🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 428
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 2 715
  • София
Едвам ви изчетох. Много настроения, интересни, забавни и контрастни.

Изгледах Преди обед. Извинявам се много, но не разбирам как е възможно всички в студиото да сочат Даниела с пръст, че не била влязла за любов. То е ясно като бял ден, че тя е вкарана (вкарана, не влязла), за да се популяризира. Николов да не се прави на ощипан. Поставяха книгата и тезите ѝ в сцени. Дадоха ѝ лаптоп, че да си пише новата книга, докато е в предаването. Книга, която още по време на излъчването, удобно се оказа завършена, редактирана, странирана и отпечатана!?! Темите от тази книга бяха минирани в цялото предаване, изобщо наративът на шоуто се въртеше около това. И Мартин, и Васил (и от време на време и някоя участничка) бяха съгласни с тезите ѝ и неведнъж я “валидираха”. И после: “Мартин изнесе шоуто” 😀 Ами не е вярно, Даниела го изнесе. Или, хайде, поне - двамата заедно го изнесоха.

Мартин също не е влязъл за любов, по думите на Николов. На него е било разчитано да внесе скандалния елемент и да води сюжетна линия, подобна на миналите години.

Но виждате ли, сега се оказва, че само за Мартин е възможно наистина да се е влюбил, и “много да го боли”. Докато не, при Даниела просто не може да се е случило същото. Мхм, баш! Пристрастност до краен предел.
Сериозно не е окей телевизията и/или продуцента да заема(т) страната на когото и да е от двамата, с тези нарочно монтирани кадри, които насочват към лъжите ѝ, с този разобличителен скриншот със съобщения, който Николов държеше подготвен за показване.

Също водещата задаваше въпроса за секса на всички, само за да може да го зададе на Мартин и Даниела, подготвяйки за конфликта на различните им отговори, и така да насочи още повече симпатиите към Мартин.

Обаче, освен тях двамата, никой не е бил в тази спалня и това легло. Как да кажем кой лъже? И двамата може да лъжат. Тя не иска да развали имиджа, че се е дала твърде лесно - този детайл не пасва на линията на поведение, която държа. Той пък не иска да изглежда балъка, който дава всичко и скача с двата крака, без да са били интимни, уважавайки нейното “твърде рано е”.

# 2 716
Така се доказва то, че жена излизала с когото си пожелае...
Мартин, понеже с никоя не е излизал, нали. Само вечерта преди да отпътува е правил с*кс с Йоана, което и потвърди.

И има очи да се обажда. Нахалник

# 2 717
Какво ще в попилее Мартин ? Той сам се закопава в момента … голям зор да се влачи по кръчмите и да участва в чалга клипове . Беше ми готин и забавен до един момент , но с тези обиди към Даниела ми опротивя , много долен и отмъстителен е .

# 2 718
  • Варна/Амстердам
https://www.instagram.com/p/DJ_v8ifIeU-/
Моите момичета! И накрая всички са Мартинки!

Мартин тук е като Милко Калайджиев с „пиленцата на батко“ – само дето вместо да ги пее, ги събира. Където и да се обърне – цвърчене, ахкане, клюткане. Фенките му на ята, с пера и без спирачки. Все едно е отворил люпилня за жени, готови да припадат при всяка негова полуусмивка. Trollface
А той – гледа с онзи поглед на човек, който знае много добре, че не е батко, ама му харесва да го играе. Само микрофон му липсва и да извика: „Аре сега пиленца, едно хорце около батко ви Мартин!“

# 2 719
На мен ми се затвърждава мнението, че Мартин е супер компания за маса, но не бих искала близки отношения от никакъв род с такъв човек. Очевидно инатлив, агресивен, иска да мачка, гаслайтер от класа, безкрайно ревнив, обсесивен, и очевидно с много травми и емоционален багаж.

