🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 357
  • 6 792
  •   2
Отговори
# 4 995
  • в сърцето на един мъж...
Струва си да се прочетат мненията на хората в страницата на Ергена, в последния им пост рекламиращ надкаста с него.
https://www.instagram.com/p/DKJjrdKslEG/

Ауч, мненията хич не са браво на Марти-Парти...
Но има и са от жени, което мен ме възпали, ако трябва да съм честна.

Аз погледнах отгоре отгоре, но да, има такива, които се възхищават на поведението му, което е супер, мега странно за мен. Той от километри крещи червен флаг...

# 4 996
Аз нямам съмнения, че Мартин беше влюбен. Пътят му беше с рогата напред и само към нея, виждаше само нея като през тунел. Такъв лавбомбинг й направи, че на всяка жена свят ще й се завие. И пак казвам, щях да съм на негова страна, ако му вярвах на глупостите, които говори за нея сега. Явно си е влюбчив човек, който бързо се влюбва, бързо разлюбва и даже намразва. Има си някакви ментални проблеми и той. Тя е по-стабилна, отвори се към него бавно, имаше прегради, имаше висок гард, имаше тестове и женски номера и накрая се предаде. За мен тя е излъганата.

И аз мислех, че е хлътнал сериозно. След ПО и надкаст съм убедена, че ни изигра. Не казвам, че не е бил привлечен от нея, но демонстрацията на решителността на влюбен мъж, който няма очи за други жени, избира твърдо, избира рано, устоява на всички, които искат го разубедят, е била добре калкулирана стратегия как да мине през Ергенът, без да допуска грешките на предишните ергени и с образ, който печели, независимо от крайния резултат - влюбен и щастлив или влюбен и с разбито сърце, но при всички случаи "истински" и "мъж, който държи на думата си".
Можеше да остане в този образ и сега и аз щях да му съчувствам, но му изяде главата собствената самонадеяност, че е велик стратег, че усеща настроенията на публиката и има зад гърба си продукцията. Който го следи по-отдавна (аз не съм от тях) всеядността му за мацки, дискотеки, чалга и празният му начин на живот сигурно са били очевидни и не е бил заблуден.

# 4 997
Oчаквам след години да разкрият, че е бил и той спонсор на сезона като Орехите.

# 4 998
Аз вече писах по темата, че и Мартин и Даниела изнесоха сезона поравно, защото ако я нямаше Даниела, Мартин пак щеше да блести и създава съдържание, докато ако го нямаше Мартин, Даниела нямаше да е това което е сега. Най-вероятно щеше да бъде изгонена рано, рано. Да не отварям темата, че всъщност Даниела натрупа тази според мен временна популярност, само заради случилото се в Преди обед.
Да добавя и Васил, който до голяма степен също изнесе и спаси сезона в крайната му фаза. А отнесе много хули. Но без него какво? Едно голямо нищо.

И аз мисля така. Мартин щеше да направи шоуто и с Мартина, и с АМ, и с Косара даже. Даниела нямаше друг да я валидира, освен Мартин и щеше да е от първите изпидуркани. Защото, както видяхме, нито Виктор, нито Васил харесват такъв типаж, като нея.

# 4 999
  • Обран бостан ;)
Не знам кой изнесе сезона, но моето внимание към "ИргенЯ" Wink беше привлечено от коментарите на потребителите тук във форума.

По време на дискусиите с изненада установих, че ако с някои потребителки в други теми сме били на опозиционни мнения, тук по доста въпроси, сме изненадващо единодушни.

Накратко - благодаря на всички които коментирахме формата в темите.

п.п. Едва ли някой от продукцията ще ни благодари публично. Правят се, че не ни четат, ама ...    Trollface

# 5 000
Неговото сърце като хан направо.

Не знам,минавам в кръгова отбрана,когато се опитват да смачкат даден човек,нахвърлят се.
Не понасям такива работи,няма мъж,жена.
Мартин казва,че ще я дозакопае,оглозка и прочие..отдолу мъжкарчетата в коментарите изпадат в екстаз.
А пък лицемери-моралисти най ги обичам.

# 5 001
  • софия
Лимонче, това беше реакцията, която очаквах от него. Въобще не съм изненадана. Но аз имам наблюдения и от ИВ. Много мнителен е и даже и само в главата си да реши, че си направил грешната стъпка положението става "паи се".
 Тук случаят е още по-зле, защото наистина се беше набълбукал, това за мен не може да се изиграе. И като му просветна, че Даца го омота по учебник съвсем изплиска легена.

# 5 002
Лимонче, това беше реакцията, която очаквах от него. Въобще не съм изненадана. Но аз имам наблюдения и от ИВ. Много мнителен е и даже и само в главата си да реши, че си направил грешната стъпка положението става "паи се".
 Тук случаят е още по-зле, защото наистина се беше набълбукал, това за мен не може да се изиграе. И като му просветна, че Даца го омота по учебник съвсем изплиска легена.

