🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 065
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 3 945
Параноичен е щото Данка се оказа от неговото тесто и му нарушава целта да излезе с излъскано реноме от предаването. Как пък случайно си станаха дружки с добричката Марти, с която имат общ враг в лицето на Емануела. С Николов е имал уговорки също и сега в ПО тоя цирк беше да я сгазят Даниела, използвайки противоречивия й образ.

# 3 946
Била по хавлия и изкъпана като записвала видеото за кастинга. Разбра се фетиша на НН.

# 3 947
Аз пак ще се върна към НН, защото ме потресе колко е долен. Та, да питам: него ли бяха изловили папараци с една бивша водеща на едно старо модно предаване?
Бе аз не съм папарак, ама преди години обядвахме на съседни маси в ресторанта на Панчарево...

# 3 948
Дотук само ви четях, не съм се включвала активно в дискусията, както минали сезони, но след скандалния ПО и подкаста днес с Даниела нямаше как вече. За мен това беше категорично най-интересният подкаст и единственият, който изслушах от начало докрай. Даниела е интересен антигерой и Неделчо правилно каза, че тя изнесе целия сезон, а не Мартин. Хареса ми поведението ѝ в надкаста, добре изглеждаше, добре говори и на момчетата също им беше интересна като събеседник. Получи се добра дискусия, захапаха се малко с Неделчо, като според мен тя направо го затапи на два пъти. Питаха я за всички злободневни теми, с изкл. за името, тя отговори за мен искрено, единствено за гривната и колието смота обяснението, но за мен това е несъществено.

Това, което е обаче, е фактът, че според нея Мартин се е търсил причина да се разделят и то главно заради целият хейт и негативен медиен отзвук за нея – първо защото го измества него от фокуса, и второ – защото той нито е толково категоричен, нито толкова влюбен на какъвто се правеше. Даниела каза, че са ходили заедно на дискотека, като аргумент, че се е опитала да се впише в неговия живот. За въпросния 8 март и Инстанбул, каза че го е чакала да направи планове за тях двамата, той си е предпочел приятелите и дискотеките, и тя е отишла с Бачорски, след което му се обажда от там, неочаквайки такава силна негативна реакция. Не знам дали точно 8 март нямаше поредица от сторита от Джанъм на Мартинките и той... Някой ако му се рови, имаше някакви скрийншоти. Отделно репликата му, че „неговата жена не може да ходи някъде без той да знае“ не знам за коя жена е приемлива.

Даниела каза, че той се е виждал след прибирането им от Шри Ланка с Йоана, което някак си никак не е трудно за вярване. Също че именно той е човека с полови контакти с „бивши“ два дни преди заминаването им, казано от неговата уста в ефир.

За финал, за мен Даниела и Мартин играят една и съща игра от двете различни страни – щедрият и богат, по-умен и голям мъж, който осигурява всичко и задоволява прищевките и отсреща – жена, която трябва да е хубава, спокойна, премерена и с лек и приятен характер постоянно. Само че Даниела играе играта много по-добре от него, в известен смисъл дори смятам, че тя го наигра. Просто защото той не ѝ е таргет, тя самата каза в надкаст, че иска спокоен и улегнал богат мъж, Мартин не мисля, че е което и да е от трите. И въобще от тук нататък не виждам коя жена над 20 ще се хване с него след това своеобразно харакири, което си направи в ПО. Тия номера със следенето, ревността и манията за контрол срещу сепаре в Джанъм сигурно минават пред 19-20г. Йоанки и то пак за кратко, но няма голяма жена, която да е съгласна мъжът  ѝ да търка сепарета цяла нощ, пардон да „работи“, нали така беше казал – застъпва нощна смяна човека, и да го няма по цели нощи, пък отгоре на това да се пеняви, че не му отговаря веднага на съобщенията. Параноичен, ревнив, отмъстителен – все лоши качества, които само ще се задълбочават с възрастта. Пък Даниела сама няма да остане, това е сигурно.

# 3 949
  • Stockholm
Аз пък мисля, че Мърчин никога не е бил готов да покрие критериите на Данка  за издръжката и да си стоят заедно дОма в малкото моменти, когато не са на пътешествие. Това си го знаеше от началото. Но искаше да я повалидира няколко пъти, което постигна, когато по негова инициатива заживяха заедно в Шри Ланка. Вече в София си е търсил начини да я разкара, ако тя не е съгласна  на неговите условия- всяка вечер купони и без солидна месечна издръжка.  Да не говорим какво е чул за нея в София, пък и родителското тяло...

Н.Н. е другият голям балък, тотално изманипулиран от Мърчин, върза му се на всичките користни и угодни само за него идеи. Освен хонорар, Марчин получи допълнителен лукс, ресурси за подаръци и безплатен секс. А Н.Н. го нарича най-точния човек, който познавал Joy  Не видя също как подло дисквалифицира другите два ергена и му съсипа предаването. Режисьор и сценарист беше Марчин  Joy Joy При Тушев, който също е личност от психопатичния сектор, едва ли щеше да се получат тези своеволия и манипулации на участници.

# 3 950
Каква е тази работа всяка вечер при 15% участие, да не е Връзка с клиенти?

# 3 951
Изгледах целия каст на Даниела и към края, темата за децата ми се стори доста странна. Според нея, децата, които израстват в бедни семейства, са много по-амбициозни, мотивирани и успешни. Затова трябвало родителите, които имат пари, да си живеят живота, а пък децата да бъдат оставяни да се оправят сами.

