🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 565
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 4 875
Имал Мартин опит с жените...
Най-класната му мацка засега се очертава популярна чалгаджийка. Всичко останало е от  98  набор надолу, пърхащи за близост със софийската бохема нимфетки/ отправката е не толкова към гръцката митология, колкото към биологията за преходен, несъзрял организъм/, които служат за подхранване на едно първично его откъм количество.
МИО от Англия, юрист от УНСС и накрая Айгюл от Чепеларе цял сезон го води за носа. Че и английският му не беше по-добър от нейния.
Въздух под налягане, който помпат в услуга на родителския авторитет по студиата.

# 4 876
ако гледате надкаста с роси, и тя ли е бухнала устните? AnguishedAnguished

# 4 877
Все пак трябва да отчетем, че студентите в UK си общуват само с чужденци.

# 4 878
  • Обран бостан ;)
Даци смяташе, че с гейша подходите ще продължи да води Мартин за носа и да плаща за гевгезлъците ѝ, понеже тя така е свикнала и такива привлича.
Скрит текст:
Обаче, Мартин е хиена – не е чак толкоз тъп, а и има опит с жените. Като му омекнат коленете и си вземе своето, после вижда кой какво прави.
Аз съм за – тя да си седи в средата на богатите чички, търсещи любовници и заслужена любов извън семейството. И да си продължи игричките на криеница.
А Мартин да си гледа страстния и шумен живот. И така.
Да пускаме кепенците.

Не. Просто Диди сметна, че гаджелъка и семейния живот са едно и също.

Тъкмо пуснах едно постче на тази тема:

https://bg-mam.ma/p/1725888/49776160

Иначе - да. Съгласен да спрем да ги нищим. Sunglasses

# 4 879
Наред с отношението към Даниела,уж и нея я е тествал,дали ще се съгласи да заживеят заедно,дали ще му пусне,също след края на предаването,отношението му към Елвира,Ферай,допълвам и за Николина,прекъснала срещата му с Мартина,трябвало да я "накаже".
П.п.А,а за Виктор се е изказал -"лабилен миличкият",помолил АМ да не го тормози.

Много на сериозно се е взел.Щяло да друса,щяло нз си какво,филмар.

# 4 880
Гледам Надкаст с Роси - още в началото става ясно, че няма нищо общо с войнстващата агресия, лъхаща от Клаудия, Ана Мария, Косара, Синтия и сие. Обяснява доста логично ситуациите, в които не са се разбрали с тях. Разбира се, това е нейната гледна точка, но съм склонна да я приема, защото не си противоречи, както тях например. Просто е твърде деликатна и възпитана, в свят на безпардонна арогантност явно трябва да отстояваш по-категорично себе си. Обясни и за ситуацията с Виктор /евентуалната целувка/, и за Любомира, и за Александра - всичко съвсем логично, приемам нейната гледна точка, разбирам я. За разлика от Клаудия, която тотално си противоречи в Надкаст. Единствено не разбирам Александра - не обичала негативизъм и грубо отношение, затова се сдуши с групата на булитата, може би от страх да не я нарочат за жертва, както постъпиха с Роси. Не съм изгледала целия Надкаст с Роси, но ми е доста интересен.

# 4 881
  • # супернатурална #
Мен също ме дразни и дори плаши организираността на атаката срещу Даниела. По смисъла на семейното право, тя е свободна жена и може да си го слага, с когото пожелае. Поради участието и във формата и последвалата популярност, обществото може да я коментира, укорява и го прави. "Измаменият любовник", според характера и възпитанието си може да си се излага/ излага нея както намери за добре. Оттук нататък нещата толкова излизат от контрол, че дори отиват в законоукорима посока. Организиране на група хора с цел уронване на авторитета, маниакално следене, разпространяване на недоказуеми слухове, в които са намесени и трети лица...и всичко това в национален ефир с (не съвсем) мълчаливата покрепа и съдействие на продуцент и водещ на предаване...

# 4 882
Нищо странно не виждам в поведението на Даниела. Тя кога е имала отношения с децата на любовниците си? Ми точно никога, винаги е в сянка, не съществува за семейството на любовника. Ако издържащия не се обади за някой празник, защото е семейно ангажиран, тя се счита за свободна да си го прекара както реши. С две думи втора цигулка. Ако се налага нещо да каже пред хора е съгласувано предварително да не вземе да обърка нещо и да издаде връзката. Това е начин на живот с години, как да знае, че не е нормално.
Покрай Мартин разбрах, че има дискотечни бизнесмени, които освен бизнес си въртят и жените/ момите, затворен елитен кръг🤣

# 4 883
  • София
Много лошо впечатление ми направи как Мартин злепостави Васил и Виктор, издаде доста неща за тях, които не бяха ясни - как Виктор се ужасил, че влизат още момичета, как Васил искал да гони Роси и т.н.
Вярвате лу му на тоя?

