🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 429
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 4 950
Даниела спечели позитиви благодарение на неадекватното и просташко поведение на Мартин.
Тя - сдържана,хладнокръвна и възпитана.
Той - истеричен,хлапашки ревнив и разглезен без грам реална самооценка. Той няма никакъв  шанс за здравословни взаимоотношения с противоположния пол. Винаги сценарият ще е ЕДИН И СЪЩ.
И като допълнение-вечно подпухнал и червен от СПИРТНИ забавления.

# 4 951
До дамите, които са притеснени за гледаемостта на филма за Милен Цветков. Споко, този филм ще се гледа и след 10 години, тепърва ще трупа гледания. А Мартинчо и Айгюла ще бъдат забравени след няколко седмици. Сега хората ще тръгнат по почивки, а на есен с песен ще имаме нови герои.

# 4 952
Поведението на Мартин е отрезвяване плюс активно мероприятие плюс наранено его.
Как си представяме, че в тази малка София, след като за първи път вижда Даниела на първата среща, Мартин няма да разбере всичко, което може за нея. Тя изглеждаше доста добре там, аз я харесах най-много от всички също.
Той се обажда няколко телефона и разбира за нула време поне това, че е близка с Бачорски, както и с кой е ходела, на кого е била някаква, прочита великата книга, съставя си портрет. Поставя си за цел да свали гарда на една жена-играч, която твърди, че знае как се прави. Междувременно, може би наистина да я е харесал, реално нито Мартина, нито Ана-Мария въобще биха предизвикали реален интерес и в сравнение с нея, бяха плоски и предвидими. До края на предаването - къде нарочно, къде искрено, той успя да свали барикадите на Даниела. Love Bombing, възхвала, дори предложение за брак. Може и даже да си е вярвал, зрителите видяха колко е влюбен. След което излизат и той се връща в реалността, в която тя не е най-желаната жена, а най-ненавижданата жена, подочува, че може би тя все пак не е приключила съвсем връзката си, всички му казват - алоо, ти нормален ли си да се жениш за тази?!!! R u serious?!!! Навързва нещата в главата си и разбира, че тя не е сделка. Как да се отървеш от неизгодна сделка, която включва човек? Като атакуваш - първо правило на нарцисиста, винаги атакувай. Като си внушиш и вярваш, че тя е виновна за нещо или всичко. В крайна сметка, всички знаят, че Даниела е вероятно държанка, това е печеливша карта на 100 %. Вадиш я и я размахваш. Пито-платено.
Държа да подчертая, че не защитавам Даниела по никакъв начин за нищо. Но едно мога да й кажа - как да изиграем богатия играч, цяла книга си посветила? Не можеш да го изиграеш, защото той обича играта и ще я обича до края на живота си, а ти не я обичаш, но си принудена да я  играеш за пари и положение.

# 4 953
  • София
Понеже коментирате брой гледания, гледанията на сайта на бТВ влизат ли в общия брой или се виждат само тези, които са в YouTube канала на надкаст?
Според мен са си отделно. Това са две различни платформи, а не примерно да е ембедвано от Ютуб.

Ако е така, меренето няма как да е точно, защото зависи дали е пуснат в делничен или в неработен ден, също за кой подкаст хората са по-нетърпеливи и го гледат още топъл-топъл в бТВ (стига да не са на работа - това при сравняване на гледания от предходни години).

# 4 954
Надкаст с Роси ми хареса, от значение беше времетраенето и че не беше три часа. От доста време е първият, който да изгледам до края и наведнъж. Не ми беше скучно, след пика на сеирите ми се отрази добре. Радвам се, че нея, Васил и Ади ги оставиха след махленщината, за да се успокоят низките страсти и да се премине към нормален тон.

# 4 955
Аз от вчера го мъча подкаста с Мартин, много ме напряга, не знам как самият той не осъзнава проблемите в поведението и думите си. Иначе няма как да не забележа как всяка негова история започва с "един път в дискотеката".

# 4 956
Хареса ми и на мен Роси.

# 4 957
Мартин е потресен ,че Йоана го е заплашвала с чатове ,но е ок той да прави това с Даниела. Голяма драма ,че Йоана висяла на врата на Калоян ,той излиза с жени,който непрестанно обиждат Даниела-няма проблем.
Все някой му звъни са каже нещо.Grinning

# 4 958
  • София
И на мен Роси ми е приятна за гледане, има потенциал, зависи какво иска да гради като имидж и да развива.
Мартин е потресен ,че Йоана го е заплашвала с чатове ,но е ок той да прави това с Даниела. Голяма драма ,че Йоана висяла на врата на Калоян ,той излиза с жени,който непрестанно обиждат Даниела-няма проблем.
Все някой му звъни са каже нещо.Grinning
Странна птица, на принципа  - аз мога да правя това с другите, но те не могат да го правят с мен. За купона и за парти - може и да става, да е приятна компания, но за сериозни отношения - едва ли.

