🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 301 137
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 6 150
Oф, да излиза Емануела и да ги сгъва всичките тия жалкари.Тоя Н.Н. определено е бил интимен с Мартин или явно много му се иска.

Ако Даниела беше влязла обвързана, реклама щеше да си направи ако стои и две седмици, както и стана - за книгата не спря да се говори цял сезон. Ако си имаше спонсор навън щеше да сложи политкоректно край на цирка като каже на Мартин, че няма чувства към него и му върне роза в даден момент, дори продуцента щеше да има интерес от това като неочакван обрат.

# 6 151

Скрит текст:
Като заговорихме за формати, имам един любим, който съм гледала в ефира на БТВ Комеди "Покани ме на среща", не знам дали си го спомняте, ест чуждестранен вариант беше. Много ми допадна и мислех, че и тук подобен тип предаване би имал успех, даже се чудех дали да не се интересувам за права. Имах идеи как да го адаптирам за БГ аудиторията.
Take me out? Много забавно предаване - по едно време го гледах по немската, но от 2 години не съм се сещала. Водещият беше изключително забавен и пускаше добри бъзици, а най-смешното беше всеки път когато излезе един хубав висок, образован и добре облечен мъж, какви невероятни кусури му се намираха - ей, жените сме страшно нещо.
Те бяха три кръга ако не се лъжа. Водещият много си го биваше, отделно в един от кръговете лична информация за мъжете споделяха техни близки и роднини, някои доста ги излагаха. В края на един от сезоните казаха колко двойки реално са излезнали и как после са се превърнали в семейства и си имат дечица. Пращаха ги на остров Фернандес.

Разплакал се е, че най-накрая заминава за Малдивите. Joy Така говореше с мъка за тоя формат колко било тежко, че ми стана мъчно, все едно благотворително го е правил.

Е той нали още в началото каза, че държавата ни, всъщност той я приемал за територия и само двама човека я управлявали, спомена и за бюджетите, че не били големи. Верно сякаш за благотворителност е правено и сякаш нищо не са спечелили. Направо DMS NN

Да, територията каза. И в тази връзка намеси приятеля си Веселин Денков Брадата, на когото прокуратурата отнела години. Това е мъжът на Ивайла Бакалова и хайде, предвид всичката сага по медиите, да не е толкова невинен.

Но в резюме  - плакал, плакал, плакал...

# 6 152
Между другото, аз между Дайми и Ивайла Бакалова не виждам многобройни разлики. Само мащабът е друг. Оттам и разликата в имиджа.

# 6 153
Че Ивайла и тя приличаше на караконджул преди, сега не знам дали се е оправила, не съм се сещала за нея от сто години Grinning

# 6 154
  • Street of Dreams
Стоянова,
аз регламента го помня така:
Скрит текст:
В началото излиза някаква бройка жени - между 20 и 30 и застават зад едни светещи дескове. После той излиза и само се представя с име, професия и местоживеене. Тези които пасуват (не го харесват), изключват светлината на деска си и са вън от играта. Във втори кръг го показват в естествения му хабитат - показват семейство, приятели, хобита. Пак някаква част изключват на база тази информация. И в последния кръг той прави някакъв номер за тях - нещо забавно, в което е добър. Накрая той избира между тези, които са останали светнали, като им задава някакви въпроси. Води ги директно на среща в някаква лимузина да си говорят с малко тийзъри с камери и след време вече се появяват тези, от които е излязло нещо.

По едно време гледах и "Женени от пръв поглед" - рейтът им за успешен брак е горе-долу същия като в реалния живот след години познанство, хахаха.

# 6 155
  • София
Стоянова,
аз регламента го помня така:
Скрит текст:
В началото излиза някаква бройка жени - между 20 и 30 и застават зад едни светещи дескове. После той излиза и само се представя с име, професия и местоживеене. Тези които пасуват (не го харесват), изключват светлината на деска си и са вън от играта. Във втори кръг го показват в естествения му хабитат - показват семейство, приятели, хобита. Пак някаква част изключват на база тази информация. И в последния кръг той прави някакъв номер за тях - нещо забавно, в което е добър. Накрая той избира между тези, които са останали светнали, като им задава някакви въпроси. Води ги директно на среща в някаква лимузина да си говорят с малко тийзъри с камери и след време вече се появяват тези, от които е излязло нещо.