# 4 884
Е, не всички като АМ могат да заявят, че ще са приятелки с  децата на любовника (в нейния случай мечтания любовник). Даца явно не е чела литература по въпроса и каза какво мисли по темата. Не се прави така.
Какави приятелки, какви пет лева – когато реши да закъснява или в общия случай да ти се качва на главата.

# 4 885
И това е вярно,както и че съпругите на бизнесмени,мастити,знаят за любовниците,затварят си очите,предпочитат да не си развалят семейството,да се развеждат.
Пък ако не е Даца,ще е Маца,Коца,щом ангелите на един мъж са му слаби.

# 4 886
Мили дами и господа, беше ми много забавно във форума. До нови срещи!

# 4 887
  • Street of Dreams
Хайде да видим колко женски сърца е разбил Мартин: Това на Майка си да го гледа в тоя цирк,  тези на дъщерите си, които не само трябва да се червят от срам в училище, ами гледаха баща си пиян, занимавайки се с няколко леки жени, обявявайки как е изневерявал на майка им в национален ефир и че ако някой си мисли, че не е изневерявал ще го обиди, развявайки официалната си бивша, с която те могат да си пият кафето, респективно и на съответната майка на тези деца едва ли ѝ е станало много приятно,  изгаври се с Йоана, изгаври се с Елвира, изгаври се с Ферай - това само в тази му изява.  Но не, той е бил най-честния измежду Ергените, които изобщо няма мизогиния в себе си - само да не дава господ жена да изневери, да не му поиска разрешение за нещо и не си мисли, че ще ти е верен, ще те вярва и ще те уважава, че ще го обидиш (и тези ги говореше за жените по принцип, не за Даца конкретно).  Само дето не го чухме да казва крилатата фраза (което не означава, че не искал) "Жената не е като човека..." и няма да е продължа, но е в тона на тая за балдъзата, която е супер приемлива от мъжки уста. 
А какво унижение беше басът за Розовия замък за момичето? Демек толкова е зле, че трябва да изгубиш бас, че да й дадеш роза.
Tой и с мъжете не беше коректен, напротив. На Васил подля вода не веднъж и то гаднярската. Басът с целувката е бил негова идея, обеща му, че най-после ще го приемат в "кръга на приятелството", ако го направи, правиха там кръгчета с ръце, едва ли не ще му се докаже - а го направи единствено за да го унизи и да стане цирка пред публика. После продължи към него по същия лицемерен начин "ела разкажи, бе приятел", а зад гърба му навиваше момичетата му и майките им, че не става. Васил е леко наивен и имаше нужда да бъде приет, игра му по свирката и много ме хвана яд, че не го конфронтира с това в лицето в Преди обед. Накрая пак се снимали с кръгчетата, лошо ми стана.
И това е само един пример от много.

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 10:30 от OnDiNe_

# 4 888
На мен нещо друго ми направи впечатление, след като са излезли и нещата са загрубели, Мартин е държал отговорни Николов и Маги, затова което се случва. Звънял да крещи, изисквал Даниела да се обяснява пред него и Николов. Нещо като оперативки е имало. Това е някакъв абсурд, хора.
Ми хубаво, не са се разбрали навън, къде е драмата? Вярно, че не съм си имала гадже от около 10г. (Семейна съм), но доколкото помня, много често след първоначалната еуфория в първите месец/два голяма част от хората се разминават. Не е нещо нечувано и да излизаш известно време с някой и да разбереш, че този човек се вижда и с други хора. Та пак да питам - къде е драмата?
Явно с различен "превод" сме слушали надкаста, защото Мартин разказваше, че Маги и Николов са били единствените хора с които може да коментира и споделя, дори да крещи когато  е ядосан, и Николов ги е поканил на вечеря, за да си говорят.
А драмата е в това, че всичко се 'изпляска" от Мартин пред публиката и ние коментираме съответно. Ако сте гледали Мартин в ИВ, ББ, с Емануела и пр., едва ли може да се очаква нещо друго.

# 4 889
И аз не мисля, че Мартин им е крещял на продуцент, пък още малко на Маги - то ако ѝ кресне човек на нея, ще ѝ четем некролога после.  Мартин е казал "Тая много си позволява и не ме слуша, сезонът е тегав и хората пишат, че нямало пикантерии, хайде да я сготвим както аз обичам да ги готвя като не ме кефят след финала, да спасим работата" и са стиснали ръце с добрия, хрисим и добронамерен дедо. Сигурно всичките селски тетки са умрели от умиление как той мисли за всички - знаете баби гледат основно ПО по ред причини, там критично мислене трудно може да се случи.

Общи условия

Активация на акаунт