# 4 959
Гледам,че Даца води в анкетата, но ако я сложим в мъжки форум резултатите ще са други. Joy

Да, защото
1) тя представлява опасност за мъжете. Ако всички жени започнат да изискват мъже с 10к и нагоре заплата, те няма да си намерят никога жени.
2) Мартин никога няма да си позволи да говори така за мъж, за тях той не е опасен.

Тя представлява опасност и за покачването на инфлацията Joy

# 4 960
То пък една популярност едно чудо - след два месеца всички ще са забравени.

Arielle оня ден видях, не помня в кое предаване Зейнеб Маджурова която от Биг Брагър 2004 г. си е в телевизията. Направена, прическата, гримчето, дрехи препоръчани от стилисти и т.н. Беше при Гала, сега не знам къде е

Ако не беше влязла в предаването нямаше вече 20 години да бачка тази работа, която включва командировки, екскурзии и почивки къде ли не. Обиколи света както се казва

Точно към това се стремят всички кандидати и участници в бг реалитата

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 13:19 от dsfds

# 4 961
Мойте 5 с'тинки по анкетата:
1. Силно казано подкрепям Мартин. Но той поне е откровен нарцис, с конкретни правила - "аз казвам". Не крие, че живота му се върти около партита и купони. Очеизвадно е какви жени харесва, така че не лъже никого. И да, вярвам му, че е хлътнал по Данка - може да е грозна в лицето, но е заучила фрази, от които всеки наивник ще остане очарован. А и тия кубици, дето ги е набамкала, откровено ги ползва за разсейване от сериозните мисли Joy
И ще има претенции за вулгарност у другите .... Joy
Данка е толкова лъжлива и витиевата, че се потрисам от мисълта, че може да е в нечие обкръжение. Не в моето! Пу, Пу!
Тя си е откровен пример за "Отровната Айви" в реалния живот.
И въпреки, че уважавам свободата си, то не си представям, че няма да информирам човека, с когото съм, че имам намерение да ида някъде! А Данка взе пръстен от Мартин. Хич да не е, то някаква "връзка" имат.

2. Виктор не е търсил любов. А и за в бъдеще няма да търси, защото това е абстрактно усещане. Не беше за това предаване.

3. Васил не си припадаше по Адриана, но общо взето тя беше в позицията "Когато няма риба и цацата е риба"

4. Да, гледайки как се развива темата.

5. Слагам тройка, заради финалните надписи. Без тях - 2.

# 4 962
Повечето гледания не означават и повече подкрепа. Нека не се смесват и двете. Гледат и за сеира, а Мърчин се дозакопа и в Надкаста. Хората не възприемат всичко безкритично, има някаква цедка, щом има и негативни коментари под видеото.
В Ергенът ми беше неутрален към забавен, но в ПО рязко и тотално ми опротивя. Има неистова нужда да се доказва и да е под прожекторите, но аз повече с него или Николов нищо няма да гледам. Тотален игнор. Пък който иска да си ги гледа.

Даца не я харесвах в шоуто, но гаргарата която си спретнаха с нея в ПО, е недопустима, така че съм на нейна страна. Каква е, що е и какво проповядва, грам не ме интересува. Публичното унижение е насилие. В реалността понякога е неизбежно и се случват такива неща, но в телевизия, където всичко е контролирано, е недопустимо. 
Можеше да се дебатира далеч по по-интелигентен начин, но... задължително трябваше да се мяткат лай*на. Само че тези, които ги хвърляха, се изцапаха сами.

# 4 963
В последното си видео Миглена Ангелова много хубаво обяснява типа отношения, които Мартин има и с Йоана, и с Даниела. Как си избира точно определен типаж, който има голяма вероятност да го разочарова, за да докаже на себе си, че всички жени са лъжливи и не стават. И накрая е спокоен, че се е оказал прав.

# 4 964
Аз много ще помоля потребителките, които наричат Даниела “Даца” с цел подигравка, да не го правят повече, защото в областта, от която аз идвам това е често срещано старо българско име и някак ми е мъчно да го гледам употребено по този начин. А и е далеч от Даниела, не смятате ли?

Общи условия

Активация на акаунт