🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 668
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 4 770
  • here and now
Е тя Даца знае колко секс правят Тръмп и Путин... Mr. Green За първия имаме данни, че като по-млад е бил доста... палав май?
Едно е съпругата му да дочува от време на време по нещо, друго е целия нет да гърми с това
МарЧин не е казал, че е той, никой не го е казал публично, но е казал, че НЕ Е ТОЙ! Предполагам схващаш разликата?
Имам някакво усещане, че Даца съда го заобикаля отдалечко Mr. Green, че нищо хубаво не видяла от него, но пък нищо се не знае де...

# 4 771
1. Не съм на ничия страна, каквото повикало такова се обадило, но щом ще избираме гласувах за Мартин, защото Данка е мнооооого на степен мноооого зле, а Марто е просто зле. Това спроед мен де.
2. Виксата търсеше нещо в предаването, освен известност, едва ли беше любов, той си каза - "отговори", ма за себе си някакви, та не знам какво да кажа.
3. Васко хареса Ади първоначлно, не е бил искрен към никого май май.
4. Преди обяд ми стига на мен.
5. Добър 3.5 му давам на предаването.

# 4 772
  • here and now
Ако съм си взела толкоз глупав мъж, или е изглупял толкова ѝ го подарявам да си го ползва със здраве. И рекламации не приемам.

# 4 773
Ама защо едното да е по-страшно от другото, или вие мизогинистично подсъзнателно държите повече на сина си, отколкото на дъщеря си?

# 4 774
Вкусът на Мартин за жени е много поп фолк, факт.

# 4 775
  • София /Абсурдистан
Ако съм си взела толкоз глупав мъж, или е изглупял толкова ѝ го подарявам да си го ползва със здраве. И рекламации не приемам.
Свършат ли парите, ще го върне Laughing

# 4 776
  • # супернатурална #
Нека да задам тогава и обратния въпрос...Колко от вас биха искали да имат снаха като Даниела за своите синове?
Аз - ще значи, че синътми ще е богат и успешен 😜😂
Щом това е най-важното, което искате за него..... пожелавам ви го!
Абе...чак толкова да не улавяте хумора...

И без да е хумористично: Имам син и дъщеря, така че претендирам за обективност.
За зет Мартин -да не дава Господ! Мъж, който се държи добре само с жените, които не е валидирал, а след това намира начин, не, има крещяща потребност  да ги унижава, мачка, злепоставя, има дълбока травма, свързана със секса и възприятието му като нещо срамно и недостойно-тази жена прави секс, значи е боклук. Или: травмата му е свързана подсъзнателно с това, че той самият е мръсен, съответно жената, правила секс с него не може да е друго, освен ...боклук. При него опасното е, че почти всяка жена може да се върже на първоначалното му кавалерстко държание и демонстрирането на уважение към жените. Към всички, освен към неговата (оттам и склонността към изневери)
За снаха Даниела: ако подхожда така, както видяхме, че го прави, с тези недвусмислени заявки, значи той си е виновен. В частност ние, родителите.

# 4 777
  • here and now
Свършат ли парите, ще го върне Laughing
Рекламации не приемам. Да се оправят!

# 4 778
Е тя Даца знае колко секс правят Тръмп и Путин... Mr. Green За първия имаме данни, че като по-млад е бил доста... палав май?
Едно е съпругата му да дочува от време на време по нещо, друго е целия нет да гърми с това
МарЧин не е казал, че е той, никой не го е казал публично, но е казал, че НЕ Е ТОЙ! Предполагам схващаш разликата?
Имам някакво усещане, че Даца съда го заобикаля отдалечко Mr. Green, че нищо хубаво не видяла от него, но пък нищо се не знае де...
А вторият, не толкова млад. За съжаление и двамата остаряха и полово изнемощахя, и световните проблеми започнаха.

Да АМ го е казала, ефктът на пеперудата Laughing

Тя договор с МарЧин няма, така че може и към съда да се обърне за тормоз и нарушаване на личния живот.

