🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 429
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 4 980
Че кой му отрича на Мартин, че изнесъл на гърба си сезона? Даже разбрахме, че му е бил сценарист и режисьор. Че и в драматургията на ПО се е намесил. Сам се похвали, продуцентът го похвали, сега си събира "овациите" за продукта

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 14:10 от Lemon Verbena

# 4 981
Ама бива ли адекватни, грамотни, осъзнати и иначе прекрасни дами да допускат, че Мартин се е влюбил? Моля ви се, той не знае какво е това. Двамата с Даца си играха цирк, и двамата са неспособни на подобни чувства, единия просто е решил да се прави по-дълго.

Ако тези хубави определения се отнасят до мен, благодаря и да - Мартин има сърце, Мартин има и его... както и Даниела, разбира се. Но той й се довери и избра да й вярва, когато никой не го правеше, рискувайки да излезе "най-големия балък". Виждах как я гледа, виждах как се държи, беше като омагьосан... Само накрая като че ли беше по-дистанциран и замислен. Като уточнявам, че за мен между влюбване и любов има разлика.

# 4 982
  • Street of Dreams
Че кой му отрича на Мартин, че изнесал на гърба си сезона? Даже разбрахме, че му е бил сценарист и режисьор. Че и в драматургията на ПО се е намесил. Сам се похвали, продуцентът го похвали, сега си събира "овациите" за продукта
Но какъв Мартин щяхме да гледаме без Даниела? Какво "съдържание" (според Дяволо) щеше да ни сервира?

# 4 983
Според мен Мартин нямаше да му се получи изобщо, ако нямаше толкова добър екранен партньор, който да му импонира. Реално топката за разговори и неща, които се случват, беше все у Даниела и тя завърташе колелото.

# 4 984
Хубаво е, че си човек с богата душевност и искаш да видиш добро у всеки, но търсиш дълбини в плитчини, според мен. Нито замислен го видях, нито влюбен го видях, видях го пиян и разнежен един път и просто тъй се случи, че беше с Даца.

Ако не беше Даца вътре, щяхме да гледаме Мартин, който минава през трупове за Косара, правейки урвенски номера на Виктор и Васил - той и сега се доказа с втория,  и тогава щеше да ми е интересно дали пак щеше да има сърце. 

# 4 985
  • # супернатурална #
Довери и се, като му каза в прав текст, че
няма да работи и очаква мъжът от нея да я издържа, а остана излъган, след като не му иска пари за издръжка?
Ама бива ли адекватни, грамотни, осъзнати и иначе прекрасни дами да допускат, че Мартин се е влюбил? Моля ви се, той не знае какво е това. Двамата с Даца си играха цирк, и двамата са неспособни на подобни чувства, единия просто е решил да се прави по-дълго.

Ако тези хубави определения се отнасят до мен, благодаря и да - Мартин има сърце, Мартин има и его... както и Даниела, разбира се. Но той й се довери и избра да й вярва, когато никой не го правеше, рискувайки да излезе "най-големия балък". Виждах как я гледа, виждах как се държи, беше като омагьосан... Само накрая като че ли беше по-дистанциран и замислен. Като уточнявам, че за мен между влюбване и любов има разлика.

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 14:29 от Г. Краули

# 4 986
Но на Мартин искам да му призная заслугата за вадене от нафталина на доста остарели лафчета, които не бях чувала от години. В подкаста каза един с гугутка май.

# 4 987
  • Street of Dreams
Аз нямам съмнения, че Мартин беше влюбен. Пътят му беше с рогата напред и само към нея, виждаше само нея като през тунел. Такъв лавбомбинг й направи, че на всяка жена свят ще й се завие. И пак казвам, щях да съм на негова страна, ако му вярвах на глупостите, които говори за нея сега. Явно си е влюбчив човек, който бързо се влюбва, бързо разлюбва и даже намразва. Има си някакви ментални проблеми и той. Тя е по-стабилна, отвори се към него бавно, имаше прегради, имаше висок гард, имаше тестове и женски номера и накрая се предаде. За мен тя е излъганата.

# 4 988
Но на Мартин искам да му призная заслугата за вадене от нафталина на доста остарели лафчета, които не бях чувала от години. В подкаста каза един с гугутка май.
Той и в предаването го каза.

# 4 989
  • в сърцето на един мъж...

Мартин и сърце, шгу убидиш...
Изгледах Роси, ами много ми хареса и виждам, че не съм се излъгала, като съм видяла, че е можело да стане финалистка и че има качества, които не виждам в нито една от останалите.

# 4 990
Малийй, гледам за по-малко от 24 часа, надкаста на Мартин е отвял Даниела. А го пуснаха с 3 часа закъснение в Ютюб спрямо сайта на bTV, за разлика от надкаста с Даниела.

Ами мисля, че това до голяма степен отговаря кой е изнесъл сезона и разразилите се спорове ако гледаме историята...
Аз вече писах по темата, че и Мартин и Даниела изнесоха сезона поравно, защото ако я нямаше Даниела, Мартин пак щеше да блести и създава съдържание, докато ако го нямаше Мартин, Даниела нямаше да е това което е сега. Най-вероятно щеше да бъде изгонена рано, рано. Да не отварям темата, че всъщност Даниела натрупа тази според мен временна популярност, само заради случилото се в Преди обед.
Да добавя и Васил, който до голяма степен също изнесе и спаси сезона в крайната му фаза. А отнесе много хули. Но без него какво? Едно голямо нищо.

НО, извън моите съждения ето малко факти:
Кой изнесе сезон 2? Елена!
Кой има най-много гледания в Надкаст? Елена!
Кой изнесе сезон 3? Маги!
Кой има най-много гледания в Надкаст? Маги!
По тази логика вие довършете със сезон 4...
😏😜
Възхвала на чалга културата.
Голямо постижение за 40 годишен мъж. Може да му го изпратиш, дали ще се похвали на техните с това?!

# 4 991
Гледам с Роси Надкаста. Абсолютно съм убедена, че е емоционално нестабилна и много от момичетата не са излъгали, колкото и да са ми неприятни. То си личи като се размънка в отговор на съответните въпроси. Трябва да пусна началото или срещата ѝ с Виктор, за да разбера какво тогава ми е направило толкова хубаво впечатление. Вече изобщо не ме кефи. Голяма досада, едва ли ще успея да го доизгледам (доизслушам е по-точно).

# 4 992
  • в сърцето на един мъж...
Струва си да се прочетат мненията на хората в страницата на Ергена, в последния им пост рекламиращ надкаста с него.
https://www.instagram.com/p/DKJjrdKslEG/

Ауч, мненията хич не са браво на Марти-Парти...

# 4 993
Струва си да се прочетат мненията на хората в страницата на Ергена, в последния им пост рекламиращ надкаста с него.
https://www.instagram.com/p/DKJjrdKslEG/

Ауч, мненията хич не са браво на Марти-Парти...
Но има и са от жени, което мен ме възпали, ако трябва да съм честна.

# 4 994
С никой друг не е качвана част от Надкаст в иг на Ергена. Личи си колко му е важно да се валидира като най-гледан, изнесъл сезона на гърба си. Чак е тъжно, това да ти е най-важното.

Общи условия

Активация на акаунт