🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 302 059
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 4 755
Аз мисля, че Мартин в момента е с Мартина. От снимките при Божана ги заподозрях. Освен това, именно Мартина се нахвърли върху Даниела в предаването. Не мисля, че Мартин страда чаааак толкова към настоящия момент.

# 4 756
Опитах да си причиня надкаст - Мартин е толкова превъзбуден, че го снимат, че мели, без дъх да си поема. Емоционално е спрял някъде на 19, само дискотеки, сепарета, дискотеки, сепарета, за пеняването му няколко човека вече са писали. Бил накарал голямата си дъщеря да звъни на Йоанна, след като я изгонил, да й обяснява от негово име някакви неща.

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 00:02 от Не се сърди, човече

# 4 757
Тази Мартина пък няма никакво самоуважение. Навсякъде все е втората цигулка. Както при Емануела и Динев, така и сега при Мартин и Даниела.
В Надкаста според мен Мартин си измисля, че на сапуненото парти е щяло да се случи нещо с Мартина, но си бил порязал крака и затова не се случило нищо. Съвсем не вярвам на тая скалъпена история, която обяснява сега, че да си мисли Мартина колко е била желана…

# 4 758
Моето предположение е, че докато Мартин държи Анна Мария в кръга си близки приятели, хубава връзка само ще сънува. Тази е подмолна интригантка.

# 4 759
Аз не разбирам, защо мъжете се дразнят ако видят своята бивша с приятеля си,  то и Мартин се подразнил щом видя Йоана с своя приятел.
Едва ли само мъжете се дразнят на това.

# 4 760
Хайде вече да чуем и Роси колко е разочарована и да се приключва, не издържам. Grinning

# 4 761
Да обобщим подкаста с Мартин: Даниела, Даниела, букет, Аз, Истанбул, Даниела, Мартина, Елвира, Аз,Аз,Аз, Даниела, Косара, Ана Мария, Даниела, Косара, един приятел, още един приятел, Йоана, Аз, дискотека, Йоана, някаква Боряна, Даниела, лъже, Мартина, Любомира, Бранимира, Силвия, Косара, харесвам я, Ана Мария, Аз, Аз, Даниела, Елвира, Ники Николов, Маги, Джаст Пабло, Бачорски, Аз, Йоана, Даниела, Виктор, Васил, Косара, Косара, Роси, Адриана, Даниела, дискотека, Йоана, Йоана, любов, Мартина, харесвам я, Косара, Мартина, Косара, Ана Мария, Аз, Даниела, Аз, Даниела, Ники Николов, Даниела. Аз, аз, аз.. Даниела. Най инстинския сезон.

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 23:27 от Glutenfree

# 4 762
Според мен имаше доста повече "Аз".

# 4 763
1. Учудващо за мен самата, но съм на страната на Даниела. Жената показа хладнокръвие, разум и тактически похвати, с които успя да надиграе играча в собствената му игра. С нея наистина Мартин си намери майстора, както му се падаше. В началото много го харесах и познах, че ще направи сезона, защото е екстроверт, забавен и провокативен, но само за пред камерите. В реалния живот е всеизвестно, че е „бохем”, който не изтрезнява, не излиза от дискотеките и не спира да се навърта около най-вървежните бръмчалки, а после реве и отмъщава защо са го зарязали за някой по-богат.
Даниела добре си изигра картите, а книгата ѝ ще пожъне голям успех след този финал. Не стига, че я избра за финалистка, а и накрая го завъртя на 360 градуса и го накара сам да си говори… мисля, че доста жени ще са заинтересовани да я прочетат. Добра реклама си направи, за мен тя си е големият печеливш.

Какво точно спечели Даниела?Това, че всички разбраха що за стока е, че живее от подаянията на любовниците си, че си е сменила името, че има запори и си спечели враг, който и развява кирливите ризи по подкастове и телевизии.Голяма печалба, няма що.

# 4 764
Най-вече трябва да сме благодарни на Мартин, че ни направи сезона. Не беше ли това най-великото реалити: то любов, то обрати, то неочаквани развръзки. Добре че беше неговата сценарна мощ...

