🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 709
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 4 260
Добре, че Мартин участва в Надкаст, за да се види хубавичко какво представлява този откачалник.

# 4 261
Да знаете, че трябва да искате повече пари от мъжете си, да не се стига до такива ситуации мъжете да си мислят, че имате любовник.

# 4 262
  • София
Някой пусна сктийншот от ФБ /май/на Бачорски, където го питат къде е бил на 8- ми март, а той: “С Даниела, но тихо да не разбере  жена ми”😂

# 4 263
Между другото сега се сещам, че сме виждали Мартин влюбен - в Биг Брадър с Емануела. Нищо такова не сме видяли сега.

# 4 264
Зорлем ставам защитничка на Даниела, а не искам, но много дребнаво се тълкува всяка нейна дума, под лупа.

Защо избрала френския ресторант? Не може ли да е, защото два месеца ядат азиатска храна и иска европейска. Няколко пъти ги чухме да мечтаят в къщата за пици, бургери и картофки.

За ресторанта според мен, едва ли Даниела е избирала. Предполагам, че всичко е било е подготвено предварително от продукцията и на Даниела и е казано кой ресторант да избере. Същото е и с "изненадите" на ергените.Нали никой не вярва, че те организират къде да се състоят срещите, те запазват къщите и т.н.

# 4 265
Мартин каза, че Бачорски са приятели на Даниела - тя дори и да лъже, те щели да я защитят и също да излъжат едва ли не в нейна полза.

# 4 266
Да знаете, че трябва да искате повече пари от мъжете си, да не се стига до такива ситуации мъжете да си мислят, че имате любовник.
Вярно! В името на добрите семейни отношения, отивам да му поискам 20к. 😁

# 4 267
Когато Йоанна го шантажирала, че ще показва и размята чатове, той много се разочаровал. Тогава той защо прави същото с Даниела? И маниера същия - с дати и прочее, според мен го е правил на Йоанна, откъдето го е научила тя.

# 4 268
Мартин каза, че Бачорски са приятели на Даниела - тя дори и да лъже, те щели да я защитят и също да излъжат едва ли не в нейна полза.
Това се пишеше надълго и нашироко в темата на Бачорски още миналата година. Атанаска (жената на Даниел Бачорски) е най-добрата приятелка на Даниела и хвалеше из инстаграм си току що излязлата й (тогава) книга. Във форума пишеше, че струвала 50 лв и се изчерпвала бързо. Е, както и тук вече писахте, книгата е изчерпана. Да видим втората дали ще струва 100 лв, хахаха.

# 4 269
Аз много се радвам, че Мартин така се излага. Ще го чакаме в ново риалити да чисти имидж. Joy

Един брадър с Миглена Ангелова му пожелавам.

+ Луна, Петя Бу и Мара - дамата. Ще е епично. Петя ще пее за баба си, Луна ще го прави див, а Мария ще му обяснява, че такива, като него са й сервирали по 10-ма Joy

# 4 270
Вярно! В името на добрите семейни отношения, отивам да му поискам 20к. 😁
Толкова ли е беден мъжът ти? Това ще го обиди, трябва 50-60 минимум да му поискаш, за да докажеш любовта си. Какви са тия, той да не е бедняк да работи за 10K на месец...?

# 4 271
Между другото сега се сещам, че сме виждали Мартин влюбен - в Биг Брадър с Емануела. Нищо такова не сме видяли сега.
Помня го Мартин от ВИП Брадър. А да си влюбен в чалга певица, колко и какъв трябва да ти е капацитетът?

# 4 272
Бе да не си гадже на Мартин. Тоя може да направи живота ти от черен по черен. Скоро очаквам и Мартинките са изгърмят една по една,  особено ако ги валидира.

# 4 273
Поисках си кола,купихме,няма в какво да се съмнява.Мисля и за къща,тежко му финансово,но пък ще е чилче,че съм му вярна,хах.
Половинът грам не харесва Даниела,много ѝ се дразни,но ето с какви доводи ще му излезна-Марто каза,че която не си иска,значи е шавлива и си иска отнякъде другаде.😆

# 4 274
Забавното е, че Даниела е в мъжката си енергия, а той в женската.

Общи условия

Активация на акаунт