🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 483
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 4 830
  • някъде другаде
Маги беше напълно излишна. Не мисля , че някой там се влюби. Васко и Виктор си харесваха момичета , които ги отрязаха и трябваше да избират от другите. Мартин и Данка бяха за да си режисира и раздялата им след предаването , да има какво да се говори. Пък и Данка даде доста материал за приказки.

# 4 831
От цялата работа тя ми стана симпатична вече.
Най-големите и грехове били, че заспала докато си пишели, получила рози и отишла в Истанбул.

Мартин е много комплексиран и злобен, тотално немъжко поведение.
Съгласна съм, и на мен Айгюл вече ми стана симпатична, в което не вярвах, че е възможно.

Голям комплексар, дечко и злобар е, действително. Манипулатор.
Втриса ме от него.
Просто не зная как жените му вързват, наистина. 🤦🏻‍♀️

# 4 832
Не че ще се учуди някой, но кризистният ПР на Мартин явно вече работи. Вчера бях харесала поне 5 негативни за него коментара със 100+ лайка под ергенският му пост в ИГ... Познайте? Няма ги вече. Останали са само такива с по 10-30 лайка и разбира се положителните за него. Ше го обидиш ти... ама не си познал Grinning
Да, и после идват тук и ни казват, че в ИГ и фб били на страната на Мартин. Като цяло се е обградил с хора, които му свалят звезди и му подхранват егото. То и затова приятелите му са временни. Чак и НН и Маги занимавал с драмите си.

# 4 833
Не че ще се учуди някой, но кризистният ПР на Мартин явно вече работи. Вчера бях харесала поне 5 негативни за него коментара със 100+ лайка под ергенският му пост в ИГ... Познайте? Няма ги вече. Останали са само такива с по 10-30 лайка и разбира се положителните за него. Ше го обидиш ти... ама не си познал Grinning
Това е такава жалкария и е толкова смешно!!! 😂😂🤣🤣🤣🤣😂🤣 жал ми е да такива, които не могат са понесат истина и трият 🤣 жалко е 🤣🤣🤣🤣

# 4 834
Мартин е професионален женкар. Като го слушам, не виждам да има други интереси освен, дискотеки и жени.
Не съм съгласна, че никой не се е влюбил  в този сезон. НН си е загубил ума по Мартин Joy

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 07:34 от Adaline

# 4 835
  • София
Подкрепям-Наум напълно напълно излишен-изкара една почивка с жена си, че и докараха тъщи и свекърви.Маги - тотално безхаберна.По-добре бармана и редактора да вършат тяхната работа.
Да барманът е забавен, видяхме го, че се вписва успешно и като съветник на девойките. Това предаване трудно може да има лице и не е необходимо. Наум може да има своите прекрасни качества, но не и като водещ на предаването.

Мартин е професионален женкар. Като го слушам, не виждам да има други интереси освен, дискотеки и жени.
Не съм съгласна, че никой не се е влюбил  в този сезон. НН е влюбен в Мартин Joy
Дискотеки, жени и може би бизнеси, за да си позволява първите две? Нали доводите да откаже Малдиви с Даниела, били да си свърши някакви неща.

Васко и на сутринта ли беше пиян с Роси ? Защото тогава съвсем му светеха очите и пак си я награбваше.
Много злобно човече е Мартин.

Именно, не му прави чест така да говори - каквото било там, било.

# 4 836
  • София
Васко и на сутринта ли беше пиян с Роси ? Защото тогава съвсем му светеха очите и пак си я награбваше.
Много злобно човече е Мартин.
Васко сутринта с Роси и сутринта с Ади 😂

# 4 837
Прави ми впечатление, че Маги от сезон 3 не е активна в инстаграм(само предварително подготвени рекламни постове) и не е коментирала финала. Много вероятно е да е заминала за да снима Любов в рая на Тушев, но дали, като участничка или по-скоро водеща...

# 4 838
Не съм съгласна, че никой не се е влюбил  в този сезон. НН си е загубил ума по Мартин Joy

Да бе, аз толкова хлътнал човек скоро не бях виждала.🤣

# 4 839
Много лошо впечатление ми направи как Мартин злепостави Васил и Виктор, издаде доста неща за тях, които не бяха ясни - как Виктор се ужасил, че влизат още момичета, как Васил искал да гони Роси и т.н.

# 4 840
  • София
Ужаса на Виктор като влизаха сестрите си беше излъчен. Grinning

# 4 841
Hands Plus1

Виктор беше по-лесен за манипулиране, докато Васко с неговата обраност в поведението и изказа, не му даваше поводи да се заяжда. Костелив орех се оказа той и затова Мартин започна да провежда активни мероприятия.

# 4 842
Като гледам Мартин се е опиянил от ролята си и продължава да разиграва "Ергенът" с останалите моми като и на Косара, и на Мартина дава заявки за "финална роза". В някакъв момент ще се усетят и двете. Там такъв сеир ще гледаме скоро, че това с Даниела ще ни се стори като буря в чаша вода.

А на Виктор си му личеше, че е уморен от жените още от първия ден. Толкова насилено беше цялото му участие, че по-добре да беше пробвал България търси талант с плетене на една кука.

# 4 843
Ужаса на Виктор като влизаха сестрите си беше излъчен. Grinning

Аз друго се чудя - в "Преди Обед" Ники Николов сподели, че са имали трудности при намиране на момичета за сегашния кастинг, за това са и търсели - познати, забежки и т.н.
Е - в момента навсякъде текат реклами за следващия сезон на Ергенът ала "ако си необвързана, запиши се за кастинг".
Значи след всички явни трудности да намерят участнички нов сезон ще има?!
Логика нула.

# 4 844

Аз друго се чудя - в "Преди Обед" Ники Николов сподели, че са имали трудности при намиране на момичета за сегашния кастинг, за това са и търсели - познати, забежки и т.н.
Е - в момента навсякъде текат реклами за следващия сезон на Ергенът ала "ако си необвързана, запиши се за кастинг".
Значи след всички явни трудности да намерят участнички нов сезон ще има?!
Логика нула.

Понеже снимаха след фиаското с Алек. Сега, след този сезон, може и да има доста повече желаещи.

Общи условия

Активация на акаунт