🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 300 983
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 120
Благодарско за новата тема! Абе имам усещане като чета част от коментарите, че или съм в някаква тема на девици и монахини ( Все пак шоуто не се казва Тучни Манастирски Полета, а Ергена ), а друга част от коментарите изглеждат като написани от управителния съвет на пластичните хирурзи. Няма значение в една жена дали има малко коремче, орлов нос или равна талия, ако тази жена инстинктивно владее изкуството на флирта и повече от него.  Защото това може и да се научи, но в повечето случай или го имаш или не в себе си. А видяхме, че Роси с цялото си притеснение, свенливост, особен емоционален характер ГО владее. И това се усети още в епизода с картинга. Освен това никак не е глупава. Почувства, че е някакъв втори избор или трети може би, но не се отказа, а се остави на преживяването и женската си природа. Без много напън, но с точните оръжия да впечатли един мъж. И се случи. Ако Васил послуша инстинкта си , а не разума е възможно и навън да продължи и да има смисъл. Ще видим. Но определено Роси ама никак не е за подценяване - нямаше вулгарност в действията и, а опасна и привличаща необиграност. Което повярвайте ми мъжете ценят. Щото колкото и да сънуват фатално обиграни мацки с номера - се женят там където има останала все пак някаква невинност. Което не означава, че секса няма да е интересн и вълнуващ. Напротив.

# 121
Направи ми силно впечатление, иначе си е със вирнатия нос до тавана, най-красивата, най-добрата и така нататък.

Ни едното, ни другото.🤣

Много й личи, че е чела тази тема и в социалните мрежи - сърдита на всички и вирнала носа...ъгейн. 😂

# 122
Говори с малко думи и кратки изречения, за да контролира диалекта Stuck Out Tongue Winking Eye Останалите, особено Жоро барманът, помагат като отговарят преди нея. С Мартин били само приятели. Костюмът ѝ стои чудесно.

# 123
  • Варна
Да, много дразнещо се включваше на зададен въпрос към Косара. Педераска работа.

# 124
Възможно е наистина Васил да е женен с дете. Косара много пъти повтаря, че не е  бил искрен.

Първо обвързан, сега пък женен с дете. 😁

За мен лично няма съмнение, че Мартин и Даниела да били интимни. Той затова и “прогледна”.

# 125
Не мога да разбера всички съветват Роси  да има самочувствие, но ако друга има самочувствие, защо пък го има, на важна ли се прави, вирнала е нос..
Чухте ли,че Роси само и само някой да я забележи, е казвала, че и на Мартин е съгласна. Това момиче или е била готова на всичко за ефирно време, или е  била загоряла.

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 12:58 от Anvelope

# 126
Това, че всички клявки се държали добре с ергените, КоЗарката го олицетворява с “аз искам да стигна до финал”.
Момиче, хайде и тълковния речник да почваш да четеш от време- навреме.

# 127
Благодарско за новата тема! Абе имам усещане като чета част от коментарите, че или съм в някаква тема на девици и монахини ( Все пак шоуто не се казва Тучни Манастирски Полета, а Ергена ), а друга част от коментарите изглеждат като написани от управителния съвет на пластичните хирурзи. Няма значение в една жена дали има малко коремче, орлов нос или равна талия, ако тази жена инстинктивно владее изкуството на флирта и повече от него.  Защото това може и да се научи, но в повечето случай или го имаш или не в себе си. А видяхме, че Роси с цялото си притеснение, свенливост, особен емоционален характер ГО владее. И това се усети още в епизода с картинга. Освен това никак не е глупава. Почувства, че е някакъв втори избор или трети може би, но не се отказа, а се остави на преживяването и женската си природа. Без много напън, но с точните оръжия да впечатли един мъж. И се случи. Ако Васил послуша инстинкта си , а не разума е възможно и навън да продължи и да има смисъл. Ще видим. Но определено Роси ама никак не е за подценяване - нямаше вулгарност в действията и, а опасна и привличаща необиграност. Което повярвайте ми мъжете ценят. Щото колкото и да сънуват фатално обиграни мацки с номера - се женят там където има останала все пак някаква невинност. Което не означава, че секса няма да е интересн и вълнуващ. Напротив.
Какво го е впечатлила, на Васил просто му остана една върната роза и я даде на Роси. За финал му трябваха две момичета, от трите останаха Роси и Ади. На мен през цялото време на срещата им ми беше неудобно от това, че на тях им е неудобно - не знам как по-ясно да се изразя. Това в добавка с оскъдния речников запас на Роси, която говореше предимно с възклицания и харесваше това, което Васил казва още преди да го е казал! Не знам дали ви направи впечатление когато Васил подаде кутийката на Роси с бижуто как веднага я предупреди, че това не  е пръстен, явно да не си въобразява някои неща - беше доста "криндж" както е модерно да се казва. На Васил си му харесваше Косара и сега тези двете девойки просто запълват екранно време. Иначе и Косара и Роси и Ади са си красиви и млади момичета, всяка по своему очарователна и им желая да си намерят половинките. Косара обаче с тази обвързаност с майка и на тази недетска вече възраст не я виждам с успешна връзка, майката стои отзад и командва и съветва постоянно...

