сме на финала на МБГ, ако гоним и третото явяване в ПЧМГ.  Много сложно в тоя четвърти клас, значи

# 201
Кои частни училища имат прием слес 5 клас?

Почти всички. След 4-ти клас, час от децата се местят в СМГ или други училища.
Миналата година търсих място след 4-ти клас и навсякъде където звънях имаха свободни бройки.
Някои училища ги обявяват на сайтовете се. Други си правят вътрешни тестове след обаждане. Обадете се на тези, които сте харесали и проверете.

# 202
  • София
Аз не помня толкова висок бал за записване за 5-ти клас в ПЧМГ откакто следя училището. Предишни години 70т. сякаш бяха достатъчни за прием, сега последните поканени са с 80,5. Сигурно ще се откажат някои, които са приети на второ класиране за държавните МГ, но пак балът трудно ще падне под 78 като гледам концентрацията в този интервал.

Кога се очаква да излезе класирането за седмокласниците в ПЧМГ?

# 203
Здравейте. Бих искала да попитам някой, който е разтрогнал взаимоотношенията си с Иззи тази учебна година, дали вече е получил възстановяване на депозита си, че ние от седмици получаваме само уверения, че ще ни бъде възстановен, но пари - не.

# 204
  • София
Ахахахах, съжалявам . Историите за депозитите и Изи не са лъжа. Я ви върнат, я не... Все пак успех

# 205
  • София
Здравейте. Бих искала да попитам някой, който е разтрогнал взаимоотношенията си с Иззи тази учебна година, дали вече е получил възстановяване на депозита си, че ние от седмици получаваме само уверения, че ще ни бъде възстановен, но пари - не.

Прочетете си клаузите в договора относно възстановяване на депозита - посочен ли е срок и при какви условия се възстановява и ги натиснете настоятелно. Следваща стъпка - с адвокат. Не ги чакайте с добро.

# 206
  • Някъде Там

Кога се очаква да излезе класирането за седмокласниците в ПЧМГ?
На 9-ти вечерта ще е първо класиране 🙂 Има все повече желаещи всяка година и точките от изпита са по-високи за прием.

# 207

Прочетете си клаузите в договора относно възстановяване на депозита - посочен ли е срок и при какви условия се възстановява и ги натиснете настоятелно. Следваща стъпка - с адвокат. Не ги чакайте с добро.

Благодаря, вече сме уговорили среща с адвокат за следващата седмица. Разбира се, нямаме излишно свободно време, но категорично няма да оставим нещата така.

# 208
Благодаря, вече сме уговорили среща с адвокат за следващата седмица. Разбира се, нямаме излишно свободно време, но категорично няма да оставим нещата така.
[/quote]

Не очаквайте fair play от тази измамничка Доротея!  Научила е всички вратички и мръсни номера, то още договора й е такъв...

# 209
Никога не съм се интересувала от това училище, но ми е много интересно след цялата изнесена информация има ли още ученици и желаещи да се запишат? Ако да, не е ли достигнало поне нещо до тях или просто са в категорията на мен няма да ми се случи

Общи условия

Активация на акаунт