🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 474
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 4 965
Точно М. Ангелова е един "пример" за удачни връзки ...
Тя, горката, направо трябва да си мълчи по темата!

# 4 966
да , всички да мълчат ,за да може Мартин да си живее в заблудата колко е велик.

# 4 967
  • Някъде там...
За анкетата:

1/ Не подкрепям никого, но няма такъв отговор, така че пропуснах. Отказвам категорично да се занимавам с техния цирк. Дори и тук чета по диагонал мненията.
2/ Определено целта му е известност на Викито. Лош избор за ерген беше.
3/ Не мисля, че Васил е лъгал Адриана. Концентрира се върху две от жените - тази, която му допадна на външен вид и тази, с която му се получи комуникацията. Нямаше много време, така че не се е разсейвал много. Simple Smile Избра Адриана, защото нея беше опознал повече, защото явно е отговаряла на представата му за жената, която иска до себе си и може би се е надявал, че навън ще се появят и чувства. И със сигурност, защото си е мислел, че този избор е политкоректен, т.е. ще се хареса на публиката. Срещата с Роси го изненада, но той не е толкова импулсивен, че да се пусне по течението без да мисли. А може би трябваше.
4/ Може би единствено един Надкаст с продуцента бих гледала в допълнение.

Ще чакам Роси в тубата и аз. И Васко.

# 4 968
Още една прабългарка значи😂😂😂
Аз много ще помоля потребителките, които наричат Даниела “Даца” с цел подигравка, да не го правят повече, защото в областта, от която аз идвам това е често срещано старо българско име и някак ми е мъчно да го гледам употребено по този начин. А и е далеч от Даниела, не смятате ли?

# 4 969
Шок! БОМБА! На новият ерген в рая водещ
ще е Райна Караянева. Край на безплатните почивки на Шопови.

# 4 970
Тя Миглена е със завършено психологическо образование и от тази гледна точка прави анализ. Това не те предпазва от неуспешки връзки/бракове.

# 4 971
Е Наум нали остана при Ники Николов  ,защо да е водещ на новия ерген?

# 4 972
Именно, Наум си остана за класическия Ерген, а с Маги от предния сезон какво стана? Мислих, че тя ще е водеща.  Да не е в другия формат Диви и Красиви?

# 4 973
Аз не мога да разбера каква ще им е разликата на тези две предавания, че са ми малко като Мастър Шеф и Хелс Кичън на теория.

# 4 974
С Роси надкаста поне в началото по-скоро е мяу-мяу-мяу Grinning Не ми изглежда много искрена, нищо конкретно не помни, за нищо не била сигурна точно как е било, ще кажеш, че преди 5 години е било предаването. Една такава кротка, блага и добра.
Точно това ми направи впечатление. Всяко нещо е май така беше, ми не знам точно не помня, не съм много сигурна. Айде, моля ви се! Ако не бил дошъл Васил, щяла още да дава шансове на Виктор, максимално щяла да пробва да го опознава. До кога бре?! Докато не я изгони? Иначе щяло да е рязко. Тя така правела нещата.

# 4 975
Беше близо до акъла, че засадата, която устроиха на Даниела, само ще й изпише вежди. Защо го направиха, защо не помислиха, недоумявам, но си получиха заслуженото. Поредното доказателство, че никой не може да унизи когото и да било, човек самия себе си унижава с поведението си.

Не мисля, че на когото и да било от вас, би му било приятно да се влюби, а обекта на чувствата му да си играе с него, твърдейки, че го обича, да го лъже и мами, манипулира и използва за пари. В моите очи това е по-голямо прегрешение от желанието за публично отмъщение. Но получи ли си Мартин заслуженото - сигурно. Когато е започнал отношения с Йоана е знаел на колко години е, но това е станало проблем едва след като си е получил валидацията. Предполагам като нея има и други.

Даниела получи реванш за цял сезон голям хейт. Но и аз бих я попитала струваше ли си? За една дрънкулка да караш сестра си да лъже? Да изоставиш собствените си занимания и доходи, и получаваш катарзис когато някой ти изсипва пари за което? Да сложиш толкова непроницаема маска, че да не можеш да кажеш нищо за себе си, защото тогава лъсва огромното размианване между претенции, думи и дела?