# 128
Роси си е много добре. Без корекции. Има индивидуалност, има си и лице - истинско.

Изумяватт ме коментарите че била грозно защото носът й бил еди какъв си. Повече ви харесват кълцаните носове ли, при които всички лица изглегдат еднакво .
На мен защото не. Втръснало ми е да гледам едни и същи физиономии, разкроени и кълцани, и да се опитвам да разпозная кой стои зад поредната универсална маска. Много е тъжно да нямаш индивидуалност, много.
Аман от прояви на ниско самочувствие и комплекси болни, които се прехвърлят и на другите, които хал хабер си нямат от нечие чужди комплекси, а и не ги интересуват Sunglasses

Абсолютно подкрепям!
Носът, ушите и брадичката и за какво още там би се хванал човек не отговарят не нечии или някакви стандарти и край, не била хубава. Изобщо... какво е това гледане на фрагменти - Лицето е една цялост и много от пластичните операции са несполучливи именно защото е мислено "на парче". Роси има хубаво лице и този нос му отива, а на нея придава индивудалност. Едни уши не могат да направят някой кой знае колко по-грозен или по-хубав, нейните са нестардартни, но някак сладко й отиват. Аз имам забележки само за начина, по който си прави косата и по-специално бретона, може да се измисли нещо, което не я прихлупва.
И по повод на великото самочувствие - тя поне има такова, че да застане с интинското си лице.

# 129
Оле, майко, още 9 страници за четене!
Хареса ми срещата с Роси. Тя много ръкомаха, но според мен е, че не е свикнала с камерите и идеята, че ги снимат постоянно.
Васил ѝ направи услуга, че не позволи да си легнат заедно.
Ади ми е като латерна и има писклив глас, иначе ми е симпатична.

# 130
Ма тя Косето буквално и физически го вири тоя нос...не само преносно като Роса....

# 131

Не знам заради камерата ли е, но в лице изглежда като бухнала мекица.

# 132
  • България
Скрит текст:
Сериозно ли се е появила така в ефир.. ужас. Изпуснала съм го, някой ще преразкаже ли дали е казала нещо интересно?
Извинявай, ама какво ѝ е на вида? Може да е всякаква, ама грозна и зле изглеждаща с дрехи, не е!

Това, което обяснява нещата беше, че каза, че на онзи етап е смятала, че с Мартин не може да има нищо. Водещата учтиво не я попита, а на този етап може ли, ами разни други ненужни неща говориха... Косара се държи като сърдита на всички.
Аз я намирам за грозна от първия епизод. Чудя се от три месеца какво ѝ харесват хората, но не питам и не търся обяснения.

# 133
За мен този цвят не отива на тена (или фон дьо тен-а), абе на лицето на Косара. Иначе е хубав костюмът.

# 134
Аз я намирам за хубава Роси, просто по нестандартен начин. Има някакви черти, които поотделно минават за непривлекателни, но някак си при нея се хармонизират и с правилния грим и прическа си е доста симпатична. А и краката ѝ си ги бива, много мъже това ги впечатлява. Интересно ми е колко е висока.

Роси с намусена физиономия и вързана коса, и Роси с усмивка на лицето, и пусната коса, буквално е две различни момичета. Не е красива, но като се усмихне има много приятно излъчване и е много лъчезарна, и чаровна.

Общи условия

Активация на акаунт