Иначе за парти и повърхностно познанство колкото да пиете от време на време по нещо и да се забавлявате супер ме кефи.

# 2 720
Силвия как се е присламчила , тошкова достойнство да няма 🤡
Мартина още ли е с женения и възрастен земеделец?

# 2 721
И за маса не става, и там трябва да седиш на тръни. Ако го жегнеш, дори без да искаш, пред цялата маса ще ти спретне сеира, който днес спретна.

Мартина още ли е с женения и възрастен земеделец?

Моля? Невъзможно, само Даниела в цяла България е толкова долна.

# 2 722
Ситуацията е  две чучела се дрънкат.
Майката и бащата на Мартин копаят бункер в момента. То е ясно,че Даниела не е единствената.
Таз година предаването е уникално, скандалите са извън него.

# 2 723
Всичко това в сутрешния блок ли го казаха?

# 2 724
Надкаст с Вики е скука... нищо ново и интересно. Би било  много интересно да направят надкаст с Н. Николов, явно не му стигна време в ПО да разкаже всичко, което искаше. Но едва ли ще го направят.
На мен изобщо не ми е скучен и Виктор се представя много добре. Върви му приказката, разказва интересни неща.

# 2 725
На мен ми се затвърждава мнението, че Мартин е супер компания за маса, но не бих искала близки отношения от никакъв род с такъв човек. Очевидно инатлив, агресивен, иска да мачка, гаслайтер от класа, безкрайно ревнив, обсесивен, и очевидно с много травми и емоционален багаж.

Иначе за парти и повърхностно познанство колкото да пиете от време на време по нещо и да се забавлявате супер ме кефи.

И аз като Мама Ксения да кажа – Марто има и багаж! Коя нормална жена ще развива отношения под дамоклевия меч на нотариуската.

# 2 726
  • Варна/Амстердам
Това днес си беше апогеят на предаването… поне в очите на Ники Николов, който гледаше Мартин така, сякаш му е открил антибиотик срещу посредственост. Само дето вместо микрофон му трябваше букет и пръстен.
А аутфитът му? Барнал се като жабок, избягал от модно блато – с онези зелени маратонки, дето крещят: „Искам да съм стилен, ама не знам как!“ Чакаш всеки момент да скочи и да изквакне: „Мартине, ти си моят принц, само ме целуни!“

# 2 727
Даниела си е повярвала, че е много умна. Даже има самочувствието да пише книги. Ако беше умна щеше да се прави на скромно и умно момиче, но тя носи гените на поколения наред бедност и духовна нищета. Подозирам, че майка й е щяла да се разграничи от възгледите за живота на дъщеря си. Иначе би излезло, че майката я е възпитала в този грозен материализъм. Самата Даниела каза, че майка й е семпла женица. Нещо такова подозирам, че искаше да каже продуцента.
И все пак явно някой доста силен стои зад нея, защото самочувствието й определено не се дължи на постижения или интелект. Като знам нивото на днешните богаташи, изобщо не се изненадвам, че някой такъв се е влюбил в нея.

# 2 728
И на мен не ми беше скучно предаването с Виктор. Обясни ми много неща, дори ми стана жал за него, че се  е излъгал да участва.

# 2 729
За мен Даниела е влязла освен да популяризира книгата си и да натрие носа на любовника, който и да е той. Искала е да я валидира, той си е седял с жена си и както всяка любовница прави отмъщава като се забърка с друг, понеже жененият няма какво да направи без да разбере жена му. Той през това време е звънкал на сестрата, тя и предаде, че той е готов на всичко да се върне и тя си го е приела. Може паричен да е бил въпросът, или имотен по-скоро щом след това търсеше помещение да наема за нещо си. Даниела е играч, Мартин е използван. Той сам си се вкара в тази драма като не послуша никой. Няма какво сега да пръска жлъц в ефир срещу нея. Тя казва каквото и е удобно, който иска да вярва.

Общи условия

Активация на акаунт