# 4 765
Започнах Надкаст с Даниела и не издържах много... Не мога да си обясня как може някой да ѝ се възхищава.. Влиза от противоречие в противоречие..
Любовта не била търговия, че и тя да давала нещо... Ми то и благотворителност не е бе моме...... Силните мъже правели по-малко секс.. Тук щях да падна... и приключих с нея...
МарЧин ще го пропусна, прочетох ви.
Искам да коментирам, че тя нарече хепимен по малко име, а МарЧин отрича да е той любовникът..
Значи, ако стъпим на теорията, която се сподели тук, че тя е влезнала за да го разведе е нормално МарЧин да не желае да ѝ "помогне" и така нещата се връзват..
Залагам, че Дани е права и Тръм и Путин правят по–малко секс и от там стават големи световни проблеми.

Дани има общи приятели с Хепи мен и може наистина да са си само приятели на приятели.
Дори да приемем хипотезата за такава връзка, то тази негова съпруга на луната ли живее и не би била досега услужливо уведомена от 'доброжелатели', че сега се наложи  Дани влезе в рИалити и МарЧин взе да раздава спрАведливост.

Марто може и да са го светнали, че Хепи мен може да му разкаже играта със съдебни дела, та затова да си 'изобрети, че това е друг женен мъж и не само той, а и други мъже има при Дани. То си е лично нейна работа на Дани с кой ще си има взаимотношения и МарЧин е нелепо да ѝ държи сметка.

Дано да го светнат, че и Дани може да го разкатае също от съдебни дела и да вземе да се вЪзпре да я следи.

# 4 766
Най-вече трябва да сме благодарни на Мартин, че ни направи сезона. Не беше ли това най-великото реалити: то любов, то обрати, то неочаквани развръзки. Добре че беше неговата сценарна мощ...
Да, беше страхотно, когато канеше едни и същи и ги разпитваше защо Даниела не го целунала 😂 Такъв съспенс, такава драма, драги зрители 😂
Също изключително оригинално изгони Елвира - чак такава зряла грубост от позицията на силния към слабия не бяхме виждали при другите Ергени. Възхитително.

# 4 767
Спечели от това, че много хора се възхитиха как веднъж не обиди Мартин, а можеше, както и за това колко хладнокръвно понесе цялата изсипана злоба по неин адрес в национален ефир.
Отделно, че почти всяка втора кифла ще иска да върти мъжете по начина, по който тя завъртя главата на големия играч Мартин както в предаването, така и извън него. Със сигурност книгата ѝ ще се търси много по-често, отколкото преди да влезе в предаването.

# 4 768

Залагам, че Дани е права и Тръм и Путин правят по–малко секс и от там стават големи световни проблеми.

Дани има общи приятели с Хепи мен и може наистина да са си само приятели на приятели.
Дори да приемем хипотезата за такава връзка, то тази негова съпруга на луната ли живее и не би била досега услужливо уведомена от 'доброжелатели', че сега се наложи  Дани влезе в рИалити и МарЧин взе да раздава спрАведливост.

Марто може и да са го светнали, че Хепи мен може да му разкаже играта със съдебни дела, та затова да си 'изобрети, че това е друг женен мъж и не само той, а и други мъже има при Дани. То си е лично нейна работа на Дани с кой ще си има взаимотношения и МарЧин е нелепо да ѝ държи сметка.

Дано да го светнат, че и Дани може да го разкатае също от съдебни дела и да вземе да се вЪзпре да я следи.

На същото мнение съм, той каза, че й е пращал смс-и "дано си happy", т.е със сигурност говори за Хепимен и сега се отмята, защото е усетил колко е прекалил и го е страх.

# 4 769
Да, беше страхотно, когато канеше едни и същи и ги разпитваше защо Даниела не го целунала 😂 Такъв съспенс, такава драма, драги зрители 😂
Aма признай си, че ти спря сърцето от вълнение тогава... Така не си плакала от Листопад насам, нали Grinning

Общи условия

Активация на акаунт