Аз на такива хора им викам “във филма” 😂

# 5 003
  • Street of Dreams
Скрит текст:
Аз вече писах по темата, че и Мартин и Даниела изнесоха сезона поравно, защото ако я нямаше Даниела, Мартин пак щеше да блести и създава съдържание, докато ако го нямаше Мартин, Даниела нямаше да е това което е сега. Най-вероятно щеше да бъде изгонена рано, рано. Да не отварям темата, че всъщност Даниела натрупа тази според мен временна популярност, само заради случилото се в Преди обед.
Да добавя и Васил, който до голяма степен също изнесе и спаси сезона в крайната му фаза. А отнесе много хули. Но без него какво? Едно голямо нищо.

И аз мисля така. Мартин щеше да направи шоуто и с Мартина, и с АМ, и с Косара даже. Даниела нямаше друг да я валидира, освен Мартин и щеше да е от първите изпидуркани. Защото, както видяхме, нито Виктор, нито Васил харесват такъв типаж, като нея.

Така е, но кой Мартин повече ти харесва? Купонджията от пяна-партито, или влюбеният, който може да сложи света в краката на една жена и "тя да няма никакви проблеми вече от тук нататък"?

# 5 004
Господи, евала на всички момичета, един ден няма да издържа с Роси. То физиономии, то “не знам, не знам”, “ама то така стана, ама аз не че съм сигурна де…” и всички са виновни, тя горката просто не е разбрала… :д

# 5 005
Аз не мога да разбера каква ще им е разликата на тези две предавания, че са ми малко като Мастър Шеф и Хелс Кичън на теория.

Ергенът: Любов в рая ще е нещо като https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%D1%81%D1%82%D1%80%D0%BE%D0% … D0%B5%D1%82%D0%BE Островът на изкушението в който необвързани мъже и жени се събират на екзотично място, за да изживеят романтични моменти, да изградят връзки и да преминат през различни предизвикателства. Жените и мъжете ще са равни по брой. Пак ще има игри, срещи, целувки и милувки, абе ще е готино.

Целта е накрая да има влюбени, които да продължат и в живота връзката си започнала в красивия рай Ергенът

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 15:26 от dsfds

# 5 006
В последното си видео Миглена Ангелова много хубаво обяснява типа отношения, които Мартин има и с Йоана, и с Даниела. Как си избира точно определен типаж, който има голяма вероятност да го разочарова, за да докаже на себе си, че всички жени са лъжливи и не стават. И накрая е спокоен, че се е оказал прав.
Може би е права за Мартин.
Но като го прочетох, малко ме досмеша. Май говори от собствен опит. И тя като че ли е от този тип. 4-5 брака, при които мъжете все не стават. Поне за 1-2 от бившите съпрузи още помня как разправяше по медиите, как ги виждала едва ли не като принцове на бял кон, пък после те се оказвали като Дявола. Нарочно ли е избирала такъв типаж,  който непременно да я разочарова и й потвърди, че никой мъж не става (за нея)? С тутакси големите очаквания често се стига и до големи разочарования. Дано си е направила автоанализа и извлякла за нея самата поуките. Не й следя личния живот, може би е надградила и намерила достоен накрая.

# 5 007
Моля ви се, как щеше да направи филма за безрасъдно влюбения мъж с Мартина, АМ или Косара? Нали видяхме докъде им стигат силиците в срещите в шоуто и после в изявите навън. Мартина щеше да ахка и да се киска без да може да завърши едно изречение, АМ не става за романтична героиня, а Косара щеше да дава аудиенции на обожателя с доволна физиономия и до там. Мартин и Даниела имаха флирт, който, истински или фалшив, нито една от другите нямаше да покаже.

# 5 008
Скрит текст:

Така е, но кой Мартин повече ти харесва? Купонджията от пяна-партито, или влюбеният, който може да сложи света в краката на една жена и "тя да няма никакви проблеми вече от тук нататък"?

За приятел харесвам Марти - парти. Дори и за някаква кратка авантюра също. С такъв човек винаги би ми било готино да се забавлявам, защото знам, че купона с него винаги ще е ТОП. Но никога не бих се омъжила за такъв типаж, защото това означава да си стоя вкъщи с децата, а той да си обикаля по дискотеките.
Влюбеният Мартин бих го харесала, ако не вървеше в комплект с Марти - парти.

Но целия Мартин не бих харесала, защото като цяло не смятам, че това е мъж за семейство. Той си е купонджия, такъв е бил и винаги ще си остане такъв.

# 5 009
  • София
"Любов в рая" ще е сезон на Радо Тушев, не на Николов или бъркам? Нали идеята там е по-различна? Със сигурност ще има желаещи. Едни ще се натискат за известност, други за приключение.

Те Любов в рая вече го снимат, няма закъде желаещи за него вече Simple Smile За стандартния Ерген си търсят.

Общи условия

Активация на акаунт