Мога да се съглася, че деца от по-бедни семейства могат да са по-мотивирани и амбициозни да постигнат нещо от разглезените мамини синчета и щерки. Всъщност този дуел сега е между маминото синче Мартин, на когото родителите май още дават и дундуркат, и момичето с бедно потекло Даниела. Само че каква амбиция е показала тя? До там да е намерила как да я издържат чичковци, както Мартин го издържат мама и тате. Все чужди пари се усвояват.

Аз не казвам, че не е така до някаква степен. Казвам, че няма как родителите да имат пари и да оставят децата си сами да се оправят. Много силно се съмнявам, че богати родители няма да дават купища пари за частни уроци, школи, курсове, тренировки, летни лагери, големи партита за РД и всичко друго, което имат останалите деца, дори и да са от семейства с не чак толкова големи възможности. Да не говорим, че децата на мъжете от ранга на тези, в които тя се цели, дори не учат в държавни училища, а директно влизат в частни, заради среда и т.н. Разбира се, не я съдя за тези изказвания, защото тя няма деца и няма как да знае тези неща. Но покрай приятелите си Бачорски, с времето ще се научи. Тя щом още от сега гледа в купичката на приятелката си и иска да хване мъж, като нейния, няма как после с децата си да не гони нивото на нейните деца. Знаем манията по съревноваването на родителите и Даниела няма да е по-различна. Цял живот ще се бори да догони стандарта на приятелката си - първо за мъж, после за децата.

# 3 952
Ох, ама на Мартин не му трябва някоя над 20, точно такива младички са му идеални. Малки, неопитни, обаче много си вярват, с амбиции да станат видни столични бръмчалки, дето са им подарили цици за абитуриентския бал. Ще си щракат с пръсти по чалгатеките по цяла нощ. Жена на 30 и нагоре ще иска сериозна връзка, перспектива, семейство, деца, присъстващ съпруг и баща, верен партньор, все неща, които Мартин не е и очевидно не търси и не иска.

# 3 953
Четем между редовете в нейните изказвания и липсва "четене" с разбиране. Даниела , каза доста истини, като например ,че жените си затварят очите за много неща и също така станахме много лесни. Както и обясни логично извадените  от контекста нейни думи по време на предаването .
 По БТВ и аз бих отрекла да съм имала интимност с този след толкова нападки.
Съдебните заседатели на дивана  , беше  голямо излагане от страна на телевизията.
Утре Мартин пак ще каже за това ,че е на месечна издръжка. Което също издиша. Едва ли ще си позволи да интимничи с някой в реалити ,ако е обвързана по този начин . Отделно в подобни отношения ,мъжете имат изисквания, чувство на собственост  и не си дават парите ей така, знае се в тези среди коя на кой е и никой не я закача.
На двама трима вече е друга професия.
Така ,че много грозно от страна на Мартин.
Даниела ми прилича малко на Кобилкина ,само че на обратно ,не какво иска един мъж , а какво една жена. Приличат си по посланията как да се държи  жена с мъж.
Моето мнение е ,че Даниела е класа по поведение ,говор ,облекло. Никой не обиди , голям самоконтрол и е напълно права за мъжете.

# 3 954
Да не се е хванал на бас Марто с някого, че ще я опраши тая (Данка) по телевизията и после така ще извърти нещата, че тя да го е зарязала и ще ореве света? А вечер в Джанъм се скъсват от смях като им разказва... Като естествено се е запознал с житието и персоната ѝ доста преди изобщо да се организира участието му в тоя велик формат, разбирайки, че неговият приятел НН ще го прави? Т.е участието му е по тая причина.

# 3 955
Много повече очаквах от Надкаст, Туджаров е безмислено да виси там, хем беше в гювеча и би могъл фино да насочи разговора към интересни моменти. Смотан, платен, скучен подлизурко.
Неделчо пробва, но не натисна. Дадоха трибуна на Даца да си рекламира теориите, които обаче на практика май не са проработили. Момичето за милиони живее под наем, облича се от Али Експрес,  компаньонка , не съпруга, затънала в заеми.
Говори бързо, сякаш трябва да си каже рецитацията преди да отмине момента. Дрънчи на кухо през целия сезон, и сега. Кофти възпитание ли е, кофти характерче ли е, наглее и  опитва да внуши на мъжете, че е нещо повече. За сега явно не успява, щом се влачи по реалитита да убеждава народа колко е специална. Малко ми е жал, че се опитва да се продава, а то няма кой знае какво да се продаде...

# 3 956
Даниела: “Искам мъжът да е богат.”
Мартина: “За мен няма значение финансовият статус на мъжа, но трябва да изкарва пари, за да не се комплексира, хахаха.”

Даниела: “Държа мъжът да ми подарява цветя, за да ми покаже, че мисли за мен.”
Мартина: “Е, на мен не ми пука, ама то няма жена, която да не иска да ѝ правят подаръци, хихихи.”

А хората си мислят, че са различни. 🙄 После Даниела била патологичната лъжкиня.

# 3 957
  • София
Нито Мартин е толкова богат ( има 15% от Джанъм Варна), нито Даниела е изискана дама с луксозен начин на живот, надлъгваха се един месец и театъра свърши.

# 3 958
Айй, тази дума  "да го изговорим/те..." как ме дразнииии)))! Все повече се налага и в офис-речника, направо се пукам! Какво му беше на "да го обсъдим/те"?
Изговорихте ли го вече за тричането Joy

Към думичките, които ни се натрапваха в предаването като валидиране, мъжка и женска енергия, бохеми, смучи, джиприсанти, Мърчин, гривня, мазонет и т.н. добавам и  изговорихме  . Joy

# 3 959
Да залагаме дали подкаста с Даниела ще мине гледанията на подкаста с Елена (724к).

Общи условия

Активация на акаунт