И пиша това за онези, които случайно ще се прехласнат по лесните пари, обещавани от такива като Даниела. Те печелят от вас, от човешката алчност, мързел и глупост. Същото нещо, което самите тях ги е вкарало в капан. Учат ви на манипулации, които неминуемо ще ви изиграят лоша шега. Вероятността да попаднеш на читав човек с толкова пари, че да може да си позволи "момиче за милиони" е меко казано много, много малка. Повечето от тях не са направили един куп пари, защото са с добри сърца и са помагали на хората. А синовете им са толкова разглезени, че за тях вие ще бъдете нещо, което им се полага по дефолт и когато поредната играчка бързо омръзне, ще потърсят нова.

Даниела и сие пропускат да споменат нещо много важно - веднъж приемеш ли и похарчиш ли парите, не можеш просто да кажеш, знаеш ли какво - нещо не ми харесваш. Играеш хорото, докато не му омръзнеш, защото може и да ти се случат неприятни неща. И тези мъже си плащат не само за секс, но и за да нямате претенции. Колкото и да изглежда, че вие сте тази с изискванията. Ми не.

Остава само да се надяваме, че човек ще извлече някаква поука от всичко случаващо се и не само ще си е заслужавал, но и ще си заслужава целия този цирк.

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 13:57 от ladonnae

# 4 976
  • София
Малийй, гледам за по-малко от 24 часа, надкаста на Мартин е отвял Даниела. А го пуснаха с 3 часа закъснение в Ютюб спрямо сайта на bTV, за разлика от надкаста с Даниела.

Ами мисля, че това до голяма степен отговаря кой е изнесъл сезона и разразилите се спорове ако гледаме историята...
Аз вече писах по темата, че и Мартин и Даниела изнесоха сезона поравно, защото ако я нямаше Даниела, Мартин пак щеше да блести и създава съдържание, докато ако го нямаше Мартин, Даниела нямаше да е това което е сега. Най-вероятно щеше да бъде изгонена рано, рано. Да не отварям темата, че всъщност Даниела натрупа тази според мен временна популярност, само заради случилото се в Преди обед.
Да добавя и Васил, който до голяма степен също изнесе и спаси сезона в крайната му фаза. А отнесе много хули. Но без него какво? Едно голямо нищо.

НО, извън моите съждения ето малко факти:
Кой изнесе сезон 2? Елена!
Кой има най-много гледания в Надкаст? Елена!
Кой изнесе сезон 3? Маги!
Кой има най-много гледания в Надкаст? Маги!
По тази логика вие довършете със сезон 4...
😏😜

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 14:20 от Diavolo

# 4 977
Ама бива ли адекватни, грамотни, осъзнати и иначе прекрасни дами да допускат, че Мартин се е влюбил? Моля ви се, той не знае какво е това. Двамата с Даца си играха цирк, и двамата са неспособни на подобни чувства, единия просто е решил да се прави по-дълго.

# 4 978
За мен гледанията изобщо не показват кой е изнесъл сезона, а по-скоро от кого се очаква най-голям сеир. От Маги и Елена се очакваше да насолят ергените и продукцията и да има рев и сополи.

# 4 979
За мен гледанията изобщо не показват кой е изнесъл сезона, а по-скоро от кого се очаква най-голям сеир. От Маги и Елена се очакваше да насолят ергените и продукцията и да има рев и сополи.
Аз смятам, че този който е направил най-големия сеир, си е изнесъл сезона. Просто този сезон като цяло тръдно можеше да бъде изнесен... По никакъв начин не показва нищо, освен, че България все още е до болка патриархална и все още мъжът алкохолик коцкар педофил бива адмириран и хвален, а блудницата все тъй хулена. Аз искам да се хулят и двата архетипа - мразя и държанки и тлъсти женени чичаци, както и ходещи от урва на урва скакалци като Марто.

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 14:16 от RoseofVersailles

Общи условия

Активация на акаунт