По едно време гледах и "Женени от пръв поглед" - рейтът им за успешен брак е горе-долу същия като в реалния живот след години познанство, хахаха.

Имаше вариант, в който ако останат повече от 2 жени, мъжът също можеше да ги накара да направят нещо, за да избере някоя. И после отиваха на този остров - някои тотално се разминаваха там при срещите си, някои си пасваха.

Женени от пръв поглед, българският вариант присъствах на една от сватбите, още тогава се видя, че няма да го бъде. За мен там трябва много психология и да се прави наистина с цел двама души да си паснат, а не за сеир.

Мисля, че такъв формат като "Покани ме на среща", може да бъде дори по-успешен от Ергенът, колкото и силно да звучи като заявка.

НН уточни някои детайли, за да сложи край на спекулите, други само засили интригата към тях.

# 6 156
  • Street of Dreams
Аз само немските варианти съм гледала и то заради една конкретна двойка, която очевидно се влюбиха от пръв поглед и плакаха от щастие, летящ старт в облаците и после изтрезняването.

# 6 157
На час и 50-тина мин. съм. Имам ново усещане за НН - той в сърцето си е просто една клюкарка.

Разказва за колието. Един мъж(по-късно назован Николай) писал на редактор от шоуто и провели, почти дословно следния разговор:
- Имам подозрение, че една моя бивша е в шоуто;
- Как се казва?
- Даниела.
- Рупецова ли?
- Тя е.
- Сигурен ли си, че още не сте заедно?
- Да. Пробвахме преди 2 мес. пак нещо, но сега имаме само минало.
-- Като излезе и свърши изолацията, ще си проличи дали има нещо между вас
- Носи ли едно колие? Не си го сваля от вратлето. Е-аси жените
- Има някакво. Не знам дали е същото. Сърце.
- Да, шопарче - скромно като нея

Какво научаваме от този чат? Че някакъв бивш на Даниела познава редактор на Ергенът и по някакви свои причини (любопитство? интерес? все още има чувства?) решава да разузнае. Има ли нещо компрометиращо за нея от този чат - нищо.

Какво прави обаче клюкарката НН? Пред всички участнички, както са се събрали в хола,  насред патардията около влизането на Йоана, пита Даниела на кого е колието на врата ѝ и тя супер бързо отговоря, че е от сестра ѝ.
Излъгала ли е Даниела? Защо? Защото е патологична лъжкиня? Защото е конфронтирана и не иска да споделя лична информация?  Защото пред всички ѝ задават въпроса? Защото намесва в шоуто неин бивш?
Един бог знае, но евентуалната ѝ инстинктивна лъжа е поне малко разбираема за всеки, който с ръка на сърцето се постави на нейно място. При всички случаи тази лъжа не е никакво доказателство, че е обвързана и мъжът, подарил колието, я чака навън.

Какво прави после НН? Отишъл и разказал за чата на Мартин и че Даниела дала различно обяснение.  Защо го направил, пита се сам той и сам си отговаря, че искал ергените да са наясно с всичко, за да изберат правилно.

Малко по-рано НН вече е разказал как още докато пътували за Шри Ланка, му звъняли, че Даниела е обвързана. Разпитал я заедно с Маги, но тя категорично отрекла и даже му се ядосала. Дали е казал на Мартин и за това обаждане, историята мълчи. Следвал ли е философията си ергените да са наясно с всичко, за да изберат правилно? Напълно възможно по собствената му логика.

Третият му червен флаг - сестра ѝ след срещата с Мартин говорила, че явно се харесват, но какво ще излезе между тях, ще си проличи навън. НН се намесил:
- Как така навън? Те след 2 дни ще се сгодяват?
Даниела реагирала стреснато и тогава последвал онзи разговор с нея и Мартин за пръстена, който видяхме в шоуто. Тук даже не ми се коментира, достатъчно го предъвкахме. За мен Даниела (а както научаваме и сестра ѝ) явно гледа на пръстен и годеж доста по-сериозно от Мартин и НН.

