🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 300 975
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Сериозно ли се е появила така в ефир.. ужас. Изпуснала съм го, някой ще преразкаже ли дали е казала нещо интересно?
Скрит текст:
Извинявай, ама какво ѝ е на вида? Може да е всякаква, ама грозна и зле изглеждаща с дрехи, не е!
Това, което обяснява нещата беше, че каза, че на онзи етап е смятала, че с Мартин не може да има нищо. Водещата учтиво не я попита, а на този етап може ли, ами разни други ненужни неща говориха... Косара се държи като сърдита на всички.
Предвид, че по време на участието си в предаването е имала в пъти по-хубави тоалети, не мисля, че този е бил най-добрият избор. Гримът е направен топ, за мен тя е екзотична, има чар, просто считам, че този тоалет не е бил най-добрата опция. Можеше да подбере нещо друго. Затова казах "ужас".

# 136
Козара е като лачена, тунингована лелка, изчела поне книгите на Даниела. 😂

Колкото и да и вири носа, Роси снощи открадна шоуто и тя ще бъде запомнена с превземките и диалекта си- падение!

Роси се пусна по течението според мен. Нищо фатално не е станало, дори и да бяха продължили в една стая. И в живота се случват такива неща, свалка за една нощ, какво се възмущавате тук, не е на 15г. За мен бяха много сладки и естествени. Надявам се да избере Васил нея. Пък отвън ще се изясняват за синхроните. Адриана ме напряга само докато я слушам, представям си Васил, който е толкова обран...

# 137
За мен Роси не владее никакво изкуство на флирта, даже с преструването на билярда беше awkwardly фейк.
Видимо е, че е тревожна, тревожен тип реакция на случващото се с Васил/ а вероятно и с много други дискомфортни за нея неща. Склонна е към всякакви компромиси в момента, в който мъж е добър, мек и мил с нея, което ще я заведе към неприятни преживявания в бъдеще с манипулативни типове.
Като кученце е сладка и неопитна, а флирта, флирта... флирта е изкуство, но досега почти не сме имали качествени флиртаджийки в Ергенът. Ако се сетите за някоя, припомнете. (Евтиния флирт не се брои)

# 138
....флирта е изкуство, но досега почти не сме имали качествени флиртаджийки в Ергенът. Ако се сетите за някоя, припомнете. (Евтиния флирт не се брои)

От всичко, което съм гледала, веднагически ми изникна как Елена си постави краката в скута на Генчо Joy Пред тази съблазън и продуктово позициониране едновременно плюс физиономията на Маестрото, всичко друго бледнее! Simple Smile))

# 139
Ма тя Косето буквално и физически го вири тоя нос...не само преносно като Роса....

Вири Косето...
Аз си представям буквално, че може да бъде навирено нещо с шилест връх. Ферай и Даниела го могат чисто физически.
А Косара по смисъла на камбестата му форма може само да го натопчва нагоре.

# 140
Айгюл е качила стори,ще гостува в петък в преди обед

# 141
# 142
Учудва ме, че толкова много тук определят Роси за хубава, но Ок.

По-странно ми е, че явно се е наложило мнението, че е мила, невинна и добра.

За мен тя е една от най-злобните участнички този сезон и по нищо не отстъпва в това отношение на Люба, АМ, Косара. Много бързо сякаш се забрави, че точно тя беше коментирала, че Люба е най-грозната там и не ѝ понася гласа. Точно тя се беше заяждала с Александра и е имала редовно истерични пристъпи, които не са били излъчени, според абсолютно всички съквартирантки. Точно тя е разпространявала клюки и редовно е обсъждала негативно външността и поведението на останалите там.

Съчинява си сама разни филми за целувки и се мисли за нещо по-специална. А че е проста си пролича много от поведението ѝ след предаването.

# 143
Ма тя Косето буквално и физически го вири тоя нос...не само преносно като Роса....

Вири Косето...
Аз си представям буквално, че може да бъде навирено нещо с шилест връх. Ферай и Даниела го могат чисто физически.
А Косара по смисъла на камбестата му форма може само да го натопчва нагоре.

Направо врат ще счупи туй моме от вирене на носа....Laughing

# 144
Айгюл е качила стори,ще гостува в петък в преди обед

Не я харесвам, но за разлика от другите може да върже 2 изречения. Очаквам да се представи добре.

# 145
Щом Ферай се представи прилично в Надкаст, от Даниела очаквам добро представяне, стига да не заложи само на реклама.

# 146
Telesilla, това е по думи на други участнички, които не са безпристрастни. Коментарът, че е казала, че Люба е най-грозна там беше пуснат в спойлерната тема, нямаме го доказано. Това за гласа си го каза, то и тук доста се обсъждаше. Ясно е, че не е толкова невинна, но няма как да приема като факти неща, които не съм видяла или чула, особено казани от култа на АннаМария.
 Прави ми впечатление как въобще не се обърна внимание, че Люба и Виктор спаха в една стая. Сигурно го мислим за безопасен.

# 147
Мартин, който сам е казвал, че е изневерявал нееднократно, бил “много моногамен”. 🤣🤣🤣

# 148
Скрит текст:
Учудва ме, че толкова много тук определят Роси за хубава, но Ок.

По-странно ми е, че явно се е наложило мнението, че е мила, невинна и добра.

За мен тя е една от най-злобните участнички този сезон и по нищо не отстъпва в това отношение на Люба, АМ, Косара.
Много бързо сякаш се забрави, че точно тя беше коментирала, че Люба е най-грозната там и не ѝ понася гласа.
Скрит текст:
Точно тя се беше заяждала с Александра и е имала редовно истерични пристъпи, които не са били излъчени, според абсолютно всички съквартирантки. Точно тя е разпространявала клюки и редовно е обсъждала негативно външността и поведението на останалите там.

Съчинява си сама разни филми за целувки и се мисли за нещо по-специална. А че е проста си пролича много от поведението ѝ след предаването.

По мои спомени само гласа й беше коментирала или поне това бе излъчено. Но дори и да го е казала за Любомира, макар да не й прави чест, донякъде е обяснимо. На пръв поглед и на мен Бубето ми изглеждаше, не бих казала чак грозна, но може би невзрачна. А сега ми се струва една от най-хубавите този сезон.

С някои изключения всички момичета са доста симпатични или поне докато не си отворят устата. Но определено бих отличила Ивет, Роси, Анета, Любомира и Косара (макар да не е мой тип хубост). Ферай също изглежда добре или по-скоро пластичния й хурург си е разбирал от работата. Пък Анна-Мария ме изненада приятно с рисуването и писането си.

# 149
Telesilla, това е по думи на други участнички, които не са безпристрастни. Коментарът, че е казала, че Люба е най-грозна там беше пуснат в спойлерната тема, нямаме го доказано. Това за гласа си го каза, то и тук доста се обсъждаше. Ясно е, че не е толкова невинна, но няма как да приема като факти неща, които не съм видяла или чула, особено казани от култа на АннаМария.
 Прави ми впечатление как въобще не се обърна внимание, че Люба и Виктор спаха в една стая. Сигурно го мислим за безопасен.
И аз не вярвам на пристрастните мнения на АМ и приятели. Дори да е казала Росица, че Люба е грозна наистина, съм сигурна, че какви ли не обиди и обсъждания е имало зад затворени врати или на ушенце, от всички или поне повечето момичета. Все пак чухме и че Ферай е куче и какво ли още не, когато се отделяха момичетата и мислеха, че не ги записват. Представете си, ако бяха излъчили и някой разговор от седянките им по стаите вечер.

Общи условия

Активация на акаунт