🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 102
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 3 930
Добре, сменям темата, хайде пак Дани. Смятам че лъже демонстративно и е манипулира много изгодно. 😉
То стана много монотоМно. Дани, та Дани.
Аз искам за Мартин пък.
Кой каза, че бил секс машина? Все последна научавам.
Оня ден в звездната тема пък за атрибута на Джъстийн Бибър писали. Викам вие откъде знаете?
Имало факти,фотки.
Та докато е време аз да се уверя за Мартин докрай.

# 3 931
  • Stockholm
Изговорихте ли го вече за тричането Joy

Към думичките, които ни се натрапваха в предаването като валидиране, мъжка и женска енергия, бохеми, смучи, джиприсанти, Мърчин, гривня, мазонет и т.н. добавам и  изговорихме  . Joy

# 3 932
Добре, сменям темата, хайде пак Дани. Смятам че лъже демонстративно и е манипулира много изгодно. 😉
То стана много монотоМно. Дани, та Дани.
Аз искам за Мартин пък.
Кой каза, че бил секс машина? Все последна научавам.
Оня ден в звездната тема пък за атрибута на Джъстийн Бибър писали. Викам вие откъде знаете?
Имало факти,фотки.
Та докато е време аз да се уверя за Мартин докрай.
Ем, разбирам те, обаче другата тема, която се подхвана не е особено готина, и само това измислих, сори.♥️

# 3 933
1000 % Мартин не е бил влюбен и никакво сърце не му е розбито. Нито е възнамерявал да гради семейство с Даниела както и тя не е. Кое го е подпалило така тогава? Даниела каза, че тя му е била дузпата. Дали това? Ако е планирал да го играят известно време влюбени, а тя го е изритала  ....без да го валидира даже? Може да е отлагала волидацията за в София, а после да му е била шута?

Когато Косара и Мартина го подкачаха, че е мъж под чехъл, визирайки хавайската ризка, той им отвърна, че са си сбъркали отбора. От тогава съм 100% убедена, че той беше там да надцака другия(те) ерген и просто да си пробере материал за навън у кръчмата. Можеше и да не е Даниела, той просто избра тази, която подпали фитила на другите парцалеси, изгони онази дето го познаваше и почна по плана си. Мартина също смятам е там по негова идея, тоя е толкова безкрупупулен, че нямам думи.

# 3 934
Представям си ако дани беше отговорила не успяхме защото Мартин беше пил твърде много алкохол Mask

# 3 935
Аз пак ще се върна към НН, защото ме потресе колко е долен. Та, да питам: него ли бяха изловили папараци с една бивша водеща на едно старо модно предаване?
Колкото до Мартин - очаквам утре да се закопае съвсем.

# 3 936
Ники Николов имаше връзка с Радост Драганова много време.

# 3 937
Променила се на 23-24 години към това, което е сега. За нея не е проблем, че богат мъж може да е дебел и грозен. Богатите били грижовни, силни. 70 процента е от опит това достигане до тези изводи.
Преди години се занимавала с дрехи и имала богато гадже. Но нямала време за него. Той я попитал – ти колко изкарваш на месец и тя му казала 3500. Той й се изсмял и казал – ще ти дам двойно повече, трябва да се виждаме по-често. За нея мъжете изкарват повече пари от жените и по-лесно. Пушели си пурите, пиели си уискито и парите валят. Тогава разбрала, че нямало смисъл да се прави на мъж и да работи къртовски труд.

Ето го, значи, момента на превъплащението, около 23-34 годишна възраст. Мъж й предложил да я купи (купи времето й) и тя се отказала от финансова независимост. Оттам насетне от спонсор на спонсор, що да се мъчи жената, да не е мъж, я? Те да се мъчат, пък жените да им дават ценното си време срещу заплащане.
Апропо, тия нейни 23-34 години не се ли връзваха с гаджето със запорите?

Това, че изкарвала по 3500лв и не е била кой знае колко „богата“ според собствения си аршин как се връзва с изказванията й че има винаги супер бизнес идеи и не е рекла, не ги е развила и изкарала добри пари?

# 3 938
И го хванала в крачка с Кристин Несторова.
Заживял с нея и ѝ обещал предаване.
Към днешна дата едва ли са заедно.

# 3 939
Не е казала, че за нея не е проблем мъжът да е дебел и грозен. Каза само, че един мъж може да е дебел и грозен, дори да няма пари, тоест това нямало връзка с финансовия статус.

# 3 940
О забравих, че каза, че си имала спестявания ... със запори за 200к някак си и спестявания има.

# 3 941
Аз не и вярвам много на Данка, но поне тече мисъл, пък дори и да е фалшива. Доколкото разбрах Мартин е станал ужасно параноичен и е трябвало да се обяснява за всяко нещо, прочетено в жълтата преса, което я е отказало от връзката им. Записано е в петък когато я нападнаха в ефир. Все пак умее да запазва самообладание, каза само, че са се събрали 15 човека, които не я харесват да я нападат. Ами вместо да я изложат и направиха услуга. Аз Мартин го разбирам, обиден е, но момите какво напъваха жили не го разбирам. АМ да не се мисли за по-добра партия или пък Марта. За Клаудия съвсем не разбрах какво търси там, освен да поглежда в камерата като сурикат друго не видяхме от нея. Тя и Роси бяха на финал по случайност и не знам какво имаше да кажат там.

# 3 942
Излезе, че "слабите" мъже изневерявали повече от силните, защото силните влагали тази енергия в работа, то като работиш по 18 часа на ден, не ти остава време и сили дето вика.

Те богатите са известни с това, че работят по 18 - 20 часа на ден. Като го гледам този, който се спряга за неин любовник, МарЧин и други такива, направо пръстите са им окапали от работа. Интересното е, че преди това обясняваше колко лесно изкарвали пари мъжете - познанства тук там и хоп - парите били изкарани. И не им се налагало да работят, като луди, като жените. Пак се оплете с глупости.

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 20:37 от Lady Cassiopeia Duval

# 3 943
Изгледах целия каст на Даниела и към края, темата за децата ми се стори доста странна. Според нея, децата, които израстват в бедни семейства, са много по-амбициозни, мотивирани и успешни. Затова трябвало родителите, които имат пари, да си живеят живота, а пък децата да бъдат оставяни да се оправят сами.

Мога да се съглася, че деца от по-бедни семейства могат да са по-мотивирани и амбициозни да постигнат нещо от разглезените мамини синчета и щерки. Всъщност този дуел сега е между маминото синче Мартин, на когото родителите май още дават и дундуркат, и момичето с бедно потекло Даниела. Само че каква амбиция е показала тя? До там да е намерила как да я издържат чичковци, както Мартин го издържат мама и тате. Все чужди пари се усвояват.

# 3 944
  • # супернатурална #
Представям си ако дани беше отговорила не успяхме защото Мартин беше пил твърде много алкохол Mask

Grinning

Ай, сакън! Представям си го как скача целия зачервен и хваща първата попаднала му от диванчето да се доказва какъв мъж е, водещата му вика, ама ти не си пил, а Мартин отговаря "шма обидиш"

Общи условия

Активация на акаунт