Общо взето това е контекстът, от който НН се убедил, че има твърде много противоречия в поведението на Даниела. Обсъждал ги и с Мартин. Само за майката не разкри, но там, както стана ясно, най-мрачната тайна ще да е, че Даниела не я уведомила, че влиза в Ергенът.

Почвам да мисля, че проблемът на НН не е толкова в това, че се опитва да продаде телевизионна версия защо няма успешна двойка, като за целта злепоставя виновниците - Даниела най-вече, но и Виктор. Не, по-скоро той наистина иска да обясни какво се е случило, но е такава махленска клюкарка, че, първо, в голяма степен го е предизвикал още по време на снимките, а после се забърка в още по-големи каши, докато се обяснява навън. За следващи сезони му препоръчвам повече да си мълчи и да остави участниците сами да се влюбват, разделят, карат, излагат и каквото друго решат. По-голяма вероятност има да му се получи.

Последна редакция: пт, 30 май 2025, 20:18 от Lemon Verbena

# 6 158
  • # супернатурална #
Едно марЧини, моля! 🍸

Първо смуЧи, после марЧини. Ш'ма обидиш.

Доживяхме метресите да се изразяват по-добре от продуценчичи.
Като рекламират ергените с доходите им, как очакват да се запишат немерканитлни момичета?

Кой написа, че с това колие я превърнаха в същинска Милейди? Не знам само кой е Луи и кой -Ришельо, като и двамата се държат като придворни шутове.

# 6 159
Мартине, като много ти знае устата, нейният любовник кой е?

Офф, такава безвкусица и липса на стил са тези букети! То изобщо и за букети не може да се говори, по-скоро връзки с рози.

# 6 160
Единственото, на което от сърце се смях, беше как Васил забравил да даде роза на Ива, а я бил посочил в предварителния списък. Наложило се да преснимат. Съответно Ива отказва розата. А се смях, защото се сетих за чинията за Джиляна, която дал на майката на Роси🙂

# 6 161
Още при уговорките с Мартин да участва НН му е казал "Зрителите ще имат проблем да ти повярват, че си влюбен." Демек, ще трябва да се постараеш повече. Е, за мен просто без да осъзнава, с подбора на думи и изречения, които избира, за да акцентира на тях, се издава много за действителната ситуация.

# 6 162
Мартине, като много ти знае устата, нейният любовник кой е?
Скрит текст:
Офф, такава безвкусица и липса на стил са тези букети! То изобщо и за букети не може да се говори, по-скоро връзки с рози.
Мартина тук същинска Алла Пугачова с милион алых роз Laughing

# 6 163
Ами те са го спукали Васил от действане, навигации, режисура... Той възпитан, неконфликтен, нали и последен влезе, здравето му взеха, как да не се смути и обърка.
Спортен тип, дисциплиниран, владеещ се... Май единственият там. И като си представя това ъкъщо човече да ме разиграва като марионетка, даже Васил още повече ми се издига в очите.

DiaMia ти и Mama Xxl, колкото смях ми подарихте в тази тема Flowers Rose
Родени сте за сценаристи на комедийни програми.

# 6 164
Още при уговорките с Мартин да участва НН му е казал "Зрителите ще имат проблем да ти повярват, че си влюбен." Демек, ще трябва да се постараеш повече. Е, за мен просто без да осъзнава, с подбора на думи и изречения, които избира, за да акцентира на тях, се издава много за действителната ситуация.

По-коректно е да се каже, че Мартин ще има проблем, защото зрителите няма да му повярват. Иначе аз като зрител проблем нямам с това, че не повярвах на Мартин.

проксима, ❤ Рози няма да ти пращам, че да не стане проблем!

Последна редакция: пт, 30 май 2025, 20:40 от Mama xxl

Общи условия

Активация на акаунт