Как ще подаряваш?! Първо си вземаш каквото ти се полага по закон, половината му капитал и после да се оправя.Bowtie

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 23:22 от zon

# 4 779
Гледах интервюто в Преди Обед и бях потресена от това подобие на мъж Мартин и най-лошото е че има големи дъщери. Да се надява, че няма да попаднат на такива като него нарциси които излизат с момичета 20 години по-малки от него. Много просташко поведение от него и всичките кокошки заедно с продуцента. Това е най-големия манипулатор и още от началото не го харесвах. Доводите му, че той ще бръмчи като някаква 20 годишна по чалготеките, а Даниела едва ли не трябвало да му отговаря на тъпите съобщения в 23:00 часа са абсурдни. И за 3 дена се е изпокарал с нея защото е ревнив глупак. Като цяло един мъж винаги си показва истинската същност след раздяла и като гледам как я плюеше след като й предложи брак, няма какво повече да коментирам. Умните жени ще го избягват този клоун.

# 4 780
  • here and now
Ама Дацето рече, че си ги предпочита по-несексуални... Та и за световните проблеми май нея ще виним Mr. Green
В съда са ѝ потвърдили всички запори, та имам чувството, че не ѝ е любима институция.
Не ти схващам логиката. Ако ти кажеш, че не съм любовница на МарЧин и мога да те осъдя ли?

Подарявам мъжа, в здраве и болест, в богатство и бедност... Активите ще си ги поделим, от мен да мине, нещо като 20(за тях)/80(за мен).

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 23:31 от *Алис*

# 4 781
Мартин каза в тоя подкаст поне 5 неща, които толкова дискредитира формата, че нз как НН му е дал толкова правомощия. Значи Мартин е участвал в негов си формат, категорично далеч от Ергена, разбрал е по средата, че го лъже таз и е решил да я конфронтира с обща спалня, пък каквото реши тя, за него все е добре.
Каза, че не е шефът на Хепи любовника, а някой друг, дето не се е показвал, кой ще да е тоз толкова неизвестен известен мъж, да не е ББ?
Обичал Йоана, влюбен и бесен на Данка в същия момент навън, докато е бесен и на Йоана, която се е метнала на врата на бившия му приятел- баджанак. Тоя пич да почне да прави сценарии за Съдби на кръстопът,  много е добър!  Накрая схванал, че Данка е нагла до безобразие, даже на гости в НН били, че и Маги за подкрепление, за да осъзнаят, че наистина е много нагла и безочлива Данката. Ех, жив да го ожалиш, не знае с Косара ли е, с Мартина ли е, трудно му е да се ориентира още..

# 4 782
След като изгледах Мартин, мисля, че най-накрая схванах цялата му драма. Човекът просто искаше да се фука с най-яката мацка и си беше втълпил, че това е Даниела. Подхлъзна се по това, че тя се цели само по високи топки, а на него му харесва хората да го мислят точно за такъв - неустоим богаташ, щедър и широкоскроен, по който припадат всички жени. Обаче Даниела не е коя да е жена, тя е специална, с много изисквания, които той може да  покрие и иска всички да знаем това.
Само че излизайки от предаването много бързо е осъзнал, че май не е избрал най-хубавата мома, според народа. Тя не била Даниела, ми била Айгюл. Не била красива, ми била Майкъл Джаксън. Не буди възхищение, ами присмех.
Човек с неговото его да понесе това? Шъ мъ обидите.
Колкото до Косара, с нейния диалект със сигурност му се е струвала не достатъчно лустросана, не достатъчно имиджова. За Мартина пък да не говорим, там никога не е имал и бегло намерение за нещо сериозно. След излизането обаче е осъзнал, че най-харесвана е Косара, та предстои да гледаме втори дубъл от евтиния театър на Марто.
Бесен е той на Даниела и още как. Направо му разказа играта на сценария.

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 07:44 от Клото

# 4 783
То наистина добре, че не каза че не е ББ любовникът на Дани, че съвсем ефектът на пеперудата да предизвика политическо цунами.

# 4 784
Моето мнение е, че и двамата са много зле. Няма какво да се хабим да заемаме страни. Мартин е инфантилен комплексар, а Даниела - псевдо гуро с нереална преценка за света около нея и високи очаквания без да има какво да предложи в замяна.

Това е, не знам какво се караме и да се разделяме за да ги зашотаваме.

Общи условия